Bitcoin Forum
September 22, 2018, 07:50:51 PM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: SP31 Yukon setting  (Read 1239 times)
lamerhouse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
March 09, 2016, 08:56:04 AM
 #1

hi i have SP31 Yukon now work a 4.3 th my setting is

Temp Front / Back T,B
22 °C / 70,59 °C
Socket Voltage
208/209 volt
Fan Speed
90
Start Voltage
0.66 / 0.66
Max Voltage
0.73
Max Watts
1300 / 1300

FW Version
2.6.14
CGMiner Version
cgminer4.7.0


what are the best setting ??

  thank you
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1537645851
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537645851

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537645851
Reply with quote  #2

1537645851
Report to moderator
Pissenlit
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 39
Merit: 0


View Profile
March 09, 2016, 02:04:55 PM
 #2

Hi, do you want the best settings for effiency or hashing power?

I have a SP35 and I've done a lot of modifications and tests on it, maybe I can help.
lamerhouse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
March 10, 2016, 08:08:14 AM
 #3

thanks for the reply .. I have no energy cost problems .. I'm okay for hashing just do not overdo it does not interest me get to 1000% is enough for me to get to a limit that does not damage the long-go system

thank you
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1009



View Profile
March 10, 2016, 11:27:00 AM
 #4

Whats more important is the ASIC stats, that will tell you if individual boards or chips are overheating.

TBH you are pretty much spot on for a SP31, I've not seen many that run more than 1-200GH/s faster than that and you are within spec (4.9 +/- 10%)

I'd stick with what you have if its stable and has low error counts at the pool, you might get up to 4.5TH with tweaks but end up with higher errors.

If you want to try squeezing a bit more out of it just up the Max voltage slowly at 0.005V at a time and see how it impacts performance

Always checking the ASIC stats page, once the chips hit 125ºC they will automatically throttle back.

Mine at pools that pay transaction fees & don't mine empty blocks :: kanopool :: ckpool ::
:: Dalcore's Crypto Mining H/W Hosting Directory & Reputation ::
lamerhouse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
March 17, 2016, 09:37:19 PM
 #5

for upgrade cgminer 4.8 or 4.9 in sp31

where I find a guide? or someone tells me to someone who has never done?

 thank you
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1009



View Profile
March 17, 2016, 11:00:46 PM
 #6

For cgminer 4.8 you need to install firmware 2.6.4 on an sp31, it will not show a change to cgminer until you change the ExtraFlag setting to 2 for extranone and restart, then it switches over to cgminer 4.8

Mine at pools that pay transaction fees & don't mine empty blocks :: kanopool :: ckpool ::
:: Dalcore's Crypto Mining H/W Hosting Directory & Reputation ::
lamerhouse
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16
Merit: 0


View Profile
March 18, 2016, 11:51:32 AM
 #7

tx for reply .....

Where can I download these earlier versions Huh and by chance you have of machine settings for normal mode or too little nor too .. but that is stable ... for now is on me .... 4.1 4.3 tx
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1009



View Profile
January 07, 2017, 01:12:36 PM
 #8

Try on this page: https://bitcointalk.org/index.php?topic=521520.14380

Mine at pools that pay transaction fees & don't mine empty blocks :: kanopool :: ckpool ::
:: Dalcore's Crypto Mining H/W Hosting Directory & Reputation ::
Biffa
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1652
Merit: 1009



View Profile
January 07, 2017, 04:09:09 PM
 #9

Probably SOL as the company is no more, and they didn't offer the firmware updates as downloads, only through their interface.

Best bet is to find a recovery firmware as I outlined below, search through the spondoolies thread to see what you can find.

Mine at pools that pay transaction fees & don't mine empty blocks :: kanopool :: ckpool ::
:: Dalcore's Crypto Mining H/W Hosting Directory & Reputation ::
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!