Bitcoin Forum
December 04, 2016, 04:35:57 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.13.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: 4x 6970 not working right  (Read 1650 times)
BitPorium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 501


View Profile
June 12, 2011, 02:25:15 AM
 #1

Hello, I am using guiminner and have all 4 cards set up as OpenCL miners with -v -w128 flags on each card. card 1 gets 370mhs card 2 -4 get 340 mhs. Is there a reason for this? I am using crossfire bridges to connect them. any ideas. Thanks!
1480869357
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1480869357

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1480869357
Reply with quote  #2

1480869357
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
BitPorium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 501


View Profile
June 12, 2011, 02:31:02 AM
 #2

Update: I'm running win7 ult 64bit. Phoenix 1.48 poclbm aggression 11, bfi_into, vectors
BitPorium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 501


View Profile
June 12, 2011, 03:04:03 AM
 #3

Another update: I reinstalled drivers and now it seems to work better. Gpu 1,2,4 working St 400mhs and gpu3 at 300. I could use some advice. Each card Han an 8x link and they have crossfire bridges on.
qed
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 196


View Profile
June 12, 2011, 05:23:14 AM
 #4

Another update: I reinstalled drivers and now it seems to work better. Gpu 1,2,4 working St 400mhs and gpu3 at 300. I could use some advice. Each card Han an 8x link and they have crossfire bridges on.

What are the temperatures?

Mobile App (Android)

Monitor miners, exchange rates and Bitcoin network stats.
LegitBit
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 140



View Profile
June 12, 2011, 05:32:00 AM
 #5

Yes.. temperatures can be causing the cards to enter a lower powerplay state.

Donate : 1EiAKUmTVtqXsaGLKQQVvLT9DDnHsT7jTZ (Block Explorer)
BitPorium
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 501


View Profile
June 12, 2011, 05:50:37 AM
 #6

the cards are reaching 78c and it seems with a lower oc they perform much better, I have then set to 900mhz and +5% power and they are much more stable. Each one is performing around the same. A side effect that i wasn't expecting is how loud they are, it is really annoying!
gogusrl
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 53


View Profile
June 12, 2011, 09:37:49 AM
 #7

You should set the Power Control to +20 for every card if you want them to perform at maximum capacity.

ShareCoin Free and Fair Distribution. Sju9e2TURFCHsNsocHLPJGSYTxSN1wcZbD
padrino
Legendary
*
Online Online

Activity: 1260



View Profile
June 12, 2011, 10:45:56 AM
 #8

Hello, I am using guiminner and have all 4 cards set up as OpenCL miners with -v -w128 flags on each card. card 1 gets 370mhs card 2 -4 get 340 mhs. Is there a reason for this? I am using crossfire bridges to connect them. any ideas. Thanks!

Any reason for the cross fire bridges? I use the same setup you do (slightly different card model) and dropped cross fire since I wanted each card acting completely independent of the others. Each of my cards runs at the same rate to within 1Mh/s

1CPi7VRihoF396gyYYcs2AdTEF8KQG2BCR
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!