Bitcoin Forum
December 12, 2017, 01:03:22 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: Z170 chipset can't detect 6GPU????  (Read 2052 times)
nightclaw
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5


View Profile
December 16, 2016, 09:14:30 AM
 #1

now i use MSI z87 + i7 4770 and 6 GPU  but i what change to the new rig for z170 mabo, i heard the z170 can't not detect 6 GPU..and 4GPU maxed  it's real??
1513040602
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513040602

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513040602
Reply with quote  #2

1513040602
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513040602
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513040602

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513040602
Reply with quote  #2

1513040602
Report to moderator
sp_
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1246

Ccminer developer


View Profile
December 16, 2016, 09:21:45 AM
 #2

now i use MSI z87 + i7 4770 and 6 GPU  but i what change to the new rig for z170 mabo, i heard the z170 can't not detect 6 GPU..and 4GPU maxed  it's real??

yes. I get code 13 error in windows on card #4 and #5

https://www.msi.com/Motherboard/Z170-A-PRO.html#hero-overview

I've tried everything without any luck...
IojkinKot
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
December 16, 2016, 09:27:14 AM
 #3

now i use MSI z87 + i7 4770 and 6 GPU  but i what change to the new rig for z170 mabo, i heard the z170 can't not detect 6 GPU..and 4GPU maxed  it's real??

ASRock H170A-X1 well working with 5 GPU

Donations BTC: 15eATKRz8j1vFQbmhC13r9Qec1vFoU6y9T
Marvell1
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1232


INS Ecosystem


View Profile
December 16, 2016, 03:14:12 PM
 #4

now i use MSI z87 + i7 4770 and 6 GPU  but i what change to the new rig for z170 mabo, i heard the z170 can't not detect 6 GPU..and 4GPU maxed  it's real??

ASRock H170A-X1 well working with 5 GPU

most people want six


███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █
███ █ █

█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
█ █ ███
●  Whitepaper
●  ANN Thread
●  Reddit
●  Telegram
●  Twitter
●  Facebook

███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
███
anticlimax
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1008


Syndicate - Business Management Platform


View Profile WWW
December 16, 2016, 03:36:06 PM
 #5

now i use MSI z87 + i7 4770 and 6 GPU  but i what change to the new rig for z170 mabo, i heard the z170 can't not detect 6 GPU..and 4GPU maxed  it's real??

ASRock H170A-X1 well working with 5 GPU

most people want six

What's limiting the chipset to 4-5 GPUs?

twitter @antiiclimax syndicatelabs.io
xleejohnx
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 546


View Profile
December 16, 2016, 04:05:14 PM
 #6

now i use MSI z87 + i7 4770 and 6 GPU  but i what change to the new rig for z170 mabo, i heard the z170 can't not detect 6 GPU..and 4GPU maxed  it's real??

ASRock H170A-X1 well working with 5 GPU

most people want six

What's limiting the chipset to 4-5 GPUs?

Z170 chipset are not dividing resouses out past 4 gpus
You are lucky if you can get 5 it's rare
6 almost never happens

As I see a super coin as the super highway and alt coins as taxis and trucks needed to move transactions. ~philipma1957
alnemer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 16


View Profile
December 16, 2016, 06:01:00 PM
 #7

try use Linux it will work

some time problem with Windows OS
IojkinKot
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57


View Profile
December 17, 2016, 05:55:51 PM
 #8

Gigabyte Z170-GAMING K3 (with last bios) well working with 6 (six) GPU.

Donations BTC: 15eATKRz8j1vFQbmhC13r9Qec1vFoU6y9T
digitalgrow
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 706


View Profile
December 18, 2016, 03:21:50 PM
 #9

Gigabyte Z170-GAMING K3 (with last bios) well working with 6 (six) GPU.


I can confirm Gigabyte Z170-GAMING K3 works with 6 cards using latest bios
was setup windows 10 16.9.2 driver
initially set up with 4 cards
then added another 2 cards
windows took about 10 mins to add all the cards
but the driver messed up
so reinstalled 16.9.2
and working fine
digitalgrow
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 706


View Profile
December 18, 2016, 03:22:56 PM
 #10

it seems like latest bios updates
will help other people too
I have a MSI SLI z170 board as well
will play with that later this evening
to see if any bios updates help
digitalgrow
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 706


View Profile
December 18, 2016, 04:14:53 PM
 #11





http://imgur.com/0EzOcNB
Joelite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
December 18, 2016, 05:29:32 PM
 #12

Following this with interest.
I have a MSI Z170A Krait gaming and only working with 4, when connecting the 5 or 6 one  the system can't handle and shows 3 as corrupted:
Code 13 and lack of resources...
Tried almost everything without success
timbereagle
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 560


“Best IoT Platform Based on Blockchain”


View Profile
December 18, 2016, 05:51:29 PM
 #13

Guys it is easy.

Follow below link.

PS: Do not forget to work application with adminstrator rights otherwise it does not work Smiley



https://lbr.id.lv/6xgpu_mod/6xGPU_mod.html


     
     ██
    ███
  █ ███
 ██ ███
 ██ ███
 ██ ███
 ██ ███
 ██ ███
 ██ ███
 █  ██
   



         ▄▄▄██████████▄▄▄
      ▄████████████████████▄
    ▄████████████████████████▄
   █████▀▀▀▀▀▀███████▀▀▀▀▀▀████
  ██████      ███████      █████
 █████████▌   ███████   █████████
▐█████████▌   ███████   █████████▌
████████                   ███████
▐███████▄▄▄   ▄▄▄▄▄▄▄   ▄▄▄██████▌
 ██████████   ███████   █████████
  ██████▀▀▀   ███████   ▀▀▀█████
   █████      ███████      ████
    ▀████████████████████████▀
      ▀████████████████████▀
         ▀▀▀██████████▀▀▀


 
 ▄▄         ▄▄             ▄▄
▐██▌       ▐██▌           ███▌
▐██▌       ▐██▌     ▄▄▄▄▄▄███▌      ▄▄▄▄▄▄▄▄▄     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄
▐██▌       ▐██▌   ▄██████████▌   ▄███████████   ▄██████████
▐█████████████▌  ███▀     ▐██▌  ▐███▀     ███  ▐███▀
▐██▌       ▐██▌ ▐██▌      ▐██▌  ███▌      ███  ███▌
▐██▌       ▐██▌  ███▄     ▐██▌  ▐███▄     ███  ▐███▄
▐██▌       ▐██▌   ▀██████████▌   ▀██████  ███   ▀██████████
▀▀         ▀▀       ▀▀▀▀▀▀▀▀       ▀▀▀▀  ▀▀▀      ▀▀▀▀▀▀▀▀


██
███
███
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
███ ██
 ██ 
  █

.......Whitepaper.......
.
██████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████████
.
FacebookTwitterBitcointalk
Za1n
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 770


View Profile
December 18, 2016, 07:31:06 PM
 #14

now i use MSI z87 + i7 4770 and 6 GPU  but i what change to the new rig for z170 mabo, i heard the z170 can't not detect 6 GPU..and 4GPU maxed  it's real??

ASRock H170A-X1 well working with 5 GPU

The ASRock Z170 Pro4S also runs well with 5x GPUs.

I cannot get more than 4 GPUs running on the MSI Z170-A PRO mobo, although it has 6 PCIe slots.
Joelite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
December 18, 2016, 08:40:34 PM
 #15

Guys it is easy.

Follow below link.

PS: Do not forget to work application with adminstrator rights otherwise it does not work Smiley



https://lbr.id.lv/6xgpu_mod/6xGPU_mod.html

The code error i get is different from the 6xGPU_mod fix, anyways I prove running it again in administrator mode and the result is the same.
I have now the 16.9.2 driver ver. Still the same result when I connect the 6 GPU... 3/6 working and the another 3 shows as corrupts
z97rx470
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20


View Profile
December 18, 2016, 08:49:48 PM
 #16

You should try windows 10 instead, I couldn't get more than 4 cards to run on windows 7 even with 6 gpufix
Joelite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
December 18, 2016, 09:05:42 PM
 #17

You should try windows 10 instead, I couldn't get more than 4 cards to run on windows 7 even with 6 gpufix
I'm on windows 10 already too
z97rx470
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20


View Profile
December 18, 2016, 09:08:08 PM
 #18

You should try windows 10 instead, I couldn't get more than 4 cards to run on windows 7 even with 6 gpufix
I'm on windows 10 already too

Have you tried changing the PCI-E to gen1 and increasing the latency?
Joelite
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 10


View Profile
December 18, 2016, 09:28:50 PM
 #19

Yes sir, and the same result, I don't know what more I can try...
z97rx470
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20


View Profile
December 18, 2016, 09:35:29 PM
 #20

Yes sir, and the same result, I don't know what more I can try...

Try updating your BIOS, if doesn't work its probably a problem with your board
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!