Bitcoin Forum
November 15, 2018, 04:09:10 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Locked out of Spondoolie SP10  (Read 801 times)
Zekeman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
August 17, 2016, 03:41:42 PM
 #1

I acquired a SP10 and then admin password was changed and when I found a link pointing me to fixing this, I noticed the spondoolie manufacture went out of business and cannot get the info I need.

Can anyone help me factory reset this without the GUI?

Thanks!
1542298150
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542298150

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542298150
Reply with quote  #2

1542298150
Report to moderator
1542298150
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542298150

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542298150
Reply with quote  #2

1542298150
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
tubexc
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 501
Merit: 500


View Profile
August 17, 2016, 04:03:49 PM
 #2

There's a small program for this kind of situations.
Look for css dos password reset program to solve the problem. You must install it in your pc.
Zekeman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
August 17, 2016, 04:47:03 PM
 #3

There's a small program for this kind of situations.
Look for css dos password reset program to solve the problem. You must install it in your pc.

Thanks for fast reply... couldn't come up with anything regarding this on google.... could you by chance point me to a link?

tubexc
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 501
Merit: 500


View Profile
August 17, 2016, 06:21:00 PM
 #4

This is for Blackarrow prospero x 3 i don't know if
works in your miner.
Just do some Google searches and you find out
jstew
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458
Merit: 500


View Profile
August 17, 2016, 06:54:25 PM
 #5

u can also reflash the firmware onto the control and this will reset everything , unfortunately i dont know were u can get the firmware from now , ill check my files but i dont believe i have the sp10fw i think i only have sp20 and 31/35
sidehack
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 1258

Curmudgeonly hardware guy


View Profile
August 17, 2016, 07:19:31 PM
 #6

I think I've got it but I could be wrong.

Got a new 28-135GH stick miner!
Currently in development - 100+GH USB stick; 800GH 60W pod; 6TH volt-adjustable S1/3/5 upgrade kit
Server PSU interface boards and cables. USB and small-scale miners. Hardware hosting, advice and odd-jobs. Supporting the home miner community since 2013 - http://www.gekkoscience.com
jstew
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 458
Merit: 500


View Profile
August 17, 2016, 07:22:19 PM
 #7

yeah sorry , i only have sp20/31/35 fw , i never ran an sp10 so no need for me to ever have it.

if ur lucky maybe sidehack will have it
tubexc
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 501
Merit: 500


View Profile
August 17, 2016, 07:35:51 PM
 #8

This post solved my problem:

https://www.blackarrowsoftware.com/support/index.php?/Knowledgebase/Article/View/57/0/login-issues---unable-to-log-in-to-miner

Hope this helps
sidehack
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1876
Merit: 1258

Curmudgeonly hardware guy


View Profile
August 18, 2016, 04:10:44 AM
 #9

That post about a different machine from a different manufacturer solved your SP10 problem? I am skeptical.

Got a new 28-135GH stick miner!
Currently in development - 100+GH USB stick; 800GH 60W pod; 6TH volt-adjustable S1/3/5 upgrade kit
Server PSU interface boards and cables. USB and small-scale miners. Hardware hosting, advice and odd-jobs. Supporting the home miner community since 2013 - http://www.gekkoscience.com
Zekeman
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 23
Merit: 0


View Profile
August 24, 2016, 08:53:23 PM
 #10

That post about a different machine from a different manufacturer solved your SP10 problem? I am skeptical.

Any luck on the firmware sidehack?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!