Tecavüz Gayet Normal ? 9 Aylık Bebeğe tecavüzmü, Çok Normal.
Televizyonlar Haberini bile yapmıyor, zaten yapsa nolucak, kılı kıpırdayan halkmı var ?
Geçenlerdede, Bir televizyon kanalında görmüştüm, Malum turizm firmasının muavini, gitmiş bir fabrikanın arka kısmında, güvenlik kameralarının bulunduğu yerde, küçük bir çocuga tecavüz ediyor.Adam yakalanıyor, ne mi oluyor ? Ne olucak kardeşim Sorman hata, adam tabiki serbest kalıyor.Tecavüz suçta, bizmi yapma dedik ?
Türkiyede, Hergün onlarca kişi tecavüze, tacize uğruyor, daha geçenlerde bindiğim bir minibüste, bir hanfendiye kıro nun biri resmen taciz etti, adamı madam yaptığımdada, gider savcılığa şikayet eder, bu olayın üstünede, idari para cezasını ben alırım, bizim madama ne oldu derseniz ? Sorman hata kardeşim ne olucak.
Türkiyenin, Hani şu uzun adamın elinde tuttuğu %50 lik kısımdan bahsediyorum, Tamamına yakını cahil insan, Tecavüz gibi birşeyi normal algılayabiliyor veyada tacizi.Algı yapısı o, yıl olmuş 2016, Değiştiremezsin o algıyı uğraşmana yazık.
Adam zaten sürekli göç alan bir ülkede, göç olarak gelen insanların oyunu kazanmaya çalışıyor, %50 in üstüne koymak için.Ha tabi, %50nin üstüne koydukları kişilere tecavüz caiz midir hocam
Birde, Diyanet diye bir oluşum vardı sanırım türkiyede, Hani şu, hergün bir lüküs araç alınan Diyanet.Diyanetin, kendine hayrı yokki, Halka olsun.
Geçenlerde yolda gördüm, adamlar E-5 Kenarına camii yapıyorlar, Akıl var, Mantık var, E-5 de olan bir adam, niye camiye gitsin ? Camiye gidicek maksadı ne olabilir ? Ülkede, Okadar Camii var, Katılan cemaat varmı ? Ortalama 1 Mahallede 3 Camii mevcut, Bre kardeşim, 1 mahallenin nüfusu kaçta, 3 camii yapıyorsun ? Ülkede, Din konusunda, bilgili nüfus eminimdirki %50 dende azdır, hani şu uzun adamın elinde tuttuğu.
Devlet, Diyanet denen kuruma, yılda milyarlarca lira ödenek ayarlıyor, Ama diyanet napıyor ? Sadece yeni camii. Mevcut Camii leri adamlar onarmıyor, yenilemiyor bile.
Ülkede, birkere herkes Dinin, Din değerlerinin, Mezhep değerlenin, Başkasının Dinine, Diline, Mezhepine Saygı duymayı öğrenmesi gerekiyorki, Bu ülkeden birşeyler çıkabilsin.