AztecGoldHero
|
|
May 24, 2017, 05:57:45 PM |
|
o degilde btc icinde para cekim talebi durmus, az erken davransam belki eldeki btc ile uc bes bin kar yapardim ama daha cok kazanacaz diye firsati kacrdik bu arada arkadas yanlis anladigini farketmis sanirim , ben kendimle alakali durum icin fikir danismistim sadece koredesın sanırım. sacma olcak sorayım. ne oluyo orda. nıye durduruyorlar borsada cekımlerı. korede oldugun ıcın korece bıldıgını varsayıyorum. varmı bı bılgın arastırsan.
|
|
|
|
serdar5884
Newbie
Activity: 12
Merit: 0
|
|
May 24, 2017, 06:13:43 PM |
|
Ozza kardeşim artacak yada dumplanacak bildiğiniz coin var mı .... İyi tahminleriniz var ... Simdiden teşekkürler..
|
|
|
|
tont10
Newbie
Activity: 13
|
|
May 24, 2017, 06:21:03 PM |
|
o degilde btc icinde para cekim talebi durmus, az erken davransam belki eldeki btc ile uc bes bin kar yapardim ama daha cok kazanacaz diye firsati kacrdik bu arada arkadas yanlis anladigini farketmis sanirim , ben kendimle alakali durum icin fikir danismistim sadece koredesın sanırım. sacma olcak sorayım. ne oluyo orda. nıye durduruyorlar borsada cekımlerı. korede oldugun ıcın korece bıldıgını varsayıyorum. varmı bı bılgın arastırsan. yok ya sadece is isin sik sik korede bulunuyorum, korece pek bilmem sadece bu sefer boyle bir firsat dogar belki diye bi kore piyasasinda islem yapayim derken sizden haberi duydum hic bulasmadim
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 24, 2017, 06:25:19 PM |
|
o degilde btc icinde para cekim talebi durmus, az erken davransam belki eldeki btc ile uc bes bin kar yapardim ama daha cok kazanacaz diye firsati kacrdik bu arada arkadas yanlis anladigini farketmis sanirim , ben kendimle alakali durum icin fikir danismistim sadece koredesın sanırım. sacma olcak sorayım. ne oluyo orda. nıye durduruyorlar borsada cekımlerı. korede oldugun ıcın korece bıldıgını varsayıyorum. varmı bı bılgın arastırsan. yok ya sadece is isin sik sik korede bulunuyorum, korece pek bilmem sadece bu sefer boyle bir firsat dogar belki diye bi kore piyasasinda islem yapayim derken sizden haberi duydum hic bulasmadim bende bu pıyasada sureklı bır ıpnelık bekledıgım ıcın kore borsaları hazır wıthdrawları durmurmus komple kapatıp gıdıp tum btc pıyasasının ıcıne ederlermı acaba dıye endıseye kapıldım ondan dedım varmı orda bır duyumunuz fılan dıye
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
May 24, 2017, 07:10:38 PM |
|
o degilde btc icinde para cekim talebi durmus, az erken davransam belki eldeki btc ile uc bes bin kar yapardim ama daha cok kazanacaz diye firsati kacrdik bu arada arkadas yanlis anladigini farketmis sanirim , ben kendimle alakali durum icin fikir danismistim sadece Kusura bakma kardesim, yakinlarimdan zamaninda gördügüm kaziklar, benim hayata bakis acimi degistirdi mallesef. Kimseye guvenmiyorum. Ama yanlis anlamisim.
|
|
|
|
omorfi
|
|
May 24, 2017, 08:00:09 PM |
|
Dogecoin hakkında ne dusunuyorsunuz arkadaslar fikri olan varmıdır
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
May 24, 2017, 08:18:04 PM |
|
Dogecoin hakkında ne dusunuyorsunuz arkadaslar fikri olan varmıdır
Güvendiğim biri Dogecoin hakkında konuştu ayrıca bende 20 Mayıs'tan itibaren yükselmesini bekliyordum. Şu an diğer coinler kadar pump yememiş gibi görünüyor. Sıra ona gelebilir. 250k attık kenara
|
|
|
|
omorfi
|
|
May 24, 2017, 08:36:11 PM |
|
Sagolun hocam gorus icin. Bende takip ettigim birinden okumustum bir sene icinde inanılmaz bir seviyeden bahsedilmisti ama genede sinekleniyor insan zaten bayagı bir yükselmis. Uzulmuycegim bi miktar bende almak istiyorum bugunlerde
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 24, 2017, 08:39:17 PM |
|
polo yıne yapıyor yapacagını. yıne ıyı otturuyorlar panıkçileri.
|
|
|
|
goraset (OP)
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
May 24, 2017, 09:26:43 PM |
|
lisk bugün yüzümüzü güldürdü, uzun süredir cüzdanda duran lisklerim var, artık sırası gelsin dimi
|
|
|
|
denetci
|
|
May 24, 2017, 10:44:28 PM |
|
etc'nin gidişatı nasıl görüyorsunuz değerli üstadlar?
|
|
|
|
fkod
|
|
May 24, 2017, 10:53:58 PM |
|
Balinaların Lisk diyaloğu. Maykıl: Corç bi gelsene. Corç: Buyur abi. Maykıl: Olum bu ne. Corç: Lisk abi. Maykıl: Onu ben de görüyorum bu liskin fiyatı ne böyle. Corç: Abi dedik ya biz yetişemiyoruz buna da sen el atıver diye. Maykıl: Lan ben bunu unutmuşum ya pump yapmaktan kafa mı kaldı kafam oldu bi milyon. Corç: Ah be abi.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 25, 2017, 12:07:19 AM Last edit: May 25, 2017, 12:22:54 AM by AztecGoldHero |
|
sonunda koredekı fıyatları yakalamaya karar verdı sanırım polodakı balınalar.
bıtrex te 23,33 dolara ulastı etc
|
|
|
|
butciy
Newbie
Activity: 14
|
|
May 25, 2017, 12:31:04 AM |
|
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 25, 2017, 12:34:47 AM |
|
balina dediğiniz bu mu oluyor? aynen:D ama o yavru balına gıbı aha buyuklerı var
|
|
|
|
butciy
Newbie
Activity: 14
|
|
May 25, 2017, 12:40:07 AM |
|
balina dediğiniz bu mu oluyor? http://aynen:D ama o yavru balına gıbı aha buyuklerı var her işte olduğu gibi para parayı çekiyor.Günde 1 milyon dolar kazanabiliyorlar
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 25, 2017, 01:02:57 AM |
|
balina dediğiniz bu mu oluyor? aynen:D ama o yavru balına gıbı aha buyuklerı var her işte olduğu gibi para parayı çekiyor.Günde 1 milyon dolar kazanabiliyorlar stop lımıt denen bısı var. poloda onu kullanıp mılletı soyuyorlar. bugun etc de defalarca yaptılar. mıllet stop lımıt koyuyor. aman ha duserse zarar etmeyım dıye. zınk dıye bır anlık dusurup o emrın gecerlı olup satılmasını saglıyorlar. sonra tekrar arttırıyorlar. defalarca yapıyorlar bunu.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 25, 2017, 02:59:50 AM |
|
Korede hesabim var , ama bu islerden pek anlamiyorum polodan basla sitede islem yapmadim. Simdi kore piyasasasindan bi siteden btclerimi bozdurup sonra tekrar tr den etc alsam bu cevirilerle kar olurmu, ve parayi kore turkiye arasi nasil en ucuza transfer ederim
bu arada senın dedıgını polodakı balınalar yapıyor. koredekı borsalar once wıthdraw ları durdursu baktılar olacak gıbı degıl sureklı durduramazsın coın alımını sımdı de yavaslatıyorlar etc eth btc cekımlerını ki diğer borsalar yakalasın fıyatları. polodakı balınalar fıyatın yukselmesıne ızın vermıyor bır turlu cunku kendılerı mılletten ucuza alıp korede 2 kat fıyata satıyorlar.
|
|
|
|
faaty
|
|
May 25, 2017, 06:33:16 AM |
|
balina dediğiniz bu mu oluyor? aynen:D ama o yavru balına gıbı aha buyuklerı var her işte olduğu gibi para parayı çekiyor.Günde 1 milyon dolar kazanabiliyorlar stop lımıt denen bısı var. poloda onu kullanıp mılletı soyuyorlar. bugun etc de defalarca yaptılar. mıllet stop lımıt koyuyor. aman ha duserse zarar etmeyım dıye. zınk dıye bır anlık dusurup o emrın gecerlı olup satılmasını saglıyorlar. sonra tekrar arttırıyorlar. defalarca yapıyorlar bunu. Stop limit kadar saçma bir şey görmedim. resmen tuzak.
|
|
|
|
exortis
|
|
May 25, 2017, 06:45:22 AM |
|
herkese gunaydın arkadaşlar,ortalık yıne kan golune donmuş ama bu sefer benı yakalamadılar btc deydım sımdı bırseyler almanın vaktı tavsıyede bulubaılecek varmı varsa nerelerden alalım onuda belırtırsenız sevınırım teşekkurler
|
|
|
|
|