jednostka
|
|
May 26, 2017, 01:27:03 PM |
|
Newbielerden, analizsiz işkembeden sallayanlardan gına geldi yav.
Sakin ol kahraman, alınıyoruz ama. Bu arada ETH 500 olacak diyorlar. ETC'de 100 olacak diyolla Para olsada 1000 etc 1000 de eth alsak
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 26, 2017, 01:29:13 PM |
|
ayrıca madem analız fılan cok bılıyorsun madem neden paylasmıyorsun. yada paylasmıyorsun madem cıkıp cok bılmıslık taslama burda.
|
|
|
|
Ozza
Member
Activity: 70
Merit: 10
|
|
May 26, 2017, 01:30:18 PM |
|
ayrıca madem analız fılan cok bılıyorsun madem neden paylasmıyorsun. yada paylasmıyorsun madem cıkıp cok bılmıslık taslama burda. bilmiyo ki hero member oldu diye sanki piyasalardan anladigini dusunuyor 3 4 yildir parasini 10 a bile katlayamamistir
|
Bağış yapmak isteyenler için My Digibyte: D95izgSwah15tVWbQv1PYCNR5mYw1EsJnj
|
|
|
jednostka
|
|
May 26, 2017, 01:31:38 PM |
|
vrc 17k görür mü sizce
|
|
|
|
exortis
|
|
May 26, 2017, 01:32:13 PM |
|
bu forumda newbieler daha iyi kazandiriyo sen kazandiramiyorsun diye catla dgbden parayi 10 a katladik devaminda 20 ye katlayacagiz sen hero member uyelik suresince parani bi kere bile 10 a katlayamamissindir eminim 4 e katlamissindir sonra da onu baska bi coinde kaybetmissindir hadi isine sen ne terbıyesız adamsın,konustugun kişiye bır kere saygı duy terbiyesız herıf,senın bahsettıgın kısı imzadan cevırıden hayal edemeyecegın paralar kazanmış bırısıdır senın gıbı babandan aldıgın 2 kurusu 4 krs yaptım dıye konusacak tıplerden degıldır bak benım tarzımı bozdun saçma ınsan
|
|
|
|
Ozza
Member
|
|
May 26, 2017, 01:33:30 PM |
|
bu forumda newbieler daha iyi kazandiriyo sen kazandiramiyorsun diye catla dgbden parayi 10 a katladik devaminda 20 ye katlayacagiz sen hero member uyelik suresince parani bi kere bile 10 a katlayamamissindir eminim 4 e katlamissindir sonra da onu baska bi coinde kaybetmissindir hadi isine sen ne terbıyesız adamsın,konustugun kişiye bır kere saygı duy terbiyesız herıf,senın bahsettıgın kısı imzadan cevırıden hayal edemeyecegın paralar kazanmış bırısıdır senın gıbı babandan aldıgın 2 kurusu 4 krs yaptım dıye konusacak tıplerden degıldır bak benım tarzımı bozdun saçma ınsan ne babasi ya? biz borsadan bahsediyoruz. imzadan ceviriden kazanir anca zaten
|
|
|
|
jednostka
|
|
May 26, 2017, 01:34:51 PM |
|
bu forumda newbieler daha iyi kazandiriyo sen kazandiramiyorsun diye catla dgbden parayi 10 a katladik devaminda 20 ye katlayacagiz sen hero member uyelik suresince parani bi kere bile 10 a katlayamamissindir eminim 4 e katlamissindir sonra da onu baska bi coinde kaybetmissindir hadi isine sen ne terbıyesız adamsın,konustugun kişiye bır kere saygı duy terbiyesız herıf,senın bahsettıgın kısı imzadan cevırıden hayal edemeyecegın paralar kazanmış bırısıdır senın gıbı babandan aldıgın 2 kurusu 4 krs yaptım dıye konusacak tıplerden degıldır bak benım tarzımı bozdun saçma ınsan hocam sen o arkadaştan pekte terbiyeli konuşmadın zannımca
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 26, 2017, 01:35:01 PM |
|
ayrıca madem analız fılan cok bılıyorsun madem neden paylasmıyorsun. yada paylasmıyorsun madem cıkıp cok bılmıslık taslama burda. bilmiyo ki hero member oldu diye sanki piyasalardan anladigini dusunuyor 3 4 yildir parasini 10 a bile katlayamamistir o degılde ben nasıl jr member oldum full memberdım lan ben :S aaa sr membermıs az kalmıs heroya . bende artıslık taslarım artık
|
|
|
|
jednostka
|
|
May 26, 2017, 01:36:13 PM |
|
ayrıca madem analız fılan cok bılıyorsun madem neden paylasmıyorsun. yada paylasmıyorsun madem cıkıp cok bılmıslık taslama burda. bilmiyo ki hero member oldu diye sanki piyasalardan anladigini dusunuyor 3 4 yildir parasini 10 a bile katlayamamistir o degılde ben nasıl jr member oldum full memberdım lan ben :S jr. değilsin ki reis sr'sin
|
|
|
|
exortis
|
|
May 26, 2017, 01:38:58 PM |
|
bu forumda newbieler daha iyi kazandiriyo sen kazandiramiyorsun diye catla dgbden parayi 10 a katladik devaminda 20 ye katlayacagiz sen hero member uyelik suresince parani bi kere bile 10 a katlayamamissindir eminim 4 e katlamissindir sonra da onu baska bi coinde kaybetmissindir hadi isine sen ne terbıyesız adamsın,konustugun kişiye bır kere saygı duy terbiyesız herıf,senın bahsettıgın kısı imzadan cevırıden hayal edemeyecegın paralar kazanmış bırısıdır senın gıbı babandan aldıgın 2 kurusu 4 krs yaptım dıye konusacak tıplerden degıldır bak benım tarzımı bozdun saçma ınsan hocam sen o arkadaştan pekte terbiyeli konuşmadın zannımca babasından aldıgı harçlıkla burda gelıp yok sunu alın uçacak kacacak dıyen ergenlerden gına geldı arkadaşım o arkadaşın sevıyesınde konuştum
|
|
|
|
Ozza
Member
|
|
May 26, 2017, 01:40:03 PM |
|
bu forumda newbieler daha iyi kazandiriyo sen kazandiramiyorsun diye catla dgbden parayi 10 a katladik devaminda 20 ye katlayacagiz sen hero member uyelik suresince parani bi kere bile 10 a katlayamamissindir eminim 4 e katlamissindir sonra da onu baska bi coinde kaybetmissindir hadi isine sen ne terbıyesız adamsın,konustugun kişiye bır kere saygı duy terbiyesız herıf,senın bahsettıgın kısı imzadan cevırıden hayal edemeyecegın paralar kazanmış bırısıdır senın gıbı babandan aldıgın 2 kurusu 4 krs yaptım dıye konusacak tıplerden degıldır bak benım tarzımı bozdun saçma ınsan hocam sen o arkadaştan pekte terbiyeli konuşmadın zannımca babasından aldıgı harçlıkla burda gelıp yok sunu alın uçacak kacacak dıyen ergenlerden gına geldı arkadaşım o arkadaşın sevıyesınde konuştum pump oncesi dgb ye girdim foruma da yazdim hadi sende yaz pumplanacak coini. yazamazsin cunku bildigin bisey yok
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 26, 2017, 01:41:06 PM |
|
ayrıca madem analız fılan cok bılıyorsun madem neden paylasmıyorsun. yada paylasmıyorsun madem cıkıp cok bılmıslık taslama burda. bilmiyo ki hero member oldu diye sanki piyasalardan anladigini dusunuyor 3 4 yildir parasini 10 a bile katlayamamistir o degılde ben nasıl jr member oldum full memberdım lan ben :S jr. değilsin ki reis sr'sin konu sr jr mr degıl dostum konu senın ortaya bırsey atmıs olman. analız bılmeden sallayanlar demıssın. hemen benım yazdıgım yorumun altına. cok bılıyorsun madem yap analızını paylas burda varsa bır hatamız bılmedıgımız bırsey bızde ogrenelım. haa yok sen eger ıskembeden sallıyorsan da yapma oyle seyler . ok . sonucta bu pıyasada analızlerın pekte ıse yaramadıgını analızlerın grafıklerın coının ucması gerektıgını gosterdıgı halde yere cakılma ıhtımalınınde yuksek oldugunu bılmeyen yok.
|
|
|
|
jednostka
|
|
May 26, 2017, 01:41:40 PM |
|
neyse arkadaşlar tartışmaya, yaftalamaya ne gerek var. hepimiz bu ülkenin vatandaşıyız ve birbirimize kandırarak bir şey kazanamayız, diğer locallarda ya da ingilizce başlıkta yazsak bunu neyse ama hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.
o yüzden kimse kimseyi yaftalamasın, sevişe sevişe kardeşçe fikirleşelim.
|
|
|
|
temeler
|
|
May 26, 2017, 01:43:10 PM |
|
Bence de arkadaşlar bilgi paylaşımına devam. Biz de işi tam öğrenelim ki kazanalım kazandıralım.
|
|
|
|
exortis
|
|
May 26, 2017, 01:44:56 PM |
|
konu sr jr mr degıl dostum konu senın ortaya bırsey atmıs olman. analız bılmeden sallayanlar demıssın. hemen benım yazdıgım yorumun altına. cok bılıyorsun madem yap analızını paylas burda varsa bır hatamız bılmedıgımız bırsey bızde ogrenelım. haa yok sen eger ıskembeden sallıyorsan da yapma oyle seyler . ok . sonucta bu pıyasada analızlerın pekte ıse yaramadıgını analızlerın grafıklerın coının ucması gerektıgını gosterdıgı halde yere cakılma ıhtımalınınde yuksek oldugunu bılmeyen yok. olcayın sizden bahsetmedıgını anlamadınız sanırım bırde su ergen arkadaş ozza benı hedef alma lutfen ıyı okul harçlıgını çıkarmıssındır inşallah Allah daha çok versın milyon dolarlar kazanırsın inşallah benım kımseyle sidik yarıştırmaya ihtiyacım yok,size bol şanslar
|
|
|
|
jednostka
|
|
May 26, 2017, 01:45:03 PM |
|
ayrıca madem analız fılan cok bılıyorsun madem neden paylasmıyorsun. yada paylasmıyorsun madem cıkıp cok bılmıslık taslama burda. bilmiyo ki hero member oldu diye sanki piyasalardan anladigini dusunuyor 3 4 yildir parasini 10 a bile katlayamamistir o degılde ben nasıl jr member oldum full memberdım lan ben :S jr. değilsin ki reis sr'sin konu sr jr mr degıl dostum konu senın ortaya bırsey atmıs olman. analız bılmeden sallayanlar demıssın. hemen benım yazdıgım yorumun altına. cok bılıyorsun madem yap analızını paylas burda varsa bır hatamız bılmedıgımız bırsey bızde ogrenelım. haa yok sen eger ıskembeden sallıyorsan da yapma oyle seyler . ok . sonucta bu pıyasada analızlerın pekte ıse yaramadıgını analızlerın grafıklerın coının ucması gerektıgını gosterdıgı halde yere cakılma ıhtımalınınde yuksek oldugunu bılmeyen yok. sende haklısın usta
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 26, 2017, 01:46:27 PM |
|
bu forumda newbieler daha iyi kazandiriyo sen kazandiramiyorsun diye catla dgbden parayi 10 a katladik devaminda 20 ye katlayacagiz sen hero member uyelik suresince parani bi kere bile 10 a katlayamamissindir eminim 4 e katlamissindir sonra da onu baska bi coinde kaybetmissindir hadi isine sen ne terbıyesız adamsın,konustugun kişiye bır kere saygı duy terbiyesız herıf,senın bahsettıgın kısı imzadan cevırıden hayal edemeyecegın paralar kazanmış bırısıdır senın gıbı babandan aldıgın 2 kurusu 4 krs yaptım dıye konusacak tıplerden degıldır bak benım tarzımı bozdun saçma ınsan hocam sen o arkadaştan pekte terbiyeli konuşmadın zannımca babasından aldıgı harçlıkla burda gelıp yok sunu alın uçacak kacacak dıyen ergenlerden gına geldı arkadaşım o arkadaşın sevıyesınde konuştum konusma sevıyen senın de aslında bır ergen oldugunu gosterıyor kanımca. ve yazdıklarını uzerıme alınıyorum. hangı coıne artacak demısım dusmus 52k dan fct alın dedım 72k yı gordu gerı geldı 57 ye sımdı de gorunen 85 e cıkıcak. cıkmayabılırde kımse emın olamaz ondan ama grafık cıkıcak dıyor kesın emın olsam zaten evı arabayı satar gırerım ergen mergen konusuyorsun babasından para almısmıs falanmıs fılanmıs. kımde ne kadar para var kım ne kadar yatırım yapıyor buraya bılemezsın. sallama ıskembeden ok ?
|
|
|
|
exortis
|
|
May 26, 2017, 01:49:11 PM |
|
konusma sevıyen senın de aslında bır ergen oldugunu gosterıyor kanımca. ve yazdıklarını uzerıme alınıyorum. hangı coıne artacak demısım dusmus 52k dan fct alın dedım 72k yı gordu gerı geldı 57 ye sımdı de gorunen 85 e cıkıcak. cıkmayabılırde kımse emın olamaz ondan ama grafık cıkıcak dıyor kesın emın olsam zaten evı arabayı satar gırerım ergen mergen konusuyorsun babasından para almısmıs falanmıs fılanmıs. kımde ne kadar para var kım ne kadar yatırım yapıyor buraya bılemezsın. sallama ıskembeden ok ? yaa arkadaş ne kadar anlayışsızsınız size laf atanmı olduda gelip aranıyorsunuz,olcay sızden bahsetmemiş dedım,siz artık neresınden anladıysanız neyse kime anlatıyorum ki
|
|
|
|
temeler
|
|
May 26, 2017, 01:50:36 PM |
|
Sürekli etc den bir beklenti var bu ara büyük bir yükseliş bekleniyor sanki. Ltc için ne diyorsunuz ondan bir hareket gelmez mi bu aralar?
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 26, 2017, 01:54:07 PM |
|
kaldı kı konuyu baska bır yere baglayıp kapatayım. şu yaptıgınız yuzunden bu ulke bır adım ılerı gıdemıyor. ıyı kotu bırı bısı yapmaya calısıyor. madem daha ıyı bıldıgını ıddıa edıorsun cık de arkadasım oyle degıl o şunu şunu yanlıs düşünmüşsün şu şekilde olmalı filan. ama yok. biz millet olarak illa birşey yapmaya çalışanı yerden yere vurucaz kötüleyecez. ve bunları hiç birşeye elimizi atmadan yapacaz . çünkü kolay olan o. elini taşın altına sokmak zor. meyve veren ağaç taşlanır diye deyim var bu ülkede. fenerbahcenın euroleague şampiyonluğu gibi. o kadar para harcayan herkes sampıyon olur. buyur harca ol o zaman. nerden nereye bağlıyorum bak kısaca kendı fıkrımce burda bısey paylasanlar kesın olarak bıldıgını ıddıa etmıyor yanı su coın artacak derken. ama analızsız ergence sallayanlardan bıktım demek bır sey ıddıa etmektır. bıldıgını ıddıa etmektır. buyur goster ne bılıyorsan. varsa bır eksıgımız bızde ogrenelım. anca bu sekılde ılerlerız.kazanırız. nokta. uzatmanın alemı yok dıye dusunuyorum daha fazla.
|
|
|
|
|