Pumpsx
|
|
February 14, 2017, 05:37:26 PM |
|
Bu fonlarda ana para koruması nasıl oluyor? Parayı kaybederseniz yarım milyonu cepten nasıl ödeyeceksiniz?
Fon adresine ana para korumasının 2 katını kendi cebimden aktardım 250 kusur btc bu yeterli olur mu dostum ? Hocam sizden polemik değil güncelleme bekliyoruz yatırımcılarınız olarak Dostum adam ne kadar net cevap vermiş aklınca eleştiri yapan birisine. Bunda yanlış bir şey mi var ki? 250 btc nin orda durmasi cok da bir anlam ifade etmiyor acikcasi. benim tek anladigim fon sahibinin parasi var. aklima takilan baska bir nokta bu 250 btc nin 125 i fon sahibinin parasi diyelim. 1 ayda parayi iki katina cikarabilecegini dusunen bir kimse elindeki 125 i isletmek yerine neden tekrar fon toplasin. sadece bana mantiksiz geldigi icin yazdim fon sahibi arkadas umarim basarili olur. sonucta anonim degil ve parasi da var. bir problem cikmaz umarim. Oraya koyduğum miktar yalnızca benim göstermelik cuzdanda tuttuğum miktar , fonun toplanan parası farklı oranlarda borsalarda duruyor Bu fona ihtiyacım yok evet gördüğünüz üzere ama ben burada hem bana gereken likiditeyi sağladım , TL gerekiyordu btc çok fazla var zaten elimde ondan fon açtık eski fonlarda da güncelleme geldiği zaman sağlam güncelleme geliyor bilenler bilir merak etmeyin fon %100 u gecebilir mi yoksa siniri %100 mu koydun?
|
|
|
|
MesutCan (OP)
|
|
February 14, 2017, 09:42:16 PM |
|
Bu fonlarda ana para koruması nasıl oluyor? Parayı kaybederseniz yarım milyonu cepten nasıl ödeyeceksiniz?
Fon adresine ana para korumasının 2 katını kendi cebimden aktardım 250 kusur btc bu yeterli olur mu dostum ? Hocam sizden polemik değil güncelleme bekliyoruz yatırımcılarınız olarak Dostum adam ne kadar net cevap vermiş aklınca eleştiri yapan birisine. Bunda yanlış bir şey mi var ki? 250 btc nin orda durmasi cok da bir anlam ifade etmiyor acikcasi. benim tek anladigim fon sahibinin parasi var. aklima takilan baska bir nokta bu 250 btc nin 125 i fon sahibinin parasi diyelim. 1 ayda parayi iki katina cikarabilecegini dusunen bir kimse elindeki 125 i isletmek yerine neden tekrar fon toplasin. sadece bana mantiksiz geldigi icin yazdim fon sahibi arkadas umarim basarili olur. sonucta anonim degil ve parasi da var. bir problem cikmaz umarim. Oraya koyduğum miktar yalnızca benim göstermelik cuzdanda tuttuğum miktar , fonun toplanan parası farklı oranlarda borsalarda duruyor Bu fona ihtiyacım yok evet gördüğünüz üzere ama ben burada hem bana gereken likiditeyi sağladım , TL gerekiyordu btc çok fazla var zaten elimde ondan fon açtık eski fonlarda da güncelleme geldiği zaman sağlam güncelleme geliyor bilenler bilir merak etmeyin fon %100 u gecebilir mi yoksa siniri %100 mu koydun? %100 u geçerse de fona dağıtım yapılacak
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
February 15, 2017, 05:56:08 AM |
|
Fon adresine ana para korumasının 2 katını kendi cebimden aktardım 250 kusur btc bu yeterli olur mu dostum ? Hocam sizden polemik değil güncelleme bekliyoruz yatırımcılarınız olarak Dostum adam ne kadar net cevap vermiş aklınca eleştiri yapan birisine. Bunda yanlış bir şey mi var ki? 250 btc nin orda durmasi cok da bir anlam ifade etmiyor acikcasi. benim tek anladigim fon sahibinin parasi var. aklima takilan baska bir nokta bu 250 btc nin 125 i fon sahibinin parasi diyelim. 1 ayda parayi iki katina cikarabilecegini dusunen bir kimse elindeki 125 i isletmek yerine neden tekrar fon toplasin. sadece bana mantiksiz geldigi icin yazdim fon sahibi arkadas umarim basarili olur. sonucta anonim degil ve parasi da var. bir problem cikmaz umarim. Oraya koyduğum miktar yalnızca benim göstermelik cuzdanda tuttuğum miktar , fonun toplanan parası farklı oranlarda borsalarda duruyor Bu fona ihtiyacım yok evet gördüğünüz üzere ama ben burada hem bana gereken likiditeyi sağladım , TL gerekiyordu btc çok fazla var zaten elimde ondan fon açtık eski fonlarda da güncelleme geldiği zaman sağlam güncelleme geliyor bilenler bilir merak etmeyin fon %100 u gecebilir mi yoksa siniri %100 mu koydun? %100 u geçerse de fona dağıtım yapılacak Şimdiden elinize sağlık kolay gelsin. Güncel kar durumu ve %100'e ulaşmak için tahmini süremiz nedir, bir güncelleme paylaşabilir miyiz? 15 gün oldu sanırım.
|
|
|
|
Blau
Member
Activity: 91
Merit: 10
|
|
February 15, 2017, 11:02:32 AM |
|
Mesut hocamızı sıkboğaz etmeyelim, gerektiğinde elbet güncelleme gelecektir
|
|
|
|
byzodiac
|
|
February 17, 2017, 01:17:36 PM |
|
@MesutCan; hocam 3.haftaya yaklaştık hala bi güncelleme yok.Merak ediyoruz ne zaman konu güncellenir
|
|
|
|
MesutCan (OP)
|
|
February 17, 2017, 01:26:21 PM |
|
Hesaplamalarla uğraşıyorum bakalım kısa süre içerisinde yazacağım sonrasında fonu erken sonlandırıp Daha stabil fon için çalışmaya başlayacağız
|
|
|
|
xarpet
Newbie
Activity: 39
Merit: 0
|
|
February 17, 2017, 08:33:59 PM |
|
mesut candır gerisi heyecandır.. kendisini r10 dan tanırım çok dürüst biridir Mesut hocam başarılarınızın devamını dilerim ...
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
February 18, 2017, 10:42:59 AM |
|
Hesaplamalarla uğraşıyorum bakalım kısa süre içerisinde yazacağım sonrasında fonu erken sonlandırıp Daha stabil fon için çalışmaya başlayacağız
Yeni fon hemen baslamayacak mi? Katilmayi dusunuyordum.
|
|
|
|
MesutCan (OP)
|
|
February 18, 2017, 05:53:35 PM |
|
2. Fon bunun hemen ardından baslamayabilir ,çünkü daha iyi olması için biraz geliştirmeler de bulunuyorum
|
|
|
|
CanErik
|
|
February 23, 2017, 05:05:20 PM |
|
Merhaba;
Fon satış fiyatı güncellenemeden fon bitecek sanırım.
İyi dileklerimle
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
February 23, 2017, 08:30:23 PM |
|
Bir ay olmuş hocam erken sonlandıracaksın sanırım? Şuan btc bazlı düşünürsek zaten yüzde 20 oldu ben bir ufak yatırımcıyım ama elindeki bitcoini yatıranlar için pek karlı olmayacak sanırım İnşallah karlı kapatırsın.
|
|
|
|
byzodiac
|
|
February 23, 2017, 09:51:52 PM |
|
Bir ay olmuş hocam erken sonlandıracaksın sanırım? Şuan btc bazlı düşünürsek zaten yüzde 20 oldu ben bir ufak yatırımcıyım ama elindeki bitcoini yatıranlar için pek karlı olmayacak sanırım İnşallah karlı kapatırsın. Bende bugün hesap ettim yaklaşık %20 %25 btc artmış mesut bey den %100 e yakın kar bekliyoruz
|
|
|
|
Pumpsx
|
|
February 23, 2017, 09:59:28 PM |
|
Bir ay olmuş hocam erken sonlandıracaksın sanırım? Şuan btc bazlı düşünürsek zaten yüzde 20 oldu ben bir ufak yatırımcıyım ama elindeki bitcoini yatıranlar için pek karlı olmayacak sanırım İnşallah karlı kapatırsın. Bende bugün hesap ettim yaklaşık %20 %25 btc artmış mesut bey den %100 e yakın kar bekliyoruz mesut az zamanda %20 kar yaptiginda hemen guncellemisti. epeydir guncelleme olmadigina gore bence %100 yapamadi. fonda baya buyuk gerci. bi sınır konulsaydi kar orani daha iyi dagilirdi.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
February 24, 2017, 08:39:08 AM |
|
Güncellemeleri heyecanla bekliyoruz
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
mstfprcn
|
|
February 24, 2017, 08:52:47 AM |
|
Güncellemeleri heyecanla bekliyoruz güncelleme şu şekilde gelecek bence herkes ibanını özel mesajla göndersin, %100 yaptık
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
February 24, 2017, 09:55:05 AM |
|
Güncellemeleri heyecanla bekliyoruz güncelleme şu şekilde gelecek bence herkes ibanını özel mesajla göndersin, %100 yaptık BTC-TL cinsinden %20 yükselmiş. Birde Mesut Canın can alıcı çalışmalarını eklersek %20+%40: %60 bekliyoruz Stres olmasın şimdi ama
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
Kubra Dam
|
|
February 24, 2017, 12:22:34 PM |
|
Arkadaşlar azcık sabrdin yahu, güncelleme çok yakında gelecektir. Eli kulağında bence
|
|
|
|
mstfprcn
|
|
February 24, 2017, 12:40:50 PM |
|
Arkadaşlar azcık sabrdin yahu, güncelleme çok yakında gelecektir. Eli kulağında bence sabır mabır yokkkk, BAM BAM BAM
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
February 24, 2017, 03:35:31 PM |
|
Artık bir güncelleme gelirse iyi gazımızı alır bence Mesut, şiştik beklemekten bir de beklenen kar oranlarını açıklarsa bakmayın keyfimize..
|
|
|
|
byzodiac
|
|
February 24, 2017, 05:07:11 PM |
|
Baya baya fon yatırımcıları ayaklanmış Örgütmüsünüz bu ne şiddet bune celal
|
|