Bitcoin Forum
January 21, 2018, 07:13:47 PM *
News: Electrum users must upgrade to 3.0.5 if they haven't already. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Multiple HD7950 cards not detected (CGMiner) - Fixed  (Read 4958 times)
Peleus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
April 08, 2013, 10:52:33 AM
 #1

Current output...

./cgminer -n
 [2013-04-08 20:49:06] CL Platform 0 vendor: Advanced Micro Devices, Inc.                    
 [2013-04-08 20:49:06] CL Platform 0 name: AMD Accelerated Parallel Processing                    
 [2013-04-08 20:49:06] CL Platform 0 version: OpenCL 1.2 AMD-APP (1084.4)                    
 [2013-04-08 20:49:06] Platform 0 devices: 1                    
 [2013-04-08 20:49:06]    0   Tahiti                    
 [2013-04-08 20:49:06] Failed to ADL_Adapter_ID_Get. Error -10                    
 [2013-04-08 20:49:06] This error says the device is not enabled                    
 [2013-04-08 20:49:06] Failed to ADL_Adapter_ID_Get. Error -10                    
 [2013-04-08 20:49:06] This error says the device is not enabled                    
 [2013-04-08 20:49:06] Failed to ADL_Adapter_ID_Get. Error -10                    
 [2013-04-08 20:49:06] This error says the device is not enabled                    
 [2013-04-08 20:49:06] Failed to ADL_Adapter_ID_Get. Error -10                    
 [2013-04-08 20:49:06] This error says the device is not enabled                    
 [2013-04-08 20:49:06] GPU 0 AMD Radeon HD 7900 Series hardware monitoring enabled                    
 [2013-04-08 20:49:06] 1 GPU devices max detected  

Has anyone got any ideas what I can do to overcome this?

Ubuntu 12.04 LTS, Catalyst 13.1, AMD-APP-SDK v2.8, ADL-SDK v5.0
Edit: Currently has 3x HD7950's installed on board.


Edit: Fixed by going to windows.
If you see garbage posts (off-topic, trolling, spam, no point, etc.), use the "report to moderator" links. All reports are investigated, though you will rarely be contacted about your reports.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
Peleus
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 126


View Profile
April 08, 2013, 11:19:18 AM
 #2

Now for whatever reason it's changed....

cgminer -n
No protocol specified
No protocol specified
 [2013-04-08 21:19:57] CL Platform 0 vendor: Advanced Micro Devices, Inc.                   
 [2013-04-08 21:19:57] CL Platform 0 name: AMD Accelerated Parallel Processing                   
 [2013-04-08 21:19:57] CL Platform 0 version: OpenCL 1.2 AMD-APP (1084.4)                   
 [2013-04-08 21:19:57] Platform 0 devices: 2                   
 [2013-04-08 21:19:57]    0   Tahiti                   
 [2013-04-08 21:19:57]    1   Tahiti                   
Segmentation fault (core dumped)
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!