ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
February 11, 2017, 01:02:28 AM |
|
250 BTC gözüküyor cüzdanda o nerden çıktı şimdi
|
|
|
|
cnkt
|
|
February 11, 2017, 08:49:32 AM |
|
Bende 5 payla katılmak istiyorum devam ediyor mu ?
|
|
|
|
Mihaylovic
|
|
February 11, 2017, 09:59:12 AM |
|
Mesut hocam ek fon alımları konusunda bilgi verebilirseniz seviniriz. fon başladığından beri bir miktar zaman geçti. Halen daha aynı miktar try ile aynı miktarda pay satın alabiliyor muyuz?
|
|
|
|
MesutCan (OP)
|
|
February 11, 2017, 03:43:21 PM |
|
250 BTC gözüküyor cüzdanda o nerden çıktı şimdi Kendi kişisel cüzdanımdan aktarım yaptım Bazi fonlar kendi btc miktarlarıyla övünüyor diye 2 katını tek başıma fonun cüzdanına aktardım Bende 5 payla katılmak istiyorum devam ediyor mu ?
Yeni Katılımlar kapalıdır Mesut hocam ek fon alımları konusunda bilgi verebilirseniz seviniriz. fon başladığından beri bir miktar zaman geçti. Halen daha aynı miktar try ile aynı miktarda pay satın alabiliyor muyuz?
Fiyatları aynı değil yeni güncelleme ile belirlenecek tutara göre ödeme yapmanız gerekecek
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
February 11, 2017, 06:47:43 PM |
|
bundan sonra hic yatirimci almayacak misin ? kesin olarak ?
|
|
|
|
MesutCan (OP)
|
|
February 11, 2017, 06:51:49 PM |
|
Bu Fonda almayacağım yeteri kadar yatırım mevcut, Diğer fonlarda da bir üst limit belirlemeyi düşünüyorum
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
February 11, 2017, 06:53:21 PM |
|
Bu Fonda almayacağım yeteri kadar yatırım mevcut, Diğer fonlarda da bir üst limit belirlemeyi düşünüyorum Bu fon noldu bu arada ? merak ettim. güncelleme gelecek mi ?
|
|
|
|
MesutCan (OP)
|
|
February 11, 2017, 07:34:11 PM |
|
Bu Fonda almayacağım yeteri kadar yatırım mevcut, Diğer fonlarda da bir üst limit belirlemeyi düşünüyorum Bu fon noldu bu arada ? merak ettim. güncelleme gelecek mi ? Fiyat güncellemesi yakın zamanda gerçekleşecek daha 11 gün oldu
|
|
|
|
xarpet
Newbie
Activity: 39
Merit: 0
|
|
February 11, 2017, 08:08:36 PM |
|
mesut hocam başarılar dilerim fon çok yüksek rakamda yüksek merakla bekliyoruz..
|
|
|
|
oguzcanyanar
Newbie
Activity: 28
Merit: 0
|
|
February 11, 2017, 08:22:11 PM |
|
takipteyiz
|
|
|
|
byzodiac
|
|
February 13, 2017, 04:27:05 PM |
|
Güncelleme varmı ?
|
|
|
|
deepocean
|
|
February 14, 2017, 12:36:20 AM |
|
güncelleme gelirse daha fazla fon almayı düşünüyorum
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2408
Merit: 1380
|
|
February 14, 2017, 01:14:42 AM |
|
Bu fonlarda ana para koruması nasıl oluyor? Parayı kaybederseniz yarım milyonu cepten nasıl ödeyeceksiniz?
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
MesutCan (OP)
|
|
February 14, 2017, 01:35:10 PM |
|
Bu fonlarda ana para koruması nasıl oluyor? Parayı kaybederseniz yarım milyonu cepten nasıl ödeyeceksiniz?
Fon adresine ana para korumasının 2 katını kendi cebimden aktardım 250 kusur btc bu yeterli olur mu dostum ?
|
|
|
|
Blau
Member
Activity: 91
Merit: 10
|
|
February 14, 2017, 03:01:06 PM |
|
Fon adresine ana para korumasının 2 katını kendi cebimden aktardım 250 kusur btc bu yeterli olur mu dostum ? Hocam sizden polemik değil güncelleme bekliyoruz yatırımcılarınız olarak
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
February 14, 2017, 03:09:06 PM |
|
Fon adresine ana para korumasının 2 katını kendi cebimden aktardım 250 kusur btc bu yeterli olur mu dostum ? Hocam sizden polemik değil güncelleme bekliyoruz yatırımcılarınız olarak Dostum adam ne kadar net cevap vermiş aklınca eleştiri yapan birisine. Bunda yanlış bir şey mi var ki?
|
|
|
|
Blau
Member
Activity: 91
Merit: 10
|
|
February 14, 2017, 03:14:26 PM |
|
Fon adresine ana para korumasının 2 katını kendi cebimden aktardım 250 kusur btc bu yeterli olur mu dostum ? Hocam sizden polemik değil güncelleme bekliyoruz yatırımcılarınız olarak Dostum adam ne kadar net cevap vermiş aklınca eleştiri yapan birisine. Bunda yanlış bir şey mi var ki? Demek istediğim uğraşmasın böyle şeylerle vakit kaybı bunlar, yormasın kendini
|
|
|
|
udonmez
|
|
February 14, 2017, 03:17:16 PM |
|
Fon adresine ana para korumasının 2 katını kendi cebimden aktardım 250 kusur btc bu yeterli olur mu dostum ? Hocam sizden polemik değil güncelleme bekliyoruz yatırımcılarınız olarak Dostum adam ne kadar net cevap vermiş aklınca eleştiri yapan birisine. Bunda yanlış bir şey mi var ki? 250 btc nin orda durmasi cok da bir anlam ifade etmiyor acikcasi. benim tek anladigim fon sahibinin parasi var. aklima takilan baska bir nokta bu 250 btc nin 125 i fon sahibinin parasi diyelim. 1 ayda parayi iki katina cikarabilecegini dusunen bir kimse elindeki 125 i isletmek yerine neden tekrar fon toplasin. sadece bana mantiksiz geldigi icin yazdim fon sahibi arkadas umarim basarili olur. sonucta anonim degil ve parasi da var. bir problem cikmaz umarim.
|
|
|
|
MesutCan (OP)
|
|
February 14, 2017, 03:25:36 PM |
|
Fon adresine ana para korumasının 2 katını kendi cebimden aktardım 250 kusur btc bu yeterli olur mu dostum ? Hocam sizden polemik değil güncelleme bekliyoruz yatırımcılarınız olarak Dostum adam ne kadar net cevap vermiş aklınca eleştiri yapan birisine. Bunda yanlış bir şey mi var ki? 250 btc nin orda durmasi cok da bir anlam ifade etmiyor acikcasi. benim tek anladigim fon sahibinin parasi var. aklima takilan baska bir nokta bu 250 btc nin 125 i fon sahibinin parasi diyelim. 1 ayda parayi iki katina cikarabilecegini dusunen bir kimse elindeki 125 i isletmek yerine neden tekrar fon toplasin. sadece bana mantiksiz geldigi icin yazdim fon sahibi arkadas umarim basarili olur. sonucta anonim degil ve parasi da var. bir problem cikmaz umarim. Oraya koyduğum miktar yalnızca benim göstermelik cuzdanda tuttuğum miktar , fonun toplanan parası farklı oranlarda borsalarda duruyor Bu fona ihtiyacım yok evet gördüğünüz üzere ama ben burada hem bana gereken likiditeyi sağladım , TL gerekiyordu btc çok fazla var zaten elimde ondan fon açtık eski fonlarda da güncelleme geldiği zaman sağlam güncelleme geliyor bilenler bilir merak etmeyin
|
|
|
|
udonmez
|
|
February 14, 2017, 03:30:59 PM |
|
Fon adresine ana para korumasının 2 katını kendi cebimden aktardım 250 kusur btc bu yeterli olur mu dostum ? Hocam sizden polemik değil güncelleme bekliyoruz yatırımcılarınız olarak Dostum adam ne kadar net cevap vermiş aklınca eleştiri yapan birisine. Bunda yanlış bir şey mi var ki? 250 btc nin orda durmasi cok da bir anlam ifade etmiyor acikcasi. benim tek anladigim fon sahibinin parasi var. aklima takilan baska bir nokta bu 250 btc nin 125 i fon sahibinin parasi diyelim. 1 ayda parayi iki katina cikarabilecegini dusunen bir kimse elindeki 125 i isletmek yerine neden tekrar fon toplasin. sadece bana mantiksiz geldigi icin yazdim fon sahibi arkadas umarim basarili olur. sonucta anonim degil ve parasi da var. bir problem cikmaz umarim. Oraya koyduğum miktar yalnızca benim göstermelik cuzdanda tuttuğum miktar , fonun toplanan parası farklı oranlarda borsalarda duruyor Bu fona ihtiyacım yok evet gördüğünüz üzere ama ben burada hem bana gereken likiditeyi sağladım , TL gerekiyordu btc çok fazla var zaten elimde ondan fon açtık eski fonlarda da güncelleme geldiği zaman sağlam güncelleme geliyor bilenler bilir merak etmeyin btc ye ilk zamanlarda yatirim yapan biriyseniz 250 btc ya da cok daha fazlasinin olmasi gayet normal bir durum. o kadar btc yi tl ye cevirebilecek bir kaynak bulmak zaten zor. acikcasi hic ticaret yapmayip 250 btc yi katilanlara bile dagitsaniz elinize 500 bin tl gecmis oluyor. btc yi nakite cevirmek icin mantikli bir yontem bile denilebilir.
|
|
|
|
|