Bitcoin Forum
April 24, 2024, 06:44:53 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 27.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Unable to send coins on Blockchain  (Read 565 times)
anticreativity (OP)
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
March 19, 2013, 12:27:07 AM
 #1

Bought some coins today and had them sent to my blockchain wallet.  Now, whenever I try to send it to my other address, I get a message that states "Insufficient funds. Value Needed 2.75117566 BTC. Available amount 2.75067566 BTC". 

I've tried multiple fixes:
1. I've cleared my cache.
2. I've tried different browsers.
3. I've tried multiple computers and even my iPhone.
4. I've tried changing the address I'm sending to.

None of these have done anything for me and I still get the same exact message telling me my funds are insufficient when they are not.  Any advice would be greatly appreciated, thank you.
1713941093
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713941093

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713941093
Reply with quote  #2

1713941093
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction.
1713941093
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1713941093

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1713941093
Reply with quote  #2

1713941093
Report to moderator
BTCBUDDY1
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
March 19, 2013, 12:35:30 AM
 #2

If youve been playing satoshi dice at times your balance will lag...

I'm back.
anticreativity (OP)
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 2
Merit: 0


View Profile
March 19, 2013, 12:43:25 AM
 #3

Try to send .005 less so you can afford the transaction fee?

I've never had to do this before.  I just type in the total amount of my balance and it sends.

EDIT: Just tried it and it worked.  That's weird, is the fee a new thing?  I just looked at my transaction history, reaffirming my idea that I've never had to pay a fee or at least manually change the amount to transfer before.  Also, thank you for your help!
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!