mtmitat
|
|
July 28, 2017, 06:33:38 PM |
|
Poloniexde işlem yaparken dikkatli olun arkadaşlar. Artık eskisi kadar güvenli olduğunu düşünmüyorum polonun.Forumda bir arkadaşında bitcoinini yollamıyorlarmış kaç gündür.
polo vurkaç yaparsa büyük sıkıntı diğer firmalara örnek bile teşkil eder polo 3 büyüklerin içinde umarım bir sıkıntısı cıkmaz. + polonun bcc desteklemesi demek +3k ya ulaşması demek btc nin büyük ihtimal poloda destekleyecektir hazırlıklı olmak lazım. Çok güzel bir yere değindiniz polonun bcc yi desteklemesi için hala zamanı var bana da destekleyecekler gibi geliyor 31 temmuz bile destekliyoruz diyebilir işte o zaman 3k belki 4k yı bile bulabilir son gün paniği ile
|
|
|
|
Underworld244
|
|
July 28, 2017, 06:42:36 PM |
|
Poloniexde işlem yaparken dikkatli olun arkadaşlar. Artık eskisi kadar güvenli olduğunu düşünmüyorum polonun.Forumda bir arkadaşında bitcoinini yollamıyorlarmış kaç gündür.
polo vurkaç yaparsa büyük sıkıntı diğer firmalara örnek bile teşkil eder polo 3 büyüklerin içinde umarım bir sıkıntısı cıkmaz. + polonun bcc desteklemesi demek +3k ya ulaşması demek btc nin büyük ihtimal poloda destekleyecektir hazırlıklı olmak lazım. Çok güzel bir yere değindiniz polonun bcc yi desteklemesi için hala zamanı var bana da destekleyecekler gibi geliyor 31 temmuz bile destekliyoruz diyebilir işte o zaman 3k belki 4k yı bile bulabilir son gün paniği ile Spekilasyonun babası polo zaten poloyu mafya olarak düşünebilirsiniz büyük başlarla anlaşmaları var gibi extrem düşüş yada cıkıslarda ya cüzdanı dondururlar yada emir alımlarını yavaslıkdan aldırmamayı yaptırırlar bunada kimse ses cıkartamıyor. tek yapılması gereken polonun açıklamasınıda bekleyip polodan yavas yavas bırakmak. Bana kalırsa polo kapanmaz en azından baya bir yıl gider ondan eminim çünki vurgunlar sayesinde ceplerine iyi komisyon indiriyorlar.
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
|
July 28, 2017, 09:15:42 PM |
|
polo vurkaç yaparsa büyük sıkıntı diğer firmalara örnek bile teşkil eder polo 3 büyüklerin içinde umarım bir sıkıntısı cıkmaz. + polonun bcc desteklemesi demek +3k ya ulaşması demek btc nin büyük ihtimal poloda destekleyecektir hazırlıklı olmak lazım. Çok güzel bir yere değindiniz polonun bcc yi desteklemesi için hala zamanı var bana da destekleyecekler gibi geliyor 31 temmuz bile destekliyoruz diyebilir işte o zaman 3k belki 4k yı bile bulabilir son gün paniği ile Spekilasyonun babası polo zaten poloyu mafya olarak düşünebilirsiniz büyük başlarla anlaşmaları var gibi extrem düşüş yada cıkıslarda ya cüzdanı dondururlar yada emir alımlarını yavaslıkdan aldırmamayı yaptırırlar bunada kimse ses cıkartamıyor. tek yapılması gereken polonun açıklamasınıda bekleyip polodan yavas yavas bırakmak. Bana kalırsa polo kapanmaz en azından baya bir yıl gider ondan eminim çünki vurgunlar sayesinde ceplerine iyi komisyon indiriyorlar. wave dex dogru duzgun calısmaya baslayınca kurtulacaz bunlardan ınsallah. polo zaten acıklama yaptı. btc de devam edıcez ama bellıde olmaz bcc de acabılırız btc de acabılırız atc de ztc de acabılırız skımızın keyfıne gore takılacaz bcc fılan acarsak eger skımız ole ısterse sıze bcc verecegımız bır durum yok vermeyebılırız bcc fılan verebılırızde onuda skımıze soracaz gıbılerınden bır acıklama yaptılar edıt: küfürbaz metine çevirdiler adamı ipneler.
|
|
|
|
Mimar
|
|
July 29, 2017, 12:49:05 AM |
|
polo vurkaç yaparsa büyük sıkıntı diğer firmalara örnek bile teşkil eder polo 3 büyüklerin içinde umarım bir sıkıntısı cıkmaz. + polonun bcc desteklemesi demek +3k ya ulaşması demek btc nin büyük ihtimal poloda destekleyecektir hazırlıklı olmak lazım. Çok güzel bir yere değindiniz polonun bcc yi desteklemesi için hala zamanı var bana da destekleyecekler gibi geliyor 31 temmuz bile destekliyoruz diyebilir işte o zaman 3k belki 4k yı bile bulabilir son gün paniği ile Spekilasyonun babası polo zaten poloyu mafya olarak düşünebilirsiniz büyük başlarla anlaşmaları var gibi extrem düşüş yada cıkıslarda ya cüzdanı dondururlar yada emir alımlarını yavaslıkdan aldırmamayı yaptırırlar bunada kimse ses cıkartamıyor. tek yapılması gereken polonun açıklamasınıda bekleyip polodan yavas yavas bırakmak. Bana kalırsa polo kapanmaz en azından baya bir yıl gider ondan eminim çünki vurgunlar sayesinde ceplerine iyi komisyon indiriyorlar. wave dex dogru duzgun calısmaya baslayınca kurtulacaz bunlardan ınsallah. polo zaten acıklama yaptı. btc de devam edıcez ama bellıde olmaz bcc de acabılırız btc de acabılırız atc de ztc de acabılırız skımızın keyfıne gore takılacaz bcc fılan acarsak eger skımız ole ısterse sıze bcc verecegımız bır durum yok vermeyebılırız bcc fılan verebılırızde onuda skımıze soracaz gıbılerınden bır acıklama yaptılar edıt: küfürbaz metine çevirdiler adamı ipneler. dünya üzerinde sadece wavesin DEX i yok. Etherdeltada dex veya birsürü yeni proje geliştiriliyor DEX için. bana kalırsa, Waves herzaman üvey evlat olarak kalacak. başarılıda olamayacak
|
|
|
|
DarkXen
|
|
July 29, 2017, 09:01:58 AM |
|
tabi ki birileri beğenecek birileri beğenmeyecek , kimisi ümit görecek. bir sürü alternatif proje dedikleriniz mi başaralı olacak ta waves başarısız olacak. Bu kriteri neye göre belirlediniz onu anlayamadım. Hali hazırda bulunan alternatifler hangileridir bildiğinizi ümit ediyorum üzerlerinde nasıl icolar olduğunu da bildiğinizi varsayıyorum. Waves üzerin de yapılan icolara baksanız su anda waves e alternatif olacak hangi platform var acaba ? Sizi böyle düşüncelere iten mantıklı sebepleri merak ettim doğrusu.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
July 29, 2017, 09:56:35 AM |
|
BCC için BTC arayanlar altcoinlerini sattı, altcoinler ucuzladı. Bence altcoinleri ucuzdan toplamak, bedavaya gelen BCC'leri satmaktan daha kârlı olacak. "eth satıp btc yapayım, elime geçen bcc'leri de btc yaparım sonra da hepsiyle eth alırım daha fazla etherim olur" mantıklı görünse de başarılı olmayabilir. 1 Ağustos sonrası tüm altcoinlerde %20'ye varan ani artışlar gözlenebilir, bu ihtimal dahilinde
|
|
|
|
gokhan17
|
|
July 29, 2017, 10:26:56 AM |
|
bcc yi bilmem ama alt coinler çakılmış durumda bu fiyatlardan aldın aldın.... Ama btc bölünmesinden dolayı değer kaybı yaşarsa o zaman sıkıntı olur..
|
|
|
|
Monkey1
|
|
July 29, 2017, 10:31:23 AM |
|
bcc yi bilmem ama alt coinler çakılmış durumda bu fiyatlardan aldın aldın.... Ama btc bölünmesinden dolayı değer kaybı yaşarsa o zaman sıkıntı olur..
Bence değer kaybı yaşayacaktır. Zamanında btu dediler tutmadı , simdide bcc diyorlar. İmajında bir sarsıntı olacaktır.
|
|
|
|
gokayc
|
|
July 29, 2017, 10:44:06 AM |
|
Poloya hiç girmeyin bence arkadaşlar her yer kan revan. Unutun poloyu bir süre. belki bir hafta sonra geri gelip bakarsınız ama şu an hiç zamanı değil tabi eliniz yatırımlık nakitiniz varsa orası başka Durumlar çok vahim. Mevcut durum sağlam bir sabır gerektiriyor.
|
|
|
|
iktisatci
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
July 29, 2017, 01:47:05 PM |
|
Poloya hiç girmeyin bence arkadaşlar her yer kan revan. Unutun poloyu bir süre. belki bir hafta sonra geri gelip bakarsınız ama şu an hiç zamanı değil tabi eliniz yatırımlık nakitiniz varsa orası başka Durumlar çok vahim. Mevcut durum sağlam bir sabır gerektiriyor. an itibaiyle %50 oranında yeşerdi. gönül rahatlığıyla açabilirsiniz
|
in cryptography we trust
|
|
|
ophyrim
|
|
July 29, 2017, 04:36:01 PM |
|
BCC için BTC arayanlar altcoinlerini sattı, altcoinler ucuzladı. Bence altcoinleri ucuzdan toplamak, bedavaya gelen BCC'leri satmaktan daha kârlı olacak. "eth satıp btc yapayım, elime geçen bcc'leri de btc yaparım sonra da hepsiyle eth alırım daha fazla etherim olur" mantıklı görünse de başarılı olmayabilir. 1 Ağustos sonrası tüm altcoinlerde %20'ye varan ani artışlar gözlenebilir, bu ihtimal dahilinde
Düşüncenize kesinlikle katılıyorum. Geniş bir kitlenin bu şekilde hareket ederek para kazanması mümkün değil. Belki altcoin satışını ilk yapanlardan olup, bitcoini yükselmeden aldıysanız ve bcc çıkınca gene ilk satanlardan olup altcoini ilk alanlardan biri olursanız ancak kazanç sağlayabilirsiniz. Böyle bir durumda dahi para kazanacağınızın bir garantisi yok. Ben beklemeyi tercih edenlerdenim. Zaten yukarıdaki hareketi yapabilecek kadar piyasayı anlık takip edemiyorum.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
July 29, 2017, 04:37:36 PM |
|
Poloya hiç girmeyin bence arkadaşlar her yer kan revan. Unutun poloyu bir süre. belki bir hafta sonra geri gelip bakarsınız ama şu an hiç zamanı değil tabi eliniz yatırımlık nakitiniz varsa orası başka Durumlar çok vahim. Mevcut durum sağlam bir sabır gerektiriyor. Asıl bu dönemde poloya girip düşükten toplamak gerekiyor, kırmızı gördün mü al, yeşil gördün mü satacaksın aktif al sat yapıyorsan, bot misali.
|
|
|
|
tayfundeniz
|
|
July 29, 2017, 06:32:27 PM |
|
Bitcoin artıyor, altcoinler de artıyor.30 temmuza girmeye saatler kaldı.31 temmuzda borsalar açık olur mu olmaz mı işlem yapar mı yapmaz mı belli değil. Ama bu saatten sonra altcoinlerin düşeceğini hiç sanmıyorum.Son günü fırsat bilip almak isteyenler fiyatları arttıracaktır.Elinde tutanda salak değil satmaz 1 gün bekler heralde.
|
|
|
|
iktisatci
Member
Activity: 112
|
|
July 30, 2017, 01:21:01 AM |
|
Türkiye saati ile 04:20 Polodaki altcoinler koptu gidiyor. heyecandan uykum kaçtı yemin ediyorum.
|
in cryptography we trust
|
|
|
onesalt
|
|
July 30, 2017, 01:49:34 AM |
|
Türkiye saati ile 04:20 Polodaki altcoinler koptu gidiyor. heyecandan uykum kaçtı yemin ediyorum.
Güzel güzel insanlar usd yerine altlara geçsin kimse oyunu terk etmek istemiyor çünkü zevkli işler düzelince kısa süreli yine kan revan olur ortalık ama en azından piyasa genel olarak toplanmış oldu bir direnç oluşturacaktır.
|
|
|
|
primeer
|
|
July 30, 2017, 08:11:30 AM |
|
altcoinler için düzeltme vakti sadece. yarın tekrar sağlam düşüşler olursa şaşırmayın. 1 ağustostan sonra da biraz toparlanmaya başlar piyasa.
|
|
|
|
DarkXen
|
|
July 30, 2017, 08:52:00 AM |
|
Herkes 1 Ağustos sanki mucizevi bir tarih ve bu tarihten sonra herşey bir den normale girecek ve aniden herşey düzelecek miş gibi bir beklenti icinde. Ancak bu bir sürec ve en az 15 -20 gün gibi sürecek, böyle bir beklentiye girerseniz bu süreçte panik yapıp, moral bozup kayıp yaşayabilirsiniz.
|
|
|
|
CoinSpeculator
|
|
July 30, 2017, 08:54:43 AM |
|
Herkes 1 Ağustos sanki mucizevi bir tarih ve bu tarihten sonra herşey bir den normale girecek ve aniden herşey düzelecek miş gibi bir beklenti icinde. Ancak bu bir sürec ve en az 15 -20 gün gibi sürecek, böyle bir beklentiye girerseniz bu süreçte panik yapıp, moral bozup kayıp yaşayabilirsiniz.
millet nasıl panik yapıp bitcoincash almak için bitcoine geçtiyse 1 ağustos sonrasında da bitcoini bırakıp altcoine geri dönecek. mucize olacak bir şey yok ancak görünen köyde klavuz istemiyor.
|
|
|
|
hidrocop
|
|
July 30, 2017, 09:02:57 AM |
|
bende ona inaniyorum hocam bu adamlar bedave bcc verecekler ve mıllet satıp kar elde edecek ama benım nedense hiç inanasım yok ben elımdekı btc yı bıtırmeye çalışıyorum şu an
|
|
|
|
osmanbugra
Member
Activity: 70
|
|
July 30, 2017, 09:09:48 AM |
|
millet nasıl panik yapıp bitcoincash almak için bitcoine geçtiyse 1 ağustos sonrasında da bitcoini bırakıp altcoine geri dönecek. mucize olacak bir şey yok ancak görünen köyde klavuz istemiyor. Bitcoin cash son zamanların en ilginç olayı olacak, altcoinlerdense Bitcoin cashi takip etmek daha ilginç olabilir bu dönemde. ETH/ETC bölünmesinde ETC iki katına kadar yükselmişti, Bitcoin cashte de ilginç hareketler olabilir.
|
|
|
|
|