Bitcoin Forum
August 15, 2018, 12:01:08 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.2  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Help with GUIMiner-script  (Read 4321 times)
Gogobs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
April 09, 2013, 12:12:38 PM
 #1

Hey guys,

I'm new to this forum and mining ..

So I've downloaded GUIMiner-script, registered to cointron.com, created worker, and set Host:coinotron.com, port: 3334, Username: workername, pass: workerpass, Thread concurrency: 8000, Intensity: 20, GPU Defaults: 7870 (high usage) and hit the Start button. It says Connecting and nothing happens. In the Console it shows this:

Code:
2013-04-09 15:00:40: Running command: D:\GuiMiner Script\guiminer-scrypt_win32_binaries_v0.03\cgminer\cgminer.exe --scrypt -u workername -p workerpass -o stratum+tcp://coinotron.com:3334 --gpu-platform 0 -d 0 -w 256 -v 1 -I 20 -g 1 -l 1 -T  --thread-concurrency 8000
2013-04-09 15:00:40: Listener for "Default" started
2013-04-09 15:00:43: Listener for "Default": [2013-04-09 15:00:40] Started cgminer 2.11.3
2013-04-09 15:00:43: Listener for "Default": [2013-04-09 15:00:40] Probing for an alive pool
2013-04-09 15:00:43: Listener for "Default": [2013-04-09 15:00:41] Stratum from pool 0 detected new block
2013-04-09 15:00:43: Listener for "Default": [2013-04-09 15:00:41] Maximum buffer memory device 0 supports says 234881024
2013-04-09 15:00:43: Listener for "Default": [2013-04-09 15:00:41] Your scrypt settings come to 524288000
2013-04-09 15:00:43: Listener for "Default": [2013-04-09 15:00:41] Error -4: Enqueueing kernel onto command queue. (clEnqueueNDRangeKernel)
2013-04-09 15:00:43: Listener for "Default": [2013-04-09 15:00:41] GPU 0 failure, disabling!
2013-04-09 15:00:43: Listener for "Default": [2013-04-09 15:00:41] Thread 0 being disabled
2013-04-09 15:00:43: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:1  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:00:45: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:1  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:00:47: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:1  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:00:49: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:1  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:00:51: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:1  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:00:53: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:1  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:00:55: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:1  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:00:57: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:2  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:00:59: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:2  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:01:01: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:2  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:01:03: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:2  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:01:05: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:2  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:01:07: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:2  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:01:09: Listener for "Default": [2013-04-09 15:01:09] Stratum from pool 0 detected new block
2013-04-09 15:01:09: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:3  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:01:11: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:3  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:01:13: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:3  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:01:15: Listener for "Default": (1s):0.000 (avg):0.000h/s | Q:3  A:0  R:0  HW:0  E:0%  U:0.0/m
2013-04-09 15:01:17: Listener for "Default" shutting down

Am I missing something or doing something wrong?

Thanks
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1534291268
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534291268

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534291268
Reply with quote  #2

1534291268
Report to moderator
1534291268
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1534291268

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1534291268
Reply with quote  #2

1534291268
Report to moderator
Gogobs
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8
Merit: 0


View Profile
April 09, 2013, 12:54:48 PM
 #2

No one can help??
miaviator
Donator
Hero Member
*
Offline Offline

Activity: 672
Merit: 500


It's for the children!


View Profile WWW
April 27, 2013, 10:44:46 PM
 #3

1. Lower your --thread-concurrency
2. Remove -l 1
3. Make sure you have enough system ram to match your GPU + run your OS.

danilo303
Member
**
Offline Offline

Activity: 107
Merit: 10



View Profile
April 28, 2013, 12:46:50 AM
 #4

Post your .bat file. I will gladly help you.
zeuzzz
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168
Merit: 100


View Profile
April 28, 2013, 12:58:30 AM
 #5

Hey I started my own thread on this. But since i'm using a customac (OSX on a fast system) I'm not sure if that makes the process easier or more difficult?

BTC: 1DKHiG3ZAJsX9YdSb9t19WcFBzxbPBq8J8 ---- LTC: LNRwP8qqASCqbsQxsGVyYBPpFCCZJWGcg7
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!