bitcamilo
|
|
December 28, 2017, 08:29:01 AM |
|
Last Active: December 25, 2017, 03:21:26 PM This user's password was reset recently.
2 ihtimal var ya hesap hacklendi veya herkesin hacklendi zannetmesi için şifreyi kendisi değiştirdi.
Ne değişir ki diyelim ki hesabını başkaları ele geçirdi farklı bir hesapla gelir arkadaşlar hesabım çalındı der. Fon patladı artık bu konuda yapılabilecek hiç bir şey yok beklemenin de anlamı yok bence giden gitti kendisi muhtemelen farklı bir yan hesapla forumda aktiftir bana kalırsa kendi hesabıyla gelir durumu anlatıp dönebilir zaten herkes bitcoinin ani yükselişinden haberdar kimse adamın ümüğünü sıkmayacaktır sonuçta yılların verdiği bir güven ve saygı var.
|
|
|
|
dannyjr89
|
|
December 30, 2017, 09:30:59 PM |
|
Twitterda aktif değil mi? Yeri yurdu da belli sanıyordum. Kaçıp gideceğini düşünmüyorum vardır açıklaması.
|
|
|
|
MorpheWQ
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1110
|
|
December 30, 2017, 09:36:17 PM |
|
Last Active: December 25, 2017, 03:21:26 PM This user's password was reset recently.
2 ihtimal var ya hesap hacklendi veya herkesin hacklendi zannetmesi için şifreyi kendisi değiştirdi.
Bir şey ifade etmez bu durum. Ben de parolamı değiştirmeyi düşünüyorum bu aralar. Hack olayları epey arttı forumda. Email değiştirilmiş olsaydı işte o zaman şüphelenmek gerekirdi.
|
|
|
|
HartmaniAbit
Member
Activity: 224
Merit: 12
|
|
December 30, 2017, 11:46:38 PM |
|
Fonu batıranlar neden ortadan kayboluyor. Yada fon batmadı bitcoinin aşırı yükselmesi ile battı deyip üzerine yattı. Hesabı hacklediyse yeni hesap açıp gerekli açıklama yapmak çok mu zor?
|
|
|
|
bitcamilo
|
|
January 02, 2018, 07:50:42 AM |
|
Fonu batıranlar neden ortadan kayboluyor. Yada fon batmadı bitcoinin aşırı yükselmesi ile battı deyip üzerine yattı. Hesabı hacklediyse yeni hesap açıp gerekli açıklama yapmak çok mu zor?
cakir'in böyle bir şey yapacağını sanmıyorum, bana kalırsa son zamanlarda batan fonların çoğu fon sahibinin nasıl olsa yerine geri kıoyarım düşüncesiyle fon için yatan bitcoinleri nakite dönüştürmesinden dolayı patladı, aniden yükselen bitcoin de fon sahiplerini ters köşeye yatırdı. Bitcoinin fiyatının düşmesini sırf bu yüzden çok istiyorum böylece eski fon sahipleri bitcoin alıp yeniden adlarını temize çıkarabilir.
|
|
|
|
Memetemmi
Newbie
Activity: 56
Merit: 0
|
|
January 02, 2018, 03:29:55 PM |
|
Arkadaşımız galiba forumun ileri gelenlerindendi. Böyle yapması biraz abes olmuş, Kendi itibarını silmiş
|
|
|
|
aAragnoN
Member
Activity: 98
Merit: 11
BELUGA PAY. Complete Mobile Point of Sale System
|
|
January 02, 2018, 06:36:55 PM |
|
Arkadaşımız galiba forumun ileri gelenlerindendi. Böyle yapması biraz abes olmuş, Kendi itibarını silmiş
Güven kazanmak çok zor uzun bir zaman alır, lakin güven kaybı biranda olur herşey yerle bir olur
|
|
|
|
blockdragon
Member
Activity: 189
Merit: 10
|
|
January 05, 2018, 01:45:18 AM |
|
Katılan arkadaşlar kusura bakmasın ama kazanması çok zor bir dünya mı coin dünyası ki birinin kurduğu fona paranı bırakabiliyorsunuz, yazık olmuş.
|
|
|
|
yussuf89
Legendary
Activity: 1792
Merit: 1030
|
|
January 05, 2018, 02:54:34 AM |
|
Bir-iki sene evvel Çakır, EFS ve ben IRC üzerinden muhabbet ederdik, güzel günlerdi. Başına bir şey gelmiş olabilir diye düşünüyorum, ama bir yandan da bunu düşünmek istemiyorum. Fon açıp birilerini mağdur edeceği aklımdan geçmezdi. Çakır dön artık, unutma, bu hayatta onurun için yaşa!! https://youtu.be/M5t4GDHGvAU
|
|
|
|
utkuy
Sr. Member
Activity: 784
Merit: 268
Helena Helena!
|
|
January 05, 2018, 11:53:19 AM |
|
Bir-iki sene evvel Çakır, EFS ve ben IRC üzerinden muhabbet ederdik, güzel günlerdi. Başına bir şey gelmiş olabilir diye düşünüyorum, ama bir yandan da bunu düşünmek istemiyorum. Fon açıp birilerini mağdur edeceği aklımdan geçmezdi. Çakır dön artık, unutma, bu hayatta onurun için yaşa!! https://youtu.be/M5t4GDHGvAUSanırım bir FETÖ ile ilişkilendirilip içeri aldılar, inşallah döner kısa zamanda. Özledik onun teknik yorumlarını. Borç bir şekilde ödenir gerekirse forumca arada toplar zararı kapatırız sen yeter ki hayata dön. BTC sekize, ona katanlandı alın buyrun da diyebilir.
|
|
|
|
koinsever
|
|
January 05, 2018, 05:46:10 PM |
|
Bir-iki sene evvel Çakır, EFS ve ben IRC üzerinden muhabbet ederdik, güzel günlerdi. Başına bir şey gelmiş olabilir diye düşünüyorum, ama bir yandan da bunu düşünmek istemiyorum. Fon açıp birilerini mağdur edeceği aklımdan geçmezdi. Çakır dön artık, unutma, bu hayatta onurun için yaşa!! https://youtu.be/M5t4GDHGvAUSanırım bir FETÖ ile ilişkilendirilip içeri aldılar, inşallah döner kısa zamanda. Özledik onun teknik yorumlarını. Borç bir şekilde ödenir gerekirse forumca arada toplar zararı kapatırız sen yeter ki hayata dön. BTC sekize, ona katanlandı alın buyrun da diyebilir. benim de aklıma geldi. bir anda çekip gidecek olabilecek biri değildi. en azından anonim değil. anonim olan ipsini iyi saklamasına güvenip kaçıp gidebilir ama isim soyisim iban dahil tanışıklıkları olan işyeri bilinen birinin çekip gitmesi akıl karıştırıcı. kesin başına bir iş geldi. inşallah BTCler güvendedir.
|
For rent...
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
January 06, 2018, 02:59:34 PM |
|
Bir-iki sene evvel Çakır, EFS ve ben IRC üzerinden muhabbet ederdik, güzel günlerdi. Başına bir şey gelmiş olabilir diye düşünüyorum, ama bir yandan da bunu düşünmek istemiyorum. Fon açıp birilerini mağdur edeceği aklımdan geçmezdi. Çakır dön artık, unutma, bu hayatta onurun için yaşa!! https://youtu.be/M5t4GDHGvAUSanırım bir FETÖ ile ilişkilendirilip içeri aldılar, inşallah döner kısa zamanda. Özledik onun teknik yorumlarını. Borç bir şekilde ödenir gerekirse forumca arada toplar zararı kapatırız sen yeter ki hayata dön. BTC sekize, ona katanlandı alın buyrun da diyebilir. benim de aklıma geldi. bir anda çekip gidecek olabilecek biri değildi. en azından anonim değil. anonim olan ipsini iyi saklamasına güvenip kaçıp gidebilir ama isim soyisim iban dahil tanışıklıkları olan işyeri bilinen birinin çekip gitmesi akıl karıştırıcı. kesin başına bir iş geldi. inşallah BTCler güvendedir. başına birşey gelmiş olma ihtimalini bende düşündüm açıkçası, ama hesaba 25 aralıkta girilmiş gözüküyor, bir şekilde hesap aktif, burdaki herkes bir açıklamayı fazlası ile haek diyorlar, kendisi ile yüzyüze de reel de oturmuş konuşmuş biri olarak gelinen nokta çok canımı sıkıyor
|
|
|
|
CanErik
|
|
January 06, 2018, 03:06:50 PM |
|
Merhaba;
Bilginin ana kaynağı olmadığım için detay veremiyorum, doğru olmaz. Fonunun durumunu bilmemekle birlikte büyük bir ihtimal yıl sonuna kadar kendisini buralarda görememe ihtimalimiz yüksek.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
mhanbostanci
Legendary
Activity: 3248
Merit: 1542
|
|
January 06, 2018, 05:44:58 PM |
|
Merhaba;
Bilginin ana kaynağı olmadığım için detay veremiyorum, doğru olmaz. Fonunun durumunu bilmemekle birlikte büyük bir ihtimal yıl sonuna kadar kendisini buralarda görememe ihtimalimiz yüksek.
İyi dileklerimle
Yani benimde kulağıma gelen şeyler var ama yine de nezaketen insanlara haber vermeliydi. sıradaki parça Çakır için gelsin: Ay akşamdan ışığdır Yaylalar yaylalar Yüküm şimşir kaşığıdır Dilo dilo yaylalar Komşu kızını zapteyle Yaylalar yaylalar Bizim oğlan aşıktır Dilo dilo yaylalar Ay akşamdan aş da gel Yaylalar yaylalar Cılga yola düş de gel Dilo dilo yaylalar Eğer anan koymazsa Yaylalar yaylalar Vicdanın danış da gel Dilo dilo yaylalar Ayın önünde yıldız Yaylalar yaylalar Nerden gelirsen baldız Dilo dilo yaylalar Sen git de ablan gelsin Yaylalar yaylalar Duramıram yalnız Dilo dilo yaylalar
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
January 07, 2018, 06:02:22 AM |
|
Merhaba;
İyi dileklerimle
Yani benimde kulağıma gelen şeyler var ama yine de nezaketen insanlara haber vermeliydi. sıradaki parça Çakır için gelsin: Ay akşamdan ışığdır Yaylalar yaylalar Yüküm şimşir kaşığıdır Dilo dilo yaylalar Komşu kızını zapteyle Yaylalar yaylalar Bizim oğlan aşıktır Dilo dilo yaylalar Ay akşamdan aş da gel Yaylalar yaylalar Cılga yola düş de gel Dilo dilo yaylalar Eğer anan koymazsa Yaylalar yaylalar Vicdanın danış da gel Dilo dilo yaylalar Ayın önünde yıldız Yaylalar yaylalar Nerden gelirsen baldız Dilo dilo yaylalar Sen git de ablan gelsin Yaylalar yaylalar Duramıram yalnız Dilo dilo yaylalar Siz bunları yazınca aklıma askerlik günlerim aklıma geldi hocam ne duydunuz merak ettim paylaşabilir misiniz Yoksa Çakır Bey'i askere filan mı almışlar. Gerçi askere alsalar bile çarşı izninde iletişime geçerdi.
|
|
|
|
koinsever
|
|
January 07, 2018, 09:45:46 AM |
|
askere aldılarsa bile 4 yıllı mezunları 6 ay yapıyor. bir de yedek subay oldu demeyin onlar daha rahat. askerlikten gelemiyorsa bu 6 ay sürmeli en fazla. geçen girdiğinde bir özel mesaj falan alan yok mu? BTCleri sağlamda dursun da askerlik gelip geçer. Allah yardımcısı olsun. şimdiden hayırlı tezkereler.
|
For rent...
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
January 07, 2018, 10:57:46 AM |
|
askere aldılarsa bile 4 yıllı mezunları 6 ay yapıyor. bir de yedek subay oldu demeyin onlar daha rahat. askerlikten gelemiyorsa bu 6 ay sürmeli en fazla. geçen girdiğinde bir özel mesaj falan alan yok mu? BTCleri sağlamda dursun da askerlik gelip geçer. Allah yardımcısı olsun. şimdiden hayırlı tezkereler.
Hocam askerlik ile bu durumun uzaktan yakından ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Askere gittiyse bile,askerler sonuçta hapishane mahkumu değil çarşı izni denilen bir şey var çarşı iznindeyken forumdaki fon sahiplerine bir bilgilendirme geçebilir.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
January 07, 2018, 07:01:05 PM |
|
Arkdaşlar asker yada değil, hesaba aktif giriliyor, son giriş tarihi belli, bu dediklerinizin bi önemi yok, olayı sulandırıyorsunuz lütfen geyiğe çevirmeyelim başlığı Çakırı bende severdim, halada hakkında olumsuz birşey yazmadım, ama durum en hafifi ile şık değil
|
|
|
|
HartmaniAbit
Member
Activity: 224
Merit: 12
|
|
January 07, 2018, 11:22:07 PM |
|
en azından bir bilgilendirme mesajı yazabilirdi. Yakın zamanda forumda online olmuş, girdiği zaman yine birşeyler ekleyebilirdi. Ben Çakırı samimi bulmuyorum açıkçası.
|
|
|
|
udonmez
|
|
January 07, 2018, 11:23:08 PM |
|
Hocam askerlik ile bu durumun uzaktan yakından ilgisi olduğunu düşünmüyorum.Askere gittiyse bile,askerler sonuçta hapishane mahkumu değil çarşı izni denilen bir şey var çarşı iznindeyken forumdaki fon sahiplerine bir bilgilendirme geçebilir. haklisiniz bu konuda. askerlik eskisi gibi degil. askerdeki arkadasimla whatsapp dan mesajlasiyoruz hergun.
|
|
|
|
|