mstfprcn
|
|
September 07, 2017, 07:37:45 AM |
|
cvc,oax,shift,zcl alınıp uzun vadeye bırakılabilir, tabiki waves olmazsa olmazımız olup herkeste vardır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
carlzec
|
|
September 08, 2017, 12:46:08 AM |
|
güzel ICO lara girip katladığında bitcoine dönmek ana hedef olmalı bence sonuçta lokomatif btc gerçekçi olmak lazım. Atlant şuan kötü gidiyor ancak sonlara doğru toparlayacağını düşünüyorum.
|
|
|
|
Xexen4
|
|
September 08, 2017, 05:55:12 PM |
|
Şuan bence katlanabilme ihtimali olan altcoinlere yatırım yapılabilir. Örneğin deeponion , novaexchange de işlem görmesine rağmen bence gelecek vadeden bir coin ve ico yapmadılar coinleri airdrop yoluyla dağıtıyorlar(imzamda mevcut). Bir hafta önce 5$ kadar çıktı fakat sonra düştü şuan 1.7$ dolardan işlem görüyor. Airdropla dağıtılmasına rağmen kimse elindekileri satmıyor herkes hold yani. Bende 1 dolardan toplayabildiğim kadar topladım fakat hala geç değil. Yatırım yapmanızı öneririm deeponiona ....
airdrop fakat premine edilmiş coinler gönderiliyor. kimse satmıyor çünkü balance ın %10 undan fazlasını satsa kampanyadan atılacak. katılımcılar boş sebeplerle blacklist e alınıyor. umarım tekrar bir pump yer de kampanyadan çıkış fırsatı sunar katılımcılarına.
|
|
|
|
jesselui
Full Member
Activity: 854
Merit: 109
Trident Protocol | Simple «buy-hold-earn» system!
|
|
September 10, 2017, 09:45:47 AM |
|
Bitcoinin son haftalarda kazandığı değerden dolayı yatırmak risk gibi görünsede hala en mantıklı yatırım btcdir. Ayrıca 200 300 dolar seviyelerindede eth alıp unutmalısın iyi şeyler bırakıcağını düşünüyorum.
|
|
|
|
HiatusGG
|
|
September 16, 2017, 06:13:58 PM |
|
Selamlar 10Bin TL lik bir yatırım düşünüyorum, şu ara ne yapsam mantıklı bir adım olur ?
signatum signatum signatum tabiki
|
|
|
|
xiaoyum
Full Member
Activity: 266
Merit: 100
Blockchain with solar energy
|
|
September 26, 2017, 06:26:10 PM |
|
Ben en çok şu edgeless ı seviyorum şu sıra. En iyi proje de o gibi duruyor.
|
|
|
|
ofergul
|
|
September 26, 2017, 07:44:01 PM |
|
1 seneden fazla tutmayı düşünüyorsanız Mue, Gam, Xel i incelemenizi tavsiye ederim.
|
|
|
|
nasip35
|
|
September 26, 2017, 11:34:21 PM |
|
10.000 bin tl Güzel bir yatırım olur bence az para degil %25 BTC %25 etherum uzun vadeli güzel yatırım olur digerlerinde Şuan populer olan altcoinlere dagıtabilirsin bence rastgelsin
|
|
|
|
SanalPara
|
|
September 27, 2017, 07:36:36 AM |
|
Şu ara en iyi yatırım yapılabilecek coin bana göre Dogecoindir. Geçtiğimiz günlerde 19-20 satoshi aralığına kadar düştü. Eğer 20 satoshiden alsaydınız güzel bir kâr elde edebilirdiniz. Tabi bunu hemen satmayın. 100 satoshinin üstüne çıkınca satarsınız. Bu da size rahat bir şekilde 5x kazanç sağlayacaktır. Bana göre en garanti yol budur.
Şuan bile aslında alınabilecek seviyelerde Dogecoin. 27-28 satoshiden Doge alabilirsiniz. İlkbahar yada yaz aylarında 100 satoshinin üzerine çıkınca bozdurursunuz.
İyi kazançlar herkese. ⚘
|
|
|
|
TrolWolf
|
|
September 27, 2017, 08:39:56 PM |
|
dostum bas kyber al bence şuan çok düşük bir fiyattan alabilirsin çok güzel bir fırsat.ben kesinlikle 10 dolar olacağını düşünüyorum.Vitalik in son desteklediği projelerden ve ethereum bazlı bir proje.
|
|
|
|
kellendil
|
|
October 05, 2017, 11:00:38 PM |
|
Sorduğun soru yatırımından beklentine göre değişir. Uzun vadeli güvenli bir yatırım düşünüyorsan btc ve eth. Orta vadeli daha kazançlı bir yatırım düşünüyorsan waves, kyber. Kısa vadeli ve yüksek getirili bir yatırım istiyorsan icoları takip etmeni öneririm.
|
|
|
|
cryptoglobal79
Full Member
Activity: 308
Merit: 100
--
|
|
October 06, 2017, 01:23:35 PM |
|
Altcoinlerden LINK(ChainLink) iyi proje diyorlar. Şu anda binance ve etherdeltada var. Biraz düşerse yatırım yapılabilir uzun vadede ben güveniyorum kendisine.
|
|
|
|
safak139
Jr. Member
Activity: 123
Merit: 1
|
|
October 06, 2017, 02:10:46 PM |
|
Ben electroneum tavsiye ediyorum. Bu zamana kadar yapılmamış bişey olan mobil madenciliği hayata geçirecekler. O yüzden fiyatının çok artacağını düşünüyorum. Şuanda ico'su yapılıyor ve %20 bonus veriyorlar son 5 gün var bonusun bitmesine. eğer ref linkimden üye olup token alırsanız %1 fazladan bonus alacaksınız. https://my.electroneum.com/join/9E723B
|
❰ ❰❰ ❰❰❰ ❰❰❰❰❰ ♦ SIMDAQ ♦ ❱❱❱❱ ❱❱❱ ❱❱ ❱ ♦ Learn how to trade profitable! ♦
|
|
|
ForeverFener
|
|
October 07, 2017, 05:30:07 PM |
|
Şuan uzun vadeli olarak wavese yatırım yapılabilir ayrıca taas'ı öneririm güzel fon yönetiyorlar.Bir miktarda ilerisi için edgeless alınabilir bana göre
|
|
|
|
kuybet
Newbie
Activity: 21
Merit: 0
|
|
October 09, 2017, 09:03:34 PM |
|
20 güne kadar btc yatırımı yapabilirsiniz , sonrası btc düşüş , arkasından ciddi bir yükseliş gelecektir . Alt coinlerden uzak durmanız gereken bir zaman dilimindeyiz .dikkatli olmakta fayda bar vardır.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
October 10, 2017, 11:32:36 AM |
|
Forka yakın bir zamanda Ethereum' dan 250 USD' ye çekilme beklentim var. Eğer bu olursa inanın elimden gelenin en iyisini yapar, en iyi performansı göstererek alabildiğim kadar ETH stoklardım. Çünkü şuna eminim ki Metropolis uygulandıktan sonra, normalde 280-300 bandında seyreden Ethereum, fiyatının üzerine en azından 100 dolar daha koyacaktır. Örnek vermek açısından, bu da 10.000 TL' lik yapılmış bir yatırımda 3400 TL' lik bir kar elde edilmesi anlamına geliyor. Ethereum' un geleceğine çok inanıyorum. -ytd-
|
|
|
|
Ecol
|
|
October 10, 2017, 12:08:43 PM |
|
Bitcoin veya ethereumdan baska tavsiye veremem altcoinler 1 ay daha sefilleri oynucaktır 1 ay sonra üzülmeyeceğin miktar alt coin alabilirsin.
|
|
|
|
Et Hereum
Member
Activity: 224
Merit: 10
|
|
October 10, 2017, 04:15:13 PM |
|
Şu aralar sıkı takipteyim alış için doge, stratis ve wawes kolluyorum biraz daha düşeceklerdir tahminimce, sepetimde ucuz zamanlardan Bitcoin, Ethereum, Ripple var bunlar geminin ana direkleri benim için. Yatırım tavsiyesi içermez, yaptığımı söylüyorum sadece. Herkese bol kazançlar
|
|
|
|
CTRLX
|
|
October 10, 2017, 06:22:22 PM |
|
Herkes gibi bende Stratis ve Waves kovalıyorum. Eğer fiyatları $3 altına sarkarsa yüklü miktarda alım yapacağım. Şu an elimde 1000'er adet var her ikisindende yarı yarıya giriş yaptım.
|
|
|
|
Smoke06
|
|
October 12, 2017, 07:00:37 AM |
|
Şu sıra altcoinler aşırı bir düşüş içinde dipten toplayıp bekleyebilirsin bana en mantıklısı şu anda bu geliyor yalnışım varsa daha bilgili arkadaşlar düzeltsin teşekkürler. Hayırlı kazançlar.
|
|
|
|
|