Bitcoin Forum
December 07, 2016, 08:47:05 AM *
News: To be able to use the next phase of the beta forum software, please ensure that your email address is correct/functional.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: .5BC to the person who can fix what is going on.  (Read 1427 times)
sarahsliefie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19



View Profile
June 13, 2011, 10:44:17 PM
 #1

last night at about Midnight the GUI miner stopped mining. I restarted the computer to see what was up. Now I can not connect to any of my pools. Slush, BTC guild, and BTCmine. They all say connection problems. When I try to start the standard wallet miner (3.22 or 3.21) it says that it can not connect to the Bitcoin RPC. What am I doing wrong.

If you think I am worth it
‎‎143EgtuiqDdrDxMn97zMgPKRhPcxsPNoiE
1481100425
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481100425

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481100425
Reply with quote  #2

1481100425
Report to moderator
1481100425
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1481100425

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1481100425
Reply with quote  #2

1481100425
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
supa
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 42


View Profile
June 13, 2011, 10:52:34 PM
 #2


KISS method first -

... is the PC online?  Can you reach Google in a web browser?

Do you have some weird firwall rules in Windows Firewall, TrendMicro, Norton, etc "security" packages?

BinaryMage
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


Ad astra.


View Profile
June 13, 2011, 11:00:45 PM
 #3

last night at about Midnight the GUI miner stopped mining. I restarted the computer to see what was up. Now I can not connect to any of my pools. Slush, BTC guild, and BTCmine. They all say connection problems. When I try to start the standard wallet miner (3.22 or 3.21) it says that it can not connect to the Bitcoin RPC. What am I doing wrong.

Try to ping the websites you cannot access. (win-R, type "cmd", type "ping examplewebsite.com")
If that fails to connect, you have an internet problem or the site is down.

If that succeeds, try redownloading and restarting the guiminer client.

-- BinaryMage -- | OTC | PGP
sarahsliefie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19



View Profile
June 13, 2011, 11:52:11 PM
 #4

Yes I have full internet I am typing this no the computer right now
I have removed all firewalls to see if that was it.

When I pinged mining.bitcoin.cz I got 4 packets sent, 2 receved, 2 lost. 50%

If you think I am worth it
‎‎143EgtuiqDdrDxMn97zMgPKRhPcxsPNoiE
sarahsliefie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19



View Profile
June 13, 2011, 11:55:54 PM
 #5

I tried pinging http://mining.bitcoin.cz:8332 and I got 100% fail that time.

If you think I am worth it
‎‎143EgtuiqDdrDxMn97zMgPKRhPcxsPNoiE
FreeJAC
Member
**
Offline Offline

Activity: 112


View Profile
June 14, 2011, 12:20:05 AM
 #6

Are you behind a router or is you system plugged directly into the Internet?
Have you reset everything? packet loss usually indicates network issues. Do you have another system you could try pinging from?

Donate here.... 18NiDLDA3qRxkEPN36xrzsdSgvEkbDKgNr
Nath
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 15


View Profile
June 14, 2011, 01:01:38 AM
 #7

Can you go into the the admin-interface of bitcoin.cz to get your IP adress whitelisted? Afterwards set the url in your miner to api.bitcoin.cz and try again.

18RqQr1HiBweBFQqcnMeuy1Sa4tTFGCs9F
ian2000gsxr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 17


View Profile
June 14, 2011, 01:14:29 AM
 #8

for slush try the new address and get your ip whitelisted as mentioned.

another thing that kept happening to me was I would shut down gui miner without saving my profile so when I would restart the password would be incorrect.  sounds simple but you never know.
sarahsliefie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19



View Profile
June 14, 2011, 01:36:39 AM
 #9

ok I tried reloading everything = nothing
I tried plugging it directly into the modem rather then through the router internet worked great but still = Nothing
triple checked all the PW and user name settings = nothing.

I am running out of thoughts.

I am about to try whitelisting the IP address.

something else I notesed is the Bitcoin Wallet at the bottom says, "warning: displayed transactions may not be correct! you may need to upgrade, or other nodes may need to be upgraded"



If you think I am worth it
‎‎143EgtuiqDdrDxMn97zMgPKRhPcxsPNoiE
sarahsliefie
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 19



View Profile
June 14, 2011, 01:57:16 AM
 #10

Got it. For some reason the As soon as I reentered the API key for each of the pools it fired back up as if nothing was wrong.
SomeoneWeird got the coin for giving me something to think about it.

If you think I am worth it
‎‎143EgtuiqDdrDxMn97zMgPKRhPcxsPNoiE
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!