Bitcoin Forum
December 03, 2016, 02:45:42 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: help with 5870 + 2x 5830  (Read 974 times)
Lightspeed
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
June 11, 2011, 04:27:59 AM
 #1

hey everyone

5870 is hashing away as we speak no problems

as title says, first problem is I cant overclock the 5830s in msi afterburner

second is I cant see my 5830s in GUIMiner do I need to go back to individual batch files again ? Sad

thanks

Overclocking = money? Greatest full time hobby ever!
1AR2eheP4nckS3tuzZHG6ARYndeddxmeDg
1480733142
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480733142

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480733142
Reply with quote  #2

1480733142
Report to moderator
1480733142
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480733142

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480733142
Reply with quote  #2

1480733142
Report to moderator
No Gods or Kings. Only Bitcoin
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
teflone
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


You're fat, because you dont have any pics on FB


View Profile
June 11, 2011, 04:35:36 AM
 #2

trixx worked for me overclocking 5830 sapphire.. Smiley

For Canadians by Canadians: Canada's Bitcoin Community - https://www.coinforum.ca/
Lightspeed
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
June 11, 2011, 04:40:29 AM
 #3

ffs, now my 5870 is saying 'Verification failed, check hardware!' after a minute or 2

/FML Sad

Overclocking = money? Greatest full time hobby ever!
1AR2eheP4nckS3tuzZHG6ARYndeddxmeDg
Lightspeed
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
June 11, 2011, 04:44:24 AM
 #4

ffs, now my 5870 is saying 'Verification failed, check hardware!' after a minute or 2

/FML Sad

declocking / 100% fan speed / stock settings / stock settings + increased gpu vcore

it fails within a minute any ideas wth this is about?

Overclocking = money? Greatest full time hobby ever!
1AR2eheP4nckS3tuzZHG6ARYndeddxmeDg
V2-V3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227


Jagersfontein


View Profile WWW
June 11, 2011, 04:45:29 AM
 #5

do you have a monitor or dummy plug in each card?

if not cards without a display or dummy plug attached will not be usable in windows.
the windows drivers disable cards not plugged into anything and will not be listed on GUIMiner

If you do not have a monitor to plug into the GPU's Bitclockers has a guide on how to make Dummy Plugs

Lightspeed
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
June 11, 2011, 04:47:02 AM
 #6

do you have a monitor or dummy plug in each card?

if not cards without a display or dummy plug attached will not be usable in windows.
the windows drivers disable cards not plugged into anything and will not be listed on GUIMiner

thank you, i just transfered one screen to a 5830 and its now in GUI miner and MSI afterburner, fucking woot!

now, the 5870, whys it emociding ?? Sad

Overclocking = money? Greatest full time hobby ever!
1AR2eheP4nckS3tuzZHG6ARYndeddxmeDg
V2-V3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227


Jagersfontein


View Profile WWW
June 11, 2011, 04:49:09 AM
 #7

You may need to restart the PC to reload video drivers after plugging in the 5830's

Lightspeed
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
June 11, 2011, 04:52:21 AM
 #8

You may need to restart the PC to reload video drivers after plugging in the 5830's

done that Sad

i'm going to un-install opencl drivers and re-install

Overclocking = money? Greatest full time hobby ever!
1AR2eheP4nckS3tuzZHG6ARYndeddxmeDg
Lightspeed
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126



View Profile
June 11, 2011, 05:04:17 AM
 #9

did a repair

still failed

looking through console i realised I forgot to add -v -w 128 and now it appears to be stable!

woot!

woot woot woot woot 1GH/s here I come baby >.>

Overclocking = money? Greatest full time hobby ever!
1AR2eheP4nckS3tuzZHG6ARYndeddxmeDg
V2-V3
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 227


Jagersfontein


View Profile WWW
June 11, 2011, 05:11:06 AM
 #10

Nice! Im glad you are up an running now!

good work Smiley

PcChip
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile
June 11, 2011, 06:10:19 AM
 #11

looking through console i realised I forgot to add -v -w 128 and now it appears to be stable!
woot!


How would that make it go from not working -> working ?

All rates with Phoenix 1.50 / PhatK
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5850 - 400 MH/s  |  5850 - 355 MH/s | 5830 - 310 MH/s  |  GTX570 - 115 MH/s | 5770 - 210 MH/s | 5770 - 200 MH/s
iceberg187
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
June 11, 2011, 06:25:18 AM
 #12

AMD GPU Clock Tool v.0.9.26.0 will work to overclock your HD 5830 also.
http://www.techpowerup.com/downloads/1641/AMD_GPU_Clock_Tool_v0.9.26.0_For_HD_5870.html
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!