Bitcoin Forum
February 20, 2018, 08:48:19 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: AMD R7 370 OVERCLOCK  (Read 782 times)
formator
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 286
Merit: 250


View Profile
April 07, 2016, 10:50:50 PM
 #1

Hi everyone , i have r7 370 but i want will do overclock.  i cant but dont click enable amd overdrive . and i tried msi afterburner , again dont . please help . software is a 15.7.1
1519116499
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519116499

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519116499
Reply with quote  #2

1519116499
Report to moderator
1519116499
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519116499

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519116499
Reply with quote  #2

1519116499
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1519116499
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519116499

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519116499
Reply with quote  #2

1519116499
Report to moderator
1519116499
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519116499

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519116499
Reply with quote  #2

1519116499
Report to moderator
1519116499
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1519116499

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1519116499
Reply with quote  #2

1519116499
Report to moderator
FUBAR-BDHR
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 702
Merit: 1000


★The Best Adult Video Chat Platform★


View Profile WWW
April 07, 2016, 11:40:02 PM
 #2

Hi everyone , i have r7 370 but i want will do overclock.  i cant but dont click enable amd overdrive . and i tried msi afterburner , again dont . please help . software is a 15.7.1

It doesn't matter how much you overclock it you can't mine bitcoin with it unless you have a time machine handy to go back to 2013.  You can mine altcoins with it but that's a different sub.

formator
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 286
Merit: 250


View Profile
April 08, 2016, 01:45:30 AM
 #3

Hi everyone , i have r7 370 but i want will do overclock.  i cant but dont click enable amd overdrive . and i tried msi afterburner , again dont . please help . software is a 15.7.1

It doesn't matter how much you overclock it you can't mine bitcoin with it unless you have a time machine handy to go back to 2013.  You can mine altcoins with it but that's a different sub.

sorry bro wrong topic Sad i mine eth.
adaseb
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1512
Merit: 1034



View Profile
April 08, 2016, 01:51:25 AM
 #4

Most you can overclock is 1150/1500 and you will get 17mhs

.FORTUNE.JACK.
      ▄▄███████▄▄
   ▄████▀▀ ▄ ██████▄
  ████ ▄▄███ ████████
█████▌▐███▌ ▀▄ ▀█████
███████▄██▀▀▀▀▄████████
█████▀▄▄▄▄█████████████
████▄▄▄▄ █████████████
██████▌ ███▀████████
  ███████▄▀▄████████
   ▀█████▀▀███████▀
      ▀▀██████▀▀
         
         █
...FortuneJack.com                                             
...THE BIGGEST BITCOIN GAMBLING SITE
       ▄▄█████████▄▄
    ▄█████████████████▄
  ▄█████████████████████▄
▄██
█████████▀███████████▄
██████████▀   ▀██████████
█████████▀       ▀█████████
████████           ████████
████████▄   ▄ ▄   ▄████████
██████████▀   ▀██████████
▀██
█████████████████████▀
  ▀██
███████████████████▀
    ▀█████████████████▀
       ▀▀█████████▀▀
#JACKMATE
WIN 1 BTC
▄█████████████████████████▄
███████████████████████████
███████████████████████████
██████████▀█████▀██████████
███████▀░░▀░░░░░▀░░▀███████
██████▌░░░░░░░░░░░░░▐██████
██████░░░░██░░░██░░░░██████
█████▌░░░░▀▀░░░▀▀░░░░▐█████
██████▄░░▄▄▄░░░▄▄▄░░▄██████
████████▄▄███████▄▄████████

███████████████████████████
███████████████████████████
▀█████████████████████████▀
philipma1957
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2016
Merit: 1084


A new tool for prediction https://bitvol.info/


View Profile
April 08, 2016, 02:30:37 AM
 #5

first I will ask mods to move to alt coins.

next  under clock usually is better then over clock with gpu's

I ran a lot back in the day.  and the efficiency of watts per gh (for BTC) was better with an underclock.


I just setup my first rig for eth coins running a hd 7970 getting about 19-20mh  and using about 182 - 189 watts.


https://bitcointalk.org/index.php?topic=1429151.0

Please support sidehack with his new miner project Send to : 1BURGERAXHH6Yi6LRybRJK7ybEm5m5HwTr
I mine alt coins with https://simplemining.net I see BTC as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions.
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!