RoyaLunique (OP)
|
|
November 02, 2016, 07:07:04 PM Last edit: November 02, 2016, 08:24:56 PM by EAL |
|
Sapphire R9 290 Ekran kartına fazla abartmadan o.c yapıyorum, stabil çalışıyor, ama elektrikler giderse ve pc aniden kapanırsa tekrar açıldığında görüntü gelmiyor format tek çare oluyor sebebi nedir sizce fikriniz var mı?
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1165
LLP Programming & Electronics
|
|
November 02, 2016, 07:17:42 PM |
|
Sapphire R9 290 Ekran kartına fazla abartmadan o.c yapıyorum, stabil çalışıyor, ama elektrikler giderse ve pc aniden kapanırsa tekrar açıldığında görüntü gelmiyor format tek çare oluyor sebebi nedir sizce fikriniz var mı?
Görüntü gelmiyorsa formatı nasıl atıyorsun ?
|
|
|
|
RoyaLunique (OP)
|
|
November 02, 2016, 07:26:51 PM |
|
Görüntü gelmiyorsa formatı nasıl atıyorsun ? Bios ekranı geliyor, ondan sonrası gelmiyor.
|
|
|
|
ekiller
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1165
LLP Programming & Electronics
|
|
November 02, 2016, 07:36:50 PM |
|
Görüntü gelmiyorsa formatı nasıl atıyorsun ? Bios ekranı geliyor, ondan sonrası gelmiyor. Demekki görüntü gelmiyor değil, geliyor ama diskten okumaya geçmiyor sistem. Demekki ekran kartı ile ilgili bir sorun yok. Bios ekranında kaldığı yerde ki hata mesajları nelerdir? bunları da bildirirseniz sorunu anlayabiliriz.
|
|
|
|
RoyaLunique (OP)
|
|
November 02, 2016, 07:37:56 PM |
|
Görüntü gelmiyorsa formatı nasıl atıyorsun ? Bios ekranı geliyor, ondan sonrası gelmiyor. Demekki görüntü gelmiyor değil, geliyor ama diskten okumaya geçmiyor sistem. Demekki ekran kartı ile ilgili bir sorun yok. Bios ekranında kaldığı yerde ki hata mesajları nelerdir? bunları da bildirirseniz sorunu anlayabiliriz. Bios ekranında kalmıyor hata da vermiyor bios ekranını geçiyor ama ondan sonra karanlık ekran görüntü gelmiyor.
|
|
|
|
ikm
|
|
November 02, 2016, 07:42:31 PM |
|
büyük olasılıkla onboard varsa onun driver ile çakışma yapıyor olabilir! bende yaşanmış bir sorun
|
|
|
|
RoyaLunique (OP)
|
|
November 02, 2016, 07:50:38 PM |
|
büyük olasılıkla onboard varsa onun driver ile çakışma yapıyor olabilir! bende yaşanmış bir sorun
Onboardda yok
|
|
|
|
bitpazari
|
|
November 02, 2016, 08:34:28 PM |
|
Teknik bir detay var gibi ve buradan bakarak aynı sorunu yaşamayanlar haricinde uzman birisinin yanıtlayabileceği türden bir soru. Siz en iyisi bir güç kaynağı alın zaten sürekli elektrik kesintisi varsa sizi ileride çıkabilecek daha büyük sıkıntılara karşı bir önlem olur. Ana kart eski galiba modeli nedir. İşletim sistemi nedir.
|
|
|
|
sezyumx
|
|
November 03, 2016, 06:46:40 AM |
|
Voltajı düşük veriyorsan ekran kartına yetmiyor olabilir gibi geldi bana.
|
|
|
|
RoyaLunique (OP)
|
|
November 03, 2016, 10:09:12 AM |
|
Teknik bir detay var gibi ve buradan bakarak aynı sorunu yaşamayanlar haricinde uzman birisinin yanıtlayabileceği türden bir soru. Siz en iyisi bir güç kaynağı alın zaten sürekli elektrik kesintisi varsa sizi ileride çıkabilecek daha büyük sıkıntılara karşı bir önlem olur. Ana kart eski galiba modeli nedir. İşletim sistemi nedir.
Windows 10 z87 g45 Güvenli modsa açınca açılıyor ama normal açınca siyah ekranda kalıyor. Bu sebep yüzünden 5 kere format atmışımdır pc ye.
|
|
|
|
RoyaLunique (OP)
|
|
November 03, 2016, 10:25:25 AM |
|
Güvenli moddan ekran kartını kapatıyorum pc açılıyor tekrar aktif edince görüntü gidiyor. Ekran katını format atmadan nasıl sıfırlayabilirim?
|
|
|
|
dhan000
|
|
November 03, 2016, 10:50:40 AM |
|
güvenli modda açıp ekran kartı sürücülerini ve tüm ekran kartı programlarını kaldırın...
|
|
|
|
RoyaLunique (OP)
|
|
November 03, 2016, 10:58:00 AM |
|
güvenli modda açıp ekran kartı sürücülerini ve tüm ekran kartı programlarını kaldırın...
Yaptım şuan tekrar açtım pc yi ama asıl sıkıntı neden böyle olduğu düzeltmeyi buldum ama sorunu bulamadım.
|
|
|
|
bulutsuz
|
|
November 03, 2016, 11:17:21 AM |
|
Voltaj düşük geliyordur. Voltajı yükselterek denemelisin.
|
|
|
|
igotek
|
|
November 03, 2016, 01:55:19 PM |
|
monitoru bağadığın yeri kontrol et. bende yılalr önce olmuştu bu problam. Hiçbir sorun yok sadece ilk monitor olara kalgılamıyor o yuzden windows şifreni girmede ngoruntu vermıyor. monıtoru bagladıgın çıkışı değiştir.
|
I cannot live, I cannot die, trapped in myself. Hold my breath as I wish for death. Oh please god, help me !
|
|
|
|