Cetatenii sunt obligati prin lege sa isi plateasca taxele indiferent de platforma prin care vand, nu vad cum OB ar putea schimba asta cu ceva.
Eu nu prea inteleg la ce ne foloseste atata corectitudine.
Inca nu e evident ca sistemul asta strange la varf doar mincinosi, hoti si criminali?
Adica ei isi dau numai legi ca sa ne suga cat mai bine si sa nu mai intre niciodata in puscarii. Iar noi trebuie sa le dam bani in continuare ca asa e legea ...MARS MA!!!
Acuma fac un tur de forta cu ANAFu' ca sa ne arate ca tot ei sunt smecheri.
E clar ca s-au cacat pe ei de frica. S-au gasit acu' sa foloseasca niste reguli de sah obosite "Cea mai buna aparare e atacul" Vezi doamne, ca sa ne sperie ei pe noi mai tare.
Daca noi nu le mai dam bani sa intretinem sistemul au ramas fara obiectul muncii.
Si noua trebuie sa ne fie frica de legea lor? Cam ce o sa ne faca? Un gard de jur imprejurul Romaniei pe care sa scrie mare Puscarie?
Io unu nu mai platesc taxe de 6 ani ca m-am prins cum sta treaba, am zis si la altii dar ce sa vezi, oamenii sunt corecti (adica ii ajute pe astia sa ne fure mai bine)
Pana nu apare un sistem blockchain in care sa vad exact traseul banilor pe care ii dau, eu n-o sa mai platesc nici o taxa.
Sa ma bage la puscarie, macar acolo scap de griji si primesc mancare gratis.