Bitcoin Forum
September 27, 2016, 10:20:47 PM *
News: Due to DDoS attacks, there may be periodic downtime.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 3 »  All
  Print  
Author Topic: BitCoin Casino (Beta mode)  (Read 10805 times)
SirArthur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
May 26, 2010, 05:44:40 AM
 #1

Hi,

I'd been introduced to BC a while ago and found it quite interesting.

Today I just started to setup a casino adapted to BitCoins, you can visit it here: www.sirarthur.net/bitcasino

It's an adaption, removing all Credit Card, wire transfers and so. "Play for real" means to play for BCs, not USD/EUR or any other kind of currency.
Registering was also simplified to a simple: User/Pass (try to not forget it, taken there's no email registered it would be quite... hard... to recover it).

For now I set the minimum/maximum withdraws and deposits on 1 to 1000 BC

Hope you enjoy.

Update: Done the basic debug and featuring of games and casino. You may now enjoy it and, please, report any bugs you may find just in case.  Smiley
Now, for the next 10 to read this and register or have an account in the casino, you can redem the cupon code BITCOINS for 10 BC (cupon will auto-expire afterwards, so be fast)
1475014847
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1475014847

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1475014847
Reply with quote  #2

1475014847
Report to moderator
1475014847
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1475014847

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1475014847
Reply with quote  #2

1475014847
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1475014847
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1475014847

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1475014847
Reply with quote  #2

1475014847
Report to moderator
1475014847
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1475014847

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1475014847
Reply with quote  #2

1475014847
Report to moderator
HostFat
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2226


I support freedom of choice


View Profile WWW
May 26, 2010, 06:33:11 AM
 #2

I sent 10 BC with this address: 1F2mXju6fxB2D51fFDvfsPGoPeSdwc7C6m
My Account is: Joozero

Is it automaticaly or you need to update it manually ?

EDIT:
I probably did a mistake, I sent you 10 BC before adding hte BC Address on "account information"

Eternity Wall: Messages lasting forever - The Rock Trading (ref): A good exchange / gateway Ripple, with support for multisig, since 2007. 
https://bitcointa.lk: Bitcointalk backup if offline - Bitcoin Foundation Italia - Blog: http://theupwind.blogspot.it
SirArthur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
May 26, 2010, 09:21:08 AM
 #3

Hi,

Add the address is for withdrawings.
The process is manual, taken BitCoin doesn't say where the transfer came from. It always come from "Unknown".
What I have to work out is a cash-out API to send it automatically.
dwdollar
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 166


View Profile WWW
May 26, 2010, 01:46:50 PM
 #4

Awesome!  I'll check it out.
spndr7
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1021



View Profile WWW
May 26, 2010, 03:23:39 PM
 #5

great idea.........just checkin..

Xunie
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 132



View Profile
May 26, 2010, 06:43:48 PM
 #6

Damn, I was just too darn lazy to finish my Casino.

Ah well, I'll play in yours anyways, ha ha!

Thank me for this post here: 1PyNKEyqtDFB4HBG8ueDVxdPZfgwC6gAqw
Caffeinism -- a toxic condition caused by excessive ingestion of coffee and other caffeine-containing beverage.
SirArthur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
May 26, 2010, 08:17:53 PM
 #7

Damn, I was just too darn lazy to finish my Casino.

Ah well, I'll play in yours anyways, ha ha!

If this goes alright, I hire you for Operator later then  Grin

By now I'm fixing and checking nicks and nacks of the system, still need to fix the roullette... at this moment I'm working out the Progressive Jackpots and slots (almost done).
HostFat
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2226


I support freedom of choice


View Profile WWW
May 27, 2010, 11:34:05 AM
 #8

Ok, it works.
But I can't understand how you can handle it if you have to to it manually.
Is it a good idea to use bitcoin cents as a sign?

Eternity Wall: Messages lasting forever - The Rock Trading (ref): A good exchange / gateway Ripple, with support for multisig, since 2007. 
https://bitcointa.lk: Bitcointalk backup if offline - Bitcoin Foundation Italia - Blog: http://theupwind.blogspot.it
SirArthur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
May 27, 2010, 04:11:22 PM
 #9

Ok, it works.
But I can't understand how you can handle it if you have to to it manually.
Is it a good idea to use bitcoin cents as a sign?

Well, casino (normal ones that is) does handle a lot of payments manually - those who come by wire transfer. Isn't that different, even thus that "From: Unknown" is a bit... maybe there should be a way to prevent the sender from "vanish".

What do you mean use bitcoin cents as sign?
spndr7
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1021



View Profile WWW
May 27, 2010, 08:44:44 PM
 #10

sir arthur...
my username is -spndr7 and i have checked my 1 BC deposit..plz check the same...

SirArthur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
May 28, 2010, 05:54:13 AM
 #11

sir arthur...
my username is -spndr7 and i have checked my 1 BC deposit..plz check the same...

spndr7: Deposits: 1 bc, games played: none, withdraws: 1 bc  Grin
Checked and withdraw done.
D҉ataWraith
Member
**
Offline Offline

Activity: 60



View Profile
May 28, 2010, 09:01:11 AM
 #12

What do you mean use bitcoin cents as sign?

I think he meant that you could replace the $-signs with ฿-signs. That's the currency-symbol the community adopted for bitcoin. I think it's using Unicode though, and the website does not declare the required content encoding currently. Changing that could be as simple as adding a <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> header, but it might be more difficult if the database depends on the encoding somehow.

1NvcPV6xi6yqo5yg8aWSkNdasPSAsGtt1m
HostFat
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2226


I support freedom of choice


View Profile WWW
May 28, 2010, 09:44:37 AM
 #13

I lost 40 bitcoins, so it works perfectly Grin

Eternity Wall: Messages lasting forever - The Rock Trading (ref): A good exchange / gateway Ripple, with support for multisig, since 2007. 
https://bitcointa.lk: Bitcointalk backup if offline - Bitcoin Foundation Italia - Blog: http://theupwind.blogspot.it
spndr7
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1021



View Profile WWW
May 28, 2010, 11:32:02 AM
 #14

The system works perfectly..........

SirArthur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
May 28, 2010, 12:06:07 PM
 #15

I lost 40 bitcoins, so it works perfectly Grin

Man... you used "the system" in the roullette. I've to say "sorry, but «the system» doesn't work". Not online and not on real casinos. Loose and double up = loose^2. Luckily it was bitcoins, if it were Euros or USD would be much worse.  Wink

Put things this way: If «the system», be it on the roullette or blackjack, would work casinos would bankrupt. But "the system" has a big "hole", as you loose you double up, but if you start with 1 and loose 10 times in a row you would be loosing 1+2+4+8+16+32+64+128+256+512 = 1023, and would need to find 1024 for the next bet.
To make it "worse", machines are programmed to let win according to the casino's bank. This means if the casino has waged 1000 and, like mine, is set to pay up 98% (and this is pretty much, taken regular casinos pay up 80 to 85%), there's no way somebody will win a hand over 980. Ok, in your case you already put the bank 98% of 1023, but meanwhile someone playing on the slots just get 100, this means the bank got 100 short.
And then you have the "winning coefficient", it exists to prevent a single player from take the whole bank at once - which would leave the other players with nothing left to be won. This secondary system is set for 70% - means per hand at maximum you may wage 70% of the whole casino's bank.

In fact, in the casino, players play against each others leaving some margin to the house, nobody plays against the house.

Anyway, as I manually fed the bank with my own BC, here's the statistics so far:

TOTAL PROFIT: -493.53
 Grin
SirArthur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
May 28, 2010, 12:10:48 PM
 #16

What do you mean use bitcoin cents as sign?

I think he meant that you could replace the $-signs with ฿-signs. That's the currency-symbol the community adopted for bitcoin. I think it's using Unicode though, and the website does not declare the required content encoding currently. Changing that could be as simple as adding a <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> header, but it might be more difficult if the database depends on the encoding somehow.

What's the char code/html code of such character?!
HostFat
Staff
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2226


I support freedom of choice


View Profile WWW
May 28, 2010, 01:07:11 PM
 #17

@SirArthur
I know everything, I just did a try Grin

Eternity Wall: Messages lasting forever - The Rock Trading (ref): A good exchange / gateway Ripple, with support for multisig, since 2007. 
https://bitcointa.lk: Bitcointalk backup if offline - Bitcoin Foundation Italia - Blog: http://theupwind.blogspot.it
theymos
Administrator
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 2422


View Profile
May 28, 2010, 01:10:39 PM
 #18

Quote
What's the char code/html code of such character?!

&#x0e3f; - Thai currency symbol Baht

In blackjack, the game died when I split a hand and won blackjack on both. It's probably a bug for the game to even give me that; the odds are astronomical.

Also, Aristocrat Slots seems to be giving out way too much money. I've found it to be reliably (though slowly) profitable; I've made at least 500 BC from it already (and then lost it all on other games...).

1NXYoJ5xU91Jp83XfVMHwwTUyZFK64BoAD
SirArthur
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 39


View Profile
May 28, 2010, 02:40:52 PM
 #19

Quote
What's the char code/html code of such character?!

&#x0e3f; - Thai currency symbol Baht

In blackjack, the game died when I split a hand and won blackjack on both. It's probably a bug for the game to even give me that; the odds are astronomical.

Also, Aristocrat Slots seems to be giving out way too much money. I've found it to be reliably (though slowly) profitable; I've made at least 500 BC from it already (and then lost it all on other games...).

Oh, that's what that symbol is, bahts. Didn't know, been to Indonesia and Singapore but never to Thailand.  Grin

Yes, indeed, I've to review the entire Blackjack engine that came along, it seams to have some bugs. For me it already showed up two diamond jacks saying "Dealer have blackjack".  Grin Also came with a bug on the roullette that allowed bets with negative ballance (fixed).

About the Aristocrat, is about as profitable as any other slots, no bugs, just odds.
Vasiliev
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 55


View Profile
June 03, 2010, 01:31:20 AM
 #20

Also, Aristocrat Slots seems to be giving out way too much money. I've found it to be reliably (though slowly) profitable; I've made at least 500 BC from it already (and then lost it all on other games...).
This is not unreasonable. Some online games get lots of aggravated players from random odds. For example, if you have a 50% chance to hit an enemy in a game, it's totally possible to miss them 15 times in a row.

So Aristocrats isn't paying out too much, you're just getting a streak. I won ~150 from it, then lost ~200, now I'm back up ~200+.

1DiaPwjDV6rLB2KrBA7gzitzSWCJmXnESy
Pages: [1] 2 3 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!