|
DanDan
|
 |
June 10, 2016, 10:35:47 PM |
|
WAVES'lerini çekebilen oldu mu? Manuel mi onaylıyorlar tüm işlemleri?
|
|
|
|
|
|
| .BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
|
JollyTrades
|
 |
June 10, 2016, 10:48:38 PM |
|
WAVES çekim işlemleri henüz başlamadı.
Öncelikle cüzdanı indirip/yükleyip bir adres oluşturmamız gerekiyor.
Adres oluştururken "SEED"i güvenli bir yere kaydedip saklamamız ve kimseyle paylaşmamamız gerekiyor çünkü SEED cüzdanın her şeyi, ve kaybolduğunda geri getirmenin bir yolu yok, Bitcoin'deki wallet.dat dosyası ne ise Waves'de de SEED öyle bir rol üstleniyor.
Cüzdanı yedeklemek için tek yapmanız gereken SEED'i bir yere yazmak.
WAVE'leri ICO hesabından çekmek için, cüzdanda oluşturulan WAVE adresini ICO sayfasında "Wave address" yazan kutucuğa girip onaylamak, ve sonra da e-mail onayını gerçekleştirmek gerekiyor. Daha sonra, sanıyorum aynı yerde bir buton daha çıkacak ve "Waves'imi cüzdana aktar" diyecek.
|
|
|
|
|
|
DanDan
|
 |
June 10, 2016, 10:53:43 PM |
|
Trade başladığı zaman konu açıp borsalardan önce takasları yapalım. Tabi almak isteyen varsa  şu an herkesin elinde WAVES olduğu için herkes satmak istiyor.
|
|
|
|
|
|
| .BITSLER. | ▄███ ▄████▀ ▄████▀ ▄████▀ ▄██▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▄████▄ ▄████▄ ▀████▄ █████ ██████ ██████ █████ ▀████▄ ▀████▀ ▀████▀ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄ ▄████▀ ▀████▄▄████▀ ▀██████▀ ▀▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ ▄▄▄▄▀▀▀▀ ▄▄█▄▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▄ █ ▀▄▄ ▀█▀▀ ▄ ▀████ ▀▀▄ █ █▄ ▀▄ ▀████ ▀▀ ▄██▄ ▀▀▄ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▀▀ ▀▄▄ ▀████ ▄▄▄▀▀▀ █ █ ▄ ▀▄ ▄▄▄▀▀▀ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ █ ▄▄ ███ ▀██ █ ▀▀ █ █ ███ ▀██ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▄ █ ▀▀ █ ▀▀▄ ███▄ █ ▄▄ █ ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀▄ █ ▀▀▄▄▄▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█▄▄▀▀▀▀ | | | | ▄▄▄██████▄▄▄ ▄▄████████████████▄▄ ▄██████▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀██████▄ ▄ ▄█████▀ ▀█████▄ ██▄▄ █████▀ ▄ ▀█████ ████████ ▄██ █████ ████████▄ ███▀ ████▄ █████████▀▀ ▄███▀ █████ █▀▀▀ █████ █████ ▄▄▄ ████ █████ █████ ▀▀ ████▀ █████ █████ █████▄ ▄█████ ▀█████▄ ▄█████▀ ▀██████▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄██████▀ ▀▀████████████████▀▀ ▀▀▀██████▀▀▀ | | | | ▄▄▄███████▄▄▄ ▄█▀▀▀ ▄▄▄▄▄▄▄ ▀▀▀█▄ █▀▀ ▄█████████████▄ ▀▀█ █▀▀ ███████████████████ ▀▀█ █▀ ███████████████████████ ▀█ █▀ ███████████████▀▀ ███████ ▀█ ▄█▀ ██████████████▀ ▀█████ ▀█▄ ███ ███████████▀▀ ▀▀██ ███ ███ ███████▀▀ ███ ███ ▀▀▀▀ ███ ▀██▄ ▄██▀ ▀█▄ ▀▀ █▄ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄█ █▄ ▀█████████▀ ▀█▄ ▀▀▀▀▀▀▀ ▀▀█▄▄ ▄▄▄ ▀▀█████ | | | [ | | ] |
|
|
|
|
JollyTrades
|
 |
June 10, 2016, 10:55:27 PM |
|
Trade başladığı zaman konu açıp borsalardan önce takasları yapalım. Tabi almak isteyen varsa  şu an herkesin elinde WAVES olduğu için herkes satmak istiyor. Şuraya buyurun hocam: Waves Alım-Satım Başlığı
|
|
|
|
|
|
sanandreas
|
 |
June 10, 2016, 11:19:40 PM |
|
Hocam seed nedir ben oluşturmadım öyle birşey . tekrar oluşturma şansım varmı?
|
|
|
|
|
|
|
|
sanandreas
|
 |
June 11, 2016, 12:25:39 AM |
|
Hocam çok teşekkürederim en can alıcı noktayı atlamışım  neyse şimdi yeni hesap açtım seed imide oluşturup kaydettim sanırım artık sorunum yok seedsiz hesaba wavesler gelince yeni açtıgım adrese transfer edip eski hesabı silicem.
|
|
|
|
|
|
JollyTrades
|
 |
June 11, 2016, 12:31:58 AM |
|
Hocam çok teşekkürederim en can alıcı noktayı atlamışım  neyse şimdi yeni hesap açtım seed imide oluşturup kaydettim sanırım artık sorunum yok seedsiz hesaba wavesler gelince yeni açtıgım adrese transfer edip eski hesabı silicem. SEED'ini kaydetmediğiniz hesabı hiç kullanmayın derim, ne olur ne olmaz, bilgisayarın başına bir şey gelir, SEED yoksa koinler de yok demektir. ICO hesabınızdaki Wave adresinizi yenisiyle değiştirebilir ve direkt oraya aktarabilirsiniz dalgaları.
|
|
|
|
|
|
AztecGoldHero
|
 |
June 11, 2016, 06:31:55 AM |
|
hangı borsalarda satabılecez waveleri
|
|
|
|
|
|
gokcey
|
 |
June 11, 2016, 10:01:56 AM |
|
waves leri ico platformunda tutsak, borsalara girdiğinde direk oraya aktarsak sıkıntı yaratırmı?
|
|
|
|
|
|
JollyTrades
|
 |
June 11, 2016, 01:03:09 PM |
|
waves leri ico platformunda tutsak, borsalara girdiğinde direk oraya aktarsak sıkıntı yaratırmı?
Yaratmaz. Direkt borsaya aktarmak mümkün (olacak).
|
|
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1876
Merit: 1334
just in case
|
 |
June 11, 2016, 01:40:49 PM |
|
Bu blokları şuan waves kendi mi buluyor sürekli cüzdanda blok artıyor birkaç dakikada bir ?
|
signature not found.
|
|
|
|
JollyTrades
|
 |
June 11, 2016, 02:42:46 PM |
|
Bu blokları şuan waves kendi mi buluyor sürekli cüzdanda blok artıyor birkaç dakikada bir ?
Şu an full node'lar sadece yazılımcı ekibin elinde, onlar buluyor o blokları, fakat içinde hiç işlem olmadığı için herhangi bir getirisi olmuyor tabii, yalnızca boş blok üstüne boş blok eklenmiş oluyor.
|
|
|
|
|
|
JollyTrades
|
 |
June 11, 2016, 05:24:22 PM |
|
baska bilgisayardan ico bolumune girilmiyor . diger bilgisayardan kayıtlı bilgilerle girebiliyorum ancak . ayrıca seedleri eklemeye calıstım olmadı . dun olmustu .
Google Chrome'un son versiyonu yoksa sorun çıkabiliyor. Son versiyon varsa Chrome App'ını indirip IMPORT SEED diyince olması lazım. Olmuyorsa ekran görüntüsü alabilirsem yardımcı olmaya çalışırım. ICO sayfasıyla ilgili sorun da dün giderildi, tarayıcının cache'ini boşaltınca o da çalışması lazım. Olmuyorsa Slack kanalına da başvurabilirsiniz: http://wavesplatform-slack.herokuapp.com
|
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1890
Merit: 1059
|
 |
June 11, 2016, 08:01:43 PM |
|
waves acılısta da lisk gibi sorun olacak gibi gorunuyor
acaba yarın saat kac gibi acılıs yapılacak , cekime izin verecekler ? ilk nereye eklenecek ? poloniex ?
14 haziran tam erişim ve borsalar açılacak bildiğim kadarıyla Eğer lisk olayına dönerse sinirlenip en ufak kar ile çıkarım.
|
|
|
|
|
hunterwolf
Legendary
Activity: 1108
Merit: 1002
|
 |
June 11, 2016, 08:38:26 PM |
|
Walleti ilk indirdiğimde adresi oluşturdum, seedi ve şifreyi kaydettim. Daha sonra çıkış yapıp yeniden girmeyi denedim şifreyi kabul etmedi. import wallet seçeneğini kullandım kaydettiğim seed ile aynı adresten 2 tane oluştu cüzdanda yine giriş yapmadı. 2 adresi de remove yaptım, yeniden seed ile oluşturdum bu sefe rgiriş yapmaya başladı.
Uzun lafın kısası dikkatli olun, giriş yapabildiğinize emin olmadan kaydetmeyin ICO sayfasına.
Bu arada gördüğüm kadarı ile çoğunluk imzayı değişmiş, sıkıntı olmaz değil mi bu saatten sonra imza değişiminde, bu konuda bir açıklama yapılmadı sanırım.
|
|
|
|
|
|
JollyTrades
|
 |
June 11, 2016, 10:08:07 PM |
|
bu waves client tam fonksiyon diil . yarın mı olacak tam fonksiyon ? yoksa yeni versiyonmu cıkacak yarın ?
ayrıca diger pata birimlerini nasıl eklicez ? mesela bir japon yeni yok . kuveyt dinarı yok . baska altcoin olacak mı btc harici ? eth ? lsk ? dao ? yoksa exchange acılmasını mı beklicekler waves icinde ?
Bu özellikler yazın sonuna doğru eklenecek. Plan şöyle: Bu 2016 için hazırlanan yol haritasının üçte birlik kısmı. Diğer iki kısım henüz yayımlanmadı. Uzun soluklu bir proje, ve 2FA, multisig gibi özelliklerin eklenmesi 2017'yi bulabilir.
|
|
|
|
|
|
worthyou
|
 |
June 11, 2016, 10:14:41 PM |
|
Hala waves çekimlerini onaylamıyorlar. Saçma sapan bekliyoruz. Sözde merkezi olmayan sistemler, withdraw için bile onay gerekiyor.
|
|
|
|
|
|
Balmain
|
 |
June 11, 2016, 10:23:49 PM |
|
Hala waves çekimlerini onaylamıyorlar. Saçma sapan bekliyoruz. Sözde merkezi olmayan sistemler, withdraw için bile onay gerekiyor. Çekseniz ne değişecek ki daha send/receive özelliği yok. Dolayısıyla şu anda WAVES'leri çekmenin hiçbir mantığı yok. Trade açılsın o zaman çekeriz ben direk borsaya çekeceğim.
|
|
|
|
|
sanandreas
|
 |
June 12, 2016, 02:37:50 PM |
|
ben cüzdana index html olarak giriyorum ama .crome eklentisi ile girmeye çalıştıgımda tekrardan sıfır hesap oluştur diyor .ikisini bir arada kulllanamıyormuyuz?
|
|
|
|
|
|