jednostka
|
|
May 26, 2017, 07:46:19 PM |
|
ve etc break out sattım 0.0050 ye kadar yolu var keşke 50ye düşsede toparlasak 3-5 ınss uzun vade de ne diyorsun etc 6 aya 60+ dolar olur mu usta 60 bılemem ama 30 olacak gıbı. kore 30 dan dunya kadar etc aldı. hepsının elınde patladı su an onlar 100 etc yığdım 100 daha yığsam iyi olur
|
|
|
|
yalcin
Newbie
Activity: 34
Merit: 0
|
|
May 26, 2017, 07:46:47 PM |
|
Polo fena yanıltıyor milleti. Bitfinexde şu an 2180 $
|
|
|
|
jednostka
|
|
May 26, 2017, 07:47:28 PM |
|
etc tırmanıyor yine
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 26, 2017, 07:47:47 PM |
|
rıpple a noldu ya. arkadas noluo bole az once 12,5k dı sımdı 11 olmus kucaktan kucaga dolastırıyolar resmen
|
|
|
|
karayaman
|
|
May 26, 2017, 07:49:05 PM |
|
interneti olan sallamaya başladı btc 500 dolar olacakmış
|
|
|
|
temeler
|
|
May 26, 2017, 07:54:46 PM |
|
BTC bir ara 1300$ ları görüp 700 $ a kadar geri gitmişti. Yine benzer bir durum yaşanıyor , bir süre buralarda gezip yine çıkışa geçer diye dsüşünüyorum.
|
|
|
|
jednostka
|
|
May 26, 2017, 07:55:19 PM |
|
etc'ye dikkat
|
|
|
|
Underworld244
|
|
May 26, 2017, 07:57:32 PM |
|
Btc yi patlatacaklarmıs 500$ seviyesine çekeceklermiş.
kaynak? kaynak totosu kaynak geblinden
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 26, 2017, 07:59:59 PM |
|
ne olursa olsun wave arkadas btc armısmıs cıkmısmıs hıc umrunda degıl
|
|
|
|
torrentco
|
|
May 26, 2017, 08:07:16 PM |
|
ne olursa olsun wave arkadas btc armısmıs cıkmısmıs hıc umrunda degıl herkesin dilinde etc ve waves. hayatımda cogunlugun para kazandıgını gormedim.buyuk ihtimal insanları mahvedecek iki koin bunlar. tabii ki tahmin bunlar,diğer trolller gibi scamkoin copkoin demiyorum ama beni en cok kıllandırıan iki koin bu. waves var bendede ama sırf moda diye aldım bakalım hayırlısı.
|
|
|
|
Lethapudi
|
|
May 26, 2017, 08:23:53 PM |
|
ne olursa olsun wave arkadas btc armısmıs cıkmısmıs hıc umrunda degıl herkesin dilinde etc ve waves. hayatımda cogunlugun para kazandıgını gormedim.buyuk ihtimal insanları mahvedecek iki koin bunlar. tabii ki tahmin bunlar,diğer trolller gibi scamkoin copkoin demiyorum ama beni en cok kıllandırıan iki koin bu. waves var bendede ama sırf moda diye aldım bakalım hayırlısı. Yemin ediyorum Waves alacaktım bende çoğunluğun kaybetmek zorunda olduğunu bildiğim için satın almadım
|
|
|
|
Ozza
Member
Activity: 70
Merit: 10
|
|
May 26, 2017, 08:25:21 PM |
|
İçimden bi ses bana da waves alma diyor. acaba neden
|
Bağış yapmak isteyenler için My Digibyte: D95izgSwah15tVWbQv1PYCNR5mYw1EsJnj
|
|
|
Okuzgozu
|
|
May 26, 2017, 08:26:20 PM |
|
ne olursa olsun wave arkadas btc armısmıs cıkmısmıs hıc umrunda degıl herkesin dilinde etc ve waves. hayatımda cogunlugun para kazandıgını gormedim.buyuk ihtimal insanları mahvedecek iki koin bunlar. tabii ki tahmin bunlar,diğer trolller gibi scamkoin copkoin demiyorum ama beni en cok kıllandırıan iki koin bu. waves var bendede ama sırf moda diye aldım bakalım hayırlısı. Yemin ediyorum Waves alacaktım bende çoğunluğun kaybetmek zorunda olduğunu bildiğim için satın almadım Waves zaten 4x yaptı btc bazında. Sundan birkac ay once 25k lardaydı. 30 civarı almadıgıma pişmanım ama şuan için bencede geç kaldık. 100k dan alınmaz en azından simdilik
|
|
|
|
jednostka
|
|
May 26, 2017, 08:26:55 PM |
|
ne olursa olsun wave arkadas btc armısmıs cıkmısmıs hıc umrunda degıl herkesin dilinde etc ve waves. hayatımda cogunlugun para kazandıgını gormedim.buyuk ihtimal insanları mahvedecek iki koin bunlar. tabii ki tahmin bunlar,diğer trolller gibi scamkoin copkoin demiyorum ama beni en cok kıllandırıan iki koin bu. waves var bendede ama sırf moda diye aldım bakalım hayırlısı. Yemin ediyorum Waves alacaktım bende çoğunluğun kaybetmek zorunda olduğunu bildiğim için satın almadım Waves zaten 4x yaptı btc bazında. Sundan birkac ay once 25k lardaydı. 30 civarı almadıgıma pişmanım ama şuan için bencede geç kaldık. 100k dan alınmaz en azından simdilik etc yarın pump yapacak, jetnostka dediydi dersiniz
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
May 26, 2017, 08:28:28 PM |
|
ne olursa olsun wave arkadas btc armısmıs cıkmısmıs hıc umrunda degıl herkesin dilinde etc ve waves. hayatımda cogunlugun para kazandıgını gormedim.buyuk ihtimal insanları mahvedecek iki koin bunlar. tabii ki tahmin bunlar,diğer trolller gibi scamkoin copkoin demiyorum ama beni en cok kıllandırıan iki koin bu. waves var bendede ama sırf moda diye aldım bakalım hayırlısı. waves de fıyat dalgalandırmalarını yapamama sebebı dex. buyuk ıhtımal. polo gıbı 1000 btc ıle gır arttır dusur yapamıyorlar. cunku wave de anında kafasına cakar 1 mılyon wave ı o balınanın o yuzden bıttrex te de oynama yapamıyorlar. nıye yapamasın dersenız de poloda ve benzerı borsalarda sen cuzdandan borsaya gonderene kadar adam vurmus oluyor voleyı ve pump sırasında tum borsalar ıslemlerı agırdan alıyor. wave merkezsız borsada ole bı dert yok ve sonuc olarak ıstıkrarlı bır sekılde yukarı dogru gıdıyor.
|
|
|
|
torrentco
|
|
May 26, 2017, 08:29:23 PM |
|
etc yarın pump yapacak, jetnostka dediydi dersiniz
ismini buyuk ihtimal hatırlayamayız ama bir arkadaş dediydi deriz
|
|
|
|
jednostka
|
|
May 26, 2017, 08:31:09 PM |
|
etc yarın pump yapacak, jetnostka dediydi dersiniz
ismini buyuk ihtimal hatırlayamayız ama bir arkadaş dediydi deriz ahahaha
|
|
|
|
The Young Turk
Legendary
Activity: 1176
Merit: 1013
DAVID CHAUM's xx coin SALE IS NOW LIVE!
|
|
May 26, 2017, 09:00:13 PM |
|
ne olursa olsun wave arkadas btc armısmıs cıkmısmıs hıc umrunda degıl herkesin dilinde etc ve waves. hayatımda cogunlugun para kazandıgını gormedim.buyuk ihtimal insanları mahvedecek iki koin bunlar. tabii ki tahmin bunlar,diğer trolller gibi scamkoin copkoin demiyorum ama beni en cok kıllandırıan iki koin bu. waves var bendede ama sırf moda diye aldım bakalım hayırlısı. Yemin ediyorum Waves alacaktım bende çoğunluğun kaybetmek zorunda olduğunu bildiğim için satın almadım Waves zaten 4x yaptı btc bazında. Sundan birkac ay once 25k lardaydı. 30 civarı almadıgıma pişmanım ama şuan için bencede geç kaldık. 100k dan alınmaz en azından simdilik etc yarın pump yapacak, jetnostka dediydi dersiniz etc kim? yatırımcı falan mı? cansız bir şey nasıl pump yapacak? biraz anlatsana. yoksa pumplanacak mı demek istedin.
|
|
|
|
pitkoyin
|
|
May 26, 2017, 09:18:10 PM |
|
Beyler 1 saat icinde ETC icin pump konusuluyor (Klasik olacak ama YTD), izlemede kalalim..
Edit: Saat 00:17 , poloda ETC 0.00658
|
|
|
|
calligrapher
|
|
May 26, 2017, 09:33:37 PM |
|
Beyler 1 saat icinde ETC icin pump konusuluyor (Klasik olacak ama YTD), izlemede kalalim..
Edit: Saat 00:17 , poloda ETC 0.00658
kaynak?
|
selamlar olsun.
|
|
|
|