Bitcoin Forum
December 04, 2016, 04:39:15 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: More MHash/s with 5870  (Read 2065 times)
Mikrouwel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
June 10, 2011, 03:54:47 AM
 #1

Hi All,

I recently got into this GPU mining thing and want to know how I set my memory clock to 300 like all the other guys do on here?

I am getting about 405MHash/s with - v -w 128 -f 0

Thanks in advance

Mikrouwel
1480869555
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480869555

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480869555
Reply with quote  #2

1480869555
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1480869555
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480869555

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480869555
Reply with quote  #2

1480869555
Report to moderator
mautobu
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44



View Profile
June 10, 2011, 05:52:57 AM
 #2

I'm using -v -w 128 -f 1, sometimes -v -w 192 -f 1, haven't seen much difference. I'm getting 435-450 avg, but that's also with Ati Stream SDK 2.1 (huge upgrade) and an oc of 1040 Core, 300 Mem, and 1.22 V.
swusc2
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 306


Do your part for Bitcoin!


View Profile
June 10, 2011, 06:00:15 AM
 #3

Don't worry about down clocking your Memory Speed too much. It doesn't increase hash speed directly. What it does is it gives a little bit more overhead since Mining doesn't actually require high speed memory. But if you want to push every bit out of your card you might be able to do it by:

1) Modifying MSI Afterburner config file (google it)

2) Modify and flash your bios to allow lower bound clock speeds (google it also)

Impress your friends! Buy a bitcoin keychain!
http://forum.bitcoin.org/index.php?topic=30799.0
mautobu
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44



View Profile
June 10, 2011, 06:06:21 AM
 #4

Bringing down that mem clock can give a little headroom, maybe and extra 10 MHz out of the core, but well worth it.
Mikrouwel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
June 10, 2011, 03:07:15 PM
 #5

Hey Guys,

Thanks for the help Smiley

I am now running at 1000/165 @ 1.35 volts (yes I figured out to down clock mem Smiley). My temps are on 80C and at night the fan speed is audible but during the day it goes to like 50% but im not home so I dont care Smiley

I am getting a water block for my card in 2 weeks time so looking forward to that Cheesy

Any way @  1000/165 @ 1.35 volts I am getting 420Mhash/s and using the 2.4 SDK drivers

How do you guys get 450MHash/s with only 40mhz more core clock than me?

And yes, I tried putting my ram to 300 and no I dont get any higher Cheesy Cheesy

Thanks a mil guys Smiley

Mik
mautobu
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 44



View Profile
June 10, 2011, 03:14:36 PM
 #6

1. Uninstall ALL ATI Drivers.

2. Install Catalyst 11.4

3. Install ATI Stream SDK 2.1

4. Profit.
Mikrouwel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
June 10, 2011, 03:22:06 PM
 #7

Dam, another 100mb+ download Sad

Will let you know once ive downloaded and installed

Thanks
Mik
Mikrouwel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
June 12, 2011, 01:47:52 PM
 #8

Okay that 11-4 driver and 2.1k thing gets me the same Mhash/s Sad

Also, what flags should I use when I leave my rig Mining overnight?

Thanks for the help so far Smiley
Mikrouwel
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14


View Profile
June 12, 2011, 02:50:13 PM
 #9

Okay I just tried uninstalling all ati software and reinstalling again with 11-4 and 2.1 and wen I try and run GUIMiner  it wont start Sad

It just says AMD Accelerated Parallel Processing at the bottom Sad

Mik
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!