graffias
Newbie
Activity: 3
Merit: 0
|
|
May 09, 2017, 05:58:01 AM |
|
Arkadaşlar sanırım STR'ler elimde patladı. Bu işe yeni giriştim, son bir kaç gündür iyi gidiyordu. Fakat dün piyasa alt üst oldu. Ne yapmamı önerirsiniz? Zararın neresinden dönersen kardır diyip bu fiyattan bozdurayım mı yoksa bekliyeyim mi?
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
May 09, 2017, 06:18:46 AM |
|
ben btmye girdim bir çılgınlık yaparak, kimseye önermem bolingerde güzel gözüküyordu sadece.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 09, 2017, 06:53:01 AM |
|
GEnel anlamda altcoinlerde %70e varan dumplar bekliyorum. Amiral gemisi olan coinlerde bu oran daha dusuk olacaktır ama haricinde paraşütsüz düşüşe hazırlanın btc 2000 deneyecek gibime geliyor oyle birsey olursa paranız dolar bazında cok değer kaybetmeyebilir ama btc bazında eriyecektir. Yatırım tavsıyesı degıldır.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
May 09, 2017, 06:59:55 AM |
|
Arkadaşlar sanırım STR'ler elimde patladı. Bu işe yeni giriştim, son bir kaç gündür iyi gidiyordu. Fakat dün piyasa alt üst oldu. Ne yapmamı önerirsiniz? Zararın neresinden dönersen kardır diyip bu fiyattan bozdurayım mı yoksa bekliyeyim mi?
al-sat yapabilirsin kardeşim.1950-2000'de satıp 1800'-1750'den alış girersin.Hepsini değilde üçte bir gibi girersen üzülmezsin.Bakarsın artmış 3/2'den kazanırsın.Maliyeti azaltırsın. Ripple'de aynı şey başıma geldi.9000'den aldım 10000 binden sattım 3 kez.Ekranı takip edip al-sat kovalarsan öylede kazanabilirsin.Yinede sen bilirsin.Ben sadece kendimin yaptığı şeyi söylüyorum.Sonuçta sattın elinde BTC olur.Sadece uygun alışı kovalarsan miktarı arttırırsın.Gün içinde 3-4 kez yakalasan bu bile iyidir beklemekten. Diğer arkadaşlar ne önerir onlar hangi taktiği kullanıyor yazarlarsa güzel olur. Sonuçta riskli işlemler en iyi kararı sen verirsin.Hislerine güvenerek.Karar senin. Ben sadece kendimin uyguladığı yöntemi yazdım. İnşallah en kısa zamanda kara geçersin.YTD
|
|
|
|
amuleth
Newbie
Activity: 45
Merit: 0
|
|
May 09, 2017, 07:45:50 AM |
|
Altcoinlerin hepsi kırmızıya dönmüş. Bitcoin niye böyle yükseldi birden. Neler oluyor?
|
|
|
|
hhk1045
|
|
May 09, 2017, 07:48:50 AM |
|
Panik yapmaya gerek yok şişen altcoinlerin kralı Bitcoin sadece kulak çekiyor. Gaz alıyor bunun olacağı zaten belliydi 100 dolardan ether alıp 1000 dolar olacak diye bekleyenlerin haklı çıkacağını düşünmüyordunuz herhalde. 4 senedir market cap'ı incelerim kazanan hep Bitcoin olmuştur. Ether'den ripple den kaçan bitcoine sığınıyor
|
|
|
|
CoolnQuiet
Sr. Member
Activity: 388
Merit: 288
Living the dream
|
|
May 09, 2017, 07:49:12 AM |
|
balinalar önce altcoin leri şişiriyor, BTC yi aşağı basıyor ya da sabit tutuyor. Millet altcoinlere üşüşünce hop onları aşağı BTC yi yukarı yapıyor, millet BTC ye üşüşünce muhtemel onu aşağı basıp altcoinleri şişirecekler tekrar. İyi bir kazanç kapısı buldular kendilerince anladığım, nasılsa regülasyon yok birşey yok. Şimdilik çevirdikleri film bu gibi geliyor bana.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
May 09, 2017, 08:02:28 AM |
|
Nav da duruyordum /30 zarar var geri toparlayacak diye düşünüyorum sıkıntı yapmıyorum :-) sadece yüksek kardan olduk, yani inşallah öyledir :-):-)
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
May 09, 2017, 08:04:02 AM |
|
Herkes filmi çözdüğüne göre şimdi herkes altcoin almaya devam eder sonra onlarıda kafalarına çakarlar yeni filme geçerler
|
signature not found.
|
|
|
saulzaents
|
|
May 09, 2017, 08:12:05 AM |
|
polo kan revan bulunan coinlerin %85'inden fazlasi şuan dump içinde. hepsi eridi de eridi hemde öyle böyle değil minimum eriyen yüzde 15 20 lerden başliyor. bu arada panik yapmayip beklemek lazim diye düşünüyorum. ki ben öyle yapiyorum şuanda btc biraz yükselir biraz düşer sabitlenince illa ki altcoinler tekrar yeşericektir. takipte kalmakta fayda var yinede.
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
May 09, 2017, 08:13:28 AM |
|
Düşüsün sebebide kar realizasyonu dün 52 milyar dolar market değeri vardı bugün 49 milyar dolar . 3 milyar dolar ı büyükler ceplerine indirdi.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
May 09, 2017, 08:15:04 AM |
|
Herkes filmi çözdüğüne göre şimdi herkes altcoin almaya devam eder sonra onlarıda kafalarına çakarlar yeni filme geçerler Düşüş devam eder mi diyorsunuz? Her büyük dump da saldırı var gibi gösterilmesi. Saçmalık değil mi? Bittrex de öyle bir şeye denk gelmedim, ama polo da hep böyle oluyor etherin hızlı yükselişinde de aynı şey olmuştu
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
May 09, 2017, 08:23:05 AM |
|
Normalde bitcoin artarken altcoinler düşerdi, bitcoin yatay seyirdeyken altcoinler kendine göre hareket ederdi. Bitcoin düşerken de altcoinler genel olarak yukarı yönlü hareket ederdi. Son 1-2 ay içinde öyle şeyler oldu ki, anlam vermek mümkün değil. STR'nin grafiğine bakın, bunun arzla taleple falan alakası olmadığını görün. Poloniex'e ne hikmetse bağlantı kesiliyor ve o anda en hacimli coinler hangisiyse hepsi aniden düşüyor. Önce satış duvarları konuldukça short pozisyonları patlatıyorlar, bunu birkaç kez tekrar edince artık herkes almaya başlayınca da "we are under ddos" numarasıyla satışa başlıyorlar. Tüm bunlar 2-3 günde olup bitiyor, sonuç:
|
|
|
|
hhk1045
|
|
May 09, 2017, 08:31:44 AM |
|
Düşüsün sebebide kar realizasyonu dün 52 milyar dolar market değeri vardı bugün 49 milyar dolar . 3 milyar dolar ı büyükler ceplerine indirdi.
anaların ak sütü gibi helal bence işi biliyorlar çünkü. sadece 1-2 saatte piyasadan 3 milyar doları hortumladılar. 52 milyardan 49 milyar dolara düştü. kalan karlarınıda btc ye geçirip bitcoini an itibari ile 1750 dolar yaptılar. gaza gelenleri kaç gündür uyarıyoruz. yok ripple yok ether yok stellar. çok bilgim olmasa da söylentiler yazılıp çiziliyordu mesela ether'in 20-40 milyon adetini bir grubun tuttuğunu da okuyup burada yazmıştım. neyse artık zarar edenler biraz bekler sonra toparlarlar yeniden şişirip aynı oyunu yeniden yapacaklarını düşünüyorum. döngü elbet devam edecektir.
|
|
|
|
exortis
|
|
May 09, 2017, 08:39:24 AM |
|
an ıtbarı ıle clam,etc ve trst dan 850$ zarara gırdım,çok pis oturttular işte bu altcoının nereye dusecegı hiç belli olmuyor
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
|
May 09, 2017, 08:41:56 AM |
|
Daha önce defalarca yazmıştım, Polo iyicene azıttı işi. DDos alıyoruz diye milleti resmen söğüşlüyorlar.
Site açılmıyor, işlem yapılmıyor. Ama balinalar tıkır tıkır pumpluyor ya da dumpluyor. Böyle ddos görmedim ben. sadece sıradan kullanıcılar işlem yapamıyor ne hikmetse. Resmen bir aşağı bir yukarı bilhassa margin trade yapanları zorla likidasyona uğratıyorlar. o anlarda işlem yapılamadığı için millet pozisyonunu da koruyamıyor. Örneğin sat veriyorsun balanslar görünmüyor, apiden sorduruyorum gene yok. bir sürü kişi şikayetçi, ama dump-pump tam gaz devam ediyor.
|
|
|
|
torrentco
|
|
May 09, 2017, 08:51:16 AM |
|
akbabalara gun dogmuş yine altcoinler düştü diye. bayram havası vardır şimdi bunların evinde. halbuki 2 gun oncesine dondu fiyatlar sadece,kar realizasyonu yapıldı net bir şekilde. tabii son dun ve pazar gunu tavandı fiyatlar,oralardan alan varsa geçmiş olsun ama yinede oralardan alsaydımda ben satmazdım su anda.
|
|
|
|
hiburak
|
|
May 09, 2017, 08:55:29 AM |
|
Polo'da margin trading yapmayın arkadaşlar. Long ya da Short olmanızın önemi yok. Şu anki volatile ortamda her iki türlüde paranızı kaybetme riskiniz çok yüksek.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
May 09, 2017, 09:02:42 AM |
|
Altcoin düştü.Düşerken ben daha çok kazanıyorum altcoinden şu an tam bir kaos var.Ve bunu fırsata çeviren kazanır.
|
|
|
|
torrentco
|
|
May 09, 2017, 09:06:32 AM |
|
bu arada poloniex allah belanı versin. koca crypto dunyası poloniex serveri çöktü mü yerle bir oluyor. crypto imajı için cok kotu birşey bu.
|
|
|
|
|