Ozza
Member
Activity: 70
Merit: 10
|
|
May 21, 2017, 11:49:04 AM |
|
bilinmez ama bu saatten sonrada girilirmi bilmiyorum nav bekliyoruz bakalım nolcak
Tabi girilir uzun vadede 10 katina cikacak cok risk istemiyorsan gir 2 katina cikinca sat ozza bi whatsapp grubu kur ya yetişemiyoruz sana bazen PM atabilirsiniz whatsapp zor geliyor
|
Bağış yapmak isteyenler için My Digibyte: D95izgSwah15tVWbQv1PYCNR5mYw1EsJnj
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 21, 2017, 11:57:52 AM |
|
çakılıyor mu düzeltme mi tırstım sankım bıraz sımdı. 848 den bır daha aldık.
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
May 21, 2017, 12:04:17 PM |
|
Nav düsebilir. 1-2saatte. Segwit aktif edilecek. Uzun vadeli dusunen tutsun.
|
|
|
|
polat33
Newbie
Activity: 22
Merit: 0
|
|
May 21, 2017, 12:07:06 PM |
|
Nav, Dgb , Sc aldık beklemeye geçtik, Eldeki Ripple ne olur sizce arkadaşlar, 2200 den aldım şu anki durumda vahim zaardayım. ?
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
May 21, 2017, 12:10:45 PM |
|
Nav'ın segwite geçmesi tam anlamıyla 1 haftayı bulur deniliyordu.Fiyat bir hafta sonramı düşmeye başlar yoksa bir kaç saat sonra satışlar gelir mi.Bu detaylar önemli tecrübeli arkadaşlar yazarsa faydalı olur.teşekkürler
|
|
|
|
uniquehero
|
|
May 21, 2017, 01:02:47 PM |
|
nav segwite geçse ne olacak geçmese ne olacak. avantaj ve dezavantajlar neler ? Fiyatı hangisi nasıl etkiler. detaylı anlatabilirseniz çok memnun olurum
|
|
|
|
oli123123
Legendary
Activity: 1445
Merit: 1000
|
|
May 21, 2017, 01:12:56 PM |
|
Dgb neden bu kadar yukseldi ?
mıcosoft mınercraft dıye bısı var. oyun galıba. yada oyun platformu . cok bakmadım ama sunu oynayın dgb kazanın gıbı reklamlar dolanıo twıtterda . neyse o mınergatele anlasmıs ve yakında road map yayınlayacak. su an beklentı alıyor yanı. 900 den gırdım tekrar. hata yapmamısımdır umarım. https://www.reddit.com/r/Digibyte/comments/6bdtoa/the_relationship_with_minecraft/We don't have any relationship with Mojang nor Microsoft. This is just a server meant for everyone to play on many devices (PC, Mac, Linux, Raspberry Pi 3 and more!). You will basically earn DigiByte for playing minigames and for selling diamonds which you mined in Survival. You can also buy Ranks (mostly cosmetics) with your earned DigiByte or with real money (credit card, bank). If you would like to have a chat contact me on Telegram @LaurynasHQ or on Twitter @laurynasc111
|
|
|
|
bigbooss
|
|
May 21, 2017, 01:29:46 PM |
|
Bob hocam. Naviçin düşüncelerini merak ediyorum kısa vadede düşüs olur mu? Aldık bekliyoruz yoksa orta vadede ndmgibi çıkış yapar mı?
|
|
|
|
|
uniquehero
|
|
May 21, 2017, 03:21:11 PM |
|
nav segwit aktiv ...
Hayırlı olsun. Segwit artırır mı düşürür mü
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 21, 2017, 03:23:21 PM |
|
nav segwit aktiv ...
Hayırlı olsun. Segwit artırır mı düşürür mü ıngılızce sayfasında balınaların beklendıgı yazıyor. roket
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
May 21, 2017, 03:32:08 PM |
|
nav segwit aktiv ...
Hayırlı olsun. Segwit artırır mı düşürür mü ıngılızce sayfasında balınaların beklendıgı yazıyor. roket balina değilde gelenler hep hamsi
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 21, 2017, 03:34:33 PM |
|
nav segwit aktiv ...
Hayırlı olsun. Segwit artırır mı düşürür mü ıngılızce sayfasında balınaların beklendıgı yazıyor. roket balina değilde gelenler hep hamsi hamsı numarası yapan balınadır onlar. ucuzdan topluyorlar. hazır baya bı zalak varken dumplayacak. adamlar toplayıp cuzdandan madencılıkle cıkartacak dunya kadar para
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
May 21, 2017, 03:40:32 PM |
|
Ben olsam suan nav'a girmem. Segwit geldi isi bitti. Ha uzun vadeli alcagim diyorsaniz o baska. Humaniq projesi hosuma gitti bu arada. Facebook tarzinda blockchain sistemi kurmuslar. Afrikadaki ve maddi durumu kötü olan ülkelerde humaniq appi indirip alisveris yapabilecekler. (Bildiginiz gibi dunyada 2milyar insan, kimliksiz, ve bir bankaya bagli olmadsn yasiyor. Bide fragman cekmisler. Guzel projeye benziyor . https://youtu.be/PY_efnojVcE
|
|
|
|
Ozza
Member
|
|
May 21, 2017, 03:49:03 PM |
|
Ben olsam suan nav'a girmem. Segwit geldi isi bitti. Ha uzun vadeli alcagim diyorsaniz o baska. Humaniq projesi hosuma gitti bu arada. Facebook tarzinda blockchain sistemi kurmuslar. Afrikadaki ve maddi durumu kötü olan ülkelerde humaniq appi indirip alisveris yapabilecekler. (Bildiginiz gibi dunyada 2milyar insan, kimliksiz, ve bir bankaya bagli olmadsn yasiyor. Bide fragman cekmisler. Guzel projeye benziyor . https://youtu.be/PY_efnojVcEbende almazdim uzun vadeye koymak icin iyi fikir ama BURST da baya kazandirdi ondaki dumpta cikis yapanlar da kafayi yine betona vurabilirler
|
|
|
|
bigbooss
|
|
May 21, 2017, 04:11:28 PM |
|
Dgb ya da burst a giresim var kendimi tutamıyorum dalacağım birine
|
|
|
|
Ozza
Member
|
|
May 21, 2017, 04:15:43 PM |
|
Dgb ye gir 0.00002 ye satış emri ver
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
May 21, 2017, 04:18:56 PM |
|
DGB 827 geldi alış kaçırdık.DGB kovalıyoruz
|
|
|
|
bigbooss
|
|
May 21, 2017, 04:21:33 PM |
|
Dgb ye gir 0.00002 ye satış emri ver Nav bittrex de baya düşmüş cüzdan. Aktif olunca polo da da aynı şey olur mu acaba. Ya da çıkar mı
|
|
|
|
|
|