Bitcoin Forum
August 06, 2020, 01:59:23 AM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.20.0 [Torrent]
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: cgminer tied to specific GPUs?  (Read 1247 times)
c1010010
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 274
Merit: 250



View Profile
April 11, 2013, 04:27:37 AM
 #1

Running a 6x7950 system for bitcoin with cgminer.  Due to the difficulty increase in BTC, it it possible to run multiple instances of cgminer and tie GPU 0,1,2 to BTC and GPU3,4,5 to LTC?

If so... How?

Thanks for thoughts and advice.

         YOU TOO CAN BE A MILLIONAIRE – INFINITECOIN Infinite possibilities – http://infinitecointalk.org          
1596679163
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1596679163

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1596679163
Reply with quote  #2

1596679163
Report to moderator
1596679163
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1596679163

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1596679163
Reply with quote  #2

1596679163
Report to moderator
1596679163
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1596679163

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1596679163
Reply with quote  #2

1596679163
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
-ck
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 3192
Merit: 1353


Ruu \o/


View Profile WWW
April 11, 2013, 04:52:00 AM
 #2

-d X --remove-disabled

Developer/maintainer for cgminer, ckpool/ckproxy, and the -ck kernel
2% Fee Solo mining at solo.ckpool.org
-ck
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!