zz ve formator olayı basite indirgemeyelim lutfen .
MSI R9 390X Gaming 8G ekran kartı takılı 6 adet . 8g sekiz gigabyte ram anlamına geliyor tekrar belirteyim .
https://tr.msi.com/Graphics-card/R9-390X-GAMING-8G.html#hero-overviewcf kart degil SSD harddisk takılı sisteme . en iyi parcalar kullanılıyor . cunku bir aylık degil maksimum zaman surecinde mining amaclanıyor .
4 gb ram var . talep halinde bu ram artırılabilir . veya ilerde eklemek mumkun . cpu mining icin yeterli seviyede sonucta mining icin onemli olan gpu ozellikleri ve ram miktarı sonucta alabilecegi hashrate oranı .
evet ethos kurulu sistem . ( bundan da bu forumda ilk ben bahsedip linkini vermistim )
fiyat da oyle 5000 tl degil . 5000 tlye tek ekran kartlı iyi bir sistem kurabilirsin ancak . istersen 2000 tl ye de kurarsın sistem ve mining yaparsın .
kasa ve power suply da yuksek oranda sistemi destekleyen kaliteli parcalar .
burada onemli olan full time non stop minimum elektrik tuketimiyle maksimum ethereum mining yapmak .
ethos bu is icin bicilmis kaftan . ekran kartlarının yanmasına karsı da software tabanlı koruma saglamakta .
parcaların cogu yurtdısından gelecek .bu acıdan fiyat avantajı var . benzer sistemi burda kurmaya kalktıgınızda fiyat daha yuksek cıkar .
fiyatı acıklıyorum . 3983 usd .her sey dahil - ayarlanmıs anahtar teslim .
alıp fise takacaksınız . acacaksınız mininge baslayacak . ( gereken ek teknik servis hizmeti de saglanmakta ) . ilk kurulumda ucretsiz .
ciddi dusunenler detaylı bilgi icin pm atabilir .
ethereum mining icin boyle bir yatırım cok avantajlı icinde bulundugumuz sartlarda . bitcoin mining yatırımından cok cok daha avantajlı ustelik .
sadece power supply fiyatı 350 usd desem fikir verir mi acaba ? yani 5000 tl ye malolmuyor malesef .
yani karım 7000 tl degil . 1000 tl altında karım .
burda onemli olan hizmet kar degil .