Bitcoin Forum
June 19, 2018, 09:01:44 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Matchpool - Making Human Connections  (Read 434 times)
killerjoegreece
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1064
Merit: 1000


Professional Native Greek Translator (450+ done)


View Profile WWW
January 28, 2017, 10:37:30 AM
 #1


Εισαγωγή στο Matchpool

Το Matchpool είναι ένα αποκεντρωμένο πρωτόκολλο για ζευγάρωμα και σχέσεις, που χρησιμοποιεί την δυναμική των γκρούπ για να βοηθήσει όσο περρισότερους ανθρώπους να βρούν την αγάπη. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως μια πιο γενική πλατφόρμα για κάθε είδους κοινότητας μελών, η οποία μπορεί να καθορίσει με σαφήνεια δύο πλευρές μίας επιθυμητής αλληλεπίδρασης της αγοράς.

Η πλατφόρμα μας θα αποτελείται χρήστη δημιουργείται Πισίνες ατόμων. Αυτές οι πισίνες μπορεί να απεικονιστεί ως ένα σταυρό μεταξύ Slack κανάλια και ομάδες Meetup, να καλέσει μόνο τις ομάδες που ανήκει και διοικείται από αφοσιωμένους χρήστες που ενεργούν ως προξενητές. Κατά την ένταξή της πλατφόρμας, ο χρήστης θα κληθεί να παράσχει μια σειρά περιγράφουν παράγοντες. Αυτά τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα, και θα χρησιμοποιηθεί για το προφίλ του χρήστη και για το σκοπό της που προσφέρει στον χρήστη περισσότερες επιλογές.

Το Matchlock
Με τη χρήση της λειτουργίας του Matchlock, η οποία διατηρεί μια αναλογία 50:50 μεταξύ Χ και Υ, σε κάθε πισίνα η πλατφόρμα παραμένει ελκυστική. Εάν ένας ορισμένος αριθμός χρηστών X εισέρχεται στην πισίνα, τότε η matchlock θα σταματήσει περισσότερο Χ από την είσοδο μέχρι να φτάσουν τον ίδιο αριθμό του Y. Οι κανόνες αυτοί Matchlock μπορεί επίσης να παραμετροποιηθεί σε κάθε περίπτωση χρήση όπου απαιτείται οποιαδήποτε αυθαίρετη πολικότητα της αγοράς. Επίσης, δεν υπάρχει περιορισμός για το Χ και Υ πλευρά του matchlock να είναι αντίθετα, προκειμένου να εξυπηρετήσει κάθε κοινότητα απολύτως. Εναπόκειται στον ιδρυτή της πισίνας για να ρυθμίσετε τις παραμέτρους matchlock ανάλογα με το είδος της κοινότητας που επιθυμούν να δημιουργήσουν.

Η εφαρμογή Matchpool
Matchpool θα εφαρμόσει ένα front-end interface, το οποίο θα επιτρέπει στους χρήστες να αναζητούν ευνοϊκές πισίνες σε διάφορους τομείς, σε συνδυασμό με διαφορετικά συμφέροντα. Οι χρήστες μπορούν να αναζητήσουν διάφορους παράγοντες για να δούμε αν κάτι ταιριάζει. Κατά τη διαδικασία on-επιβίβασης, αυτά θα πρέπει επίσης να εμφανίζεται μια λίστα με πισίνες στην περιοχή τους, που ταιριάζει ιδιαίτερα δημογραφικά στοιχεία και τα συμφέροντά τους.Τα νομίσματα GUP και οι Αμοιβές Matchpool
Οι χρήστες του Matchpool θα χωρίζονται σε δύο κατηγορίες – στους Joiners και στους Hosts.
Ξυλουργούς που επιθυμεί να εισέλθει σε πισίνα της επιλογής τους, θα πρέπει να πληρώσουν απαιτούμενη παράβολο συμμετοχής της πισίνας, το οποίο θα καθορίζεται στη δημιουργία της πισίνας με οικοδεσπότη της πισίνας. Εκτός από αυτό το εφάπαξ τέλος εγγραφής, μια μηνιαία συνδρομή μέλους θα πρέπει να καταβληθεί στην πισίνα. Όλες οι πληρωμές θα πραγματοποιηθούν σε έναν αιθέρα με βάση έξυπνες σύμβασης και θα υποβληθούν σε επεξεργασία χρησιμοποιώντας το δικό Guppies συμβολική Matchpool του δικτύου (GUP). Ενώ στην πισίνα, η φύση θα ακολουθήσει την πορεία της και όλα τα μέλη θα είναι σε θέση να αλληλεπιδράσουν δημόσια σε ιδιωτικά κανάλια με έναν τρόπο που μοιάζει με διεπαφή Slack του.
Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες μπορούν επίσης να παίξουν το ρόλο των φιλοξενουμένων και προξενητές.
Ο οικοδεσπότης θα είναι εκείνος που ανοίγει μια προσαρμοσμένη πισίνα και παίρνει μερίσματα από τα έσοδά της.
Προξενητές ή Βοήθειες, όπως αυτές ορίζονται στο σύστημα μπορεί να προτείνει τα παιχνίδια ανάμεσα σε δύο άλλες ξυλουργούς που πιστεύουν ότι θα ήταν καλοί συνεργάτες. Αυτές οι δύο ξυλουργούς στη συνέχεια κοινοποιήθηκε και στην περίπτωση που και οι δύο αποδέχονται, το συμβάν προστίθεται στο δημόσιο σημειωματάριο τους, και η προξενήτρα ανταμείβονται.
Τόσο ο φορέας υποδοχής της πισίνας και προξενητές της έχουν το δικαίωμα για μετοχές της εγγραφής Πισίνες και τα μηνιαία τέλη, που καταβάλλονται με GUP.

Στο Matchpool οι πρώτοι 200.000 χρήστες θα ανταμείβονται με GUP κατά την εγγραφή που τους επιτρέπει να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην πλατφόρμα.  

Dapplets
Dapplets είναι ένας άλλος τρόπος χρήστες Matchpool να ανταμείβονται. Αυτά δημιουργούνται βασικά add-ons από τους προγραμματιστές που θέλουν να προσθέσετε το πρωτόκολλο Matchpool. Στην πράξη, Dapplets λειτουργούν παρόμοια με Slack plugins αλλά μπορεί να ενισχύσει την εμπειρία σε μια σειρά από τρόπους. Ένα παράδειγμα θα ήταν ένα Dapplet, που υλοποιεί "Προσάναμμα" λειτουργικότητα: οι χρήστες μπορούν να σύρετε με άλλους χρήστες. Αν μία από τις εφαρμογές τους, δημιουργεί έναν αγώνα κάποιου είδους για παράδειγμα: αν ένας "Blind Date" παιχνίδι δημιουργεί έναν πραγματικό αγώνα, τότε οι προγραμματιστές Dapplet ανταμείβονται παρόμοια με προξενητές.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

*Matchpool ICO θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Μαρτίου 2017 και να διαρκέσει για 28 μέρες (Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα)*

Όροι και μπόνους του ICO
Πιστεύουμε ότι η πρώτη και στις αρχές μας, οι υποστηρικτές θα πρέπει να ανταμειφθούν για την υποστήριξή τους. Με αυτή την έννοια στο μυαλό, αποφασίσαμε στις ακόλουθες αναλογίες GUP να ανταμειφθούν σε κάθε χρονικό πλαίσιο για κάθε 1 ETH δεσμεύτηκε:


Δεδομένου ότι ο αριθμός των μαρκών GUP διανέμονται περιορίζεται σε 60M (60% των συνολικών 100M σε κυκλοφορία), η συνολική ETH αναμένεται να αντληθούν υποθέτοντας ότι όλα τα κουπόνια θα πωλούνται, θα κυμαίνεται από περίπου 462K έως 600K, ανάλογα με τον χρόνο των κεφαλαίων είναι δεσμεύτηκε και το σχετικό επίδομα που ισχύει σε αυτό το στάδιο. Αν και όταν όλα τα 60M GUP θα πωληθεί, η έξυπνη σύμβαση θα σταματήσει την αποδοχή ETH και το ICO θα είναι επίσημα τελειωμένο

Στην περίπτωση ότι μέχρι το τέλος της διάρκειας ICO δεν είναι όλες οι μάρκες GUP θα πωλούνται, τα υπόλοιπα απούλητα μάρκες θα διανεμηθεί αναλογικά μεταξύ όλων των συμμετεχόντων.
Σε περίπτωση που ένα ελάχιστο ανώτατο όριο των 30Κ ETH δεν επιτευχθεί, όλα υποσχεθεί ETH θα σταλεί πίσω στους συμμετέχοντες στις διευθύνσεις τουςΈκδοση & Διανομή
Guppies μάρκες που δημιουργήθηκε το Matchpool ICO θα κατανεμηθούν ως εξής:

Matchpool Οδικός Χάρτης

Δεκέμβριος του 2016 - Απελευθέρωση WP στην κοινότητα Blockchain
Τ1 2017 - Απελευθερώστε MVP ιδιωτικό Άλφα
Late March 2017 - Matchpool ICO
Τ3 2017 - Matchpool απελευθέρωση πλατφόρμας Βήτα σε όλο τον κόσμο


Matchpool Ομάδα

Matchpool ΣύμβουλοιΤο Matchpool σε άλλες γλώσσες

Ρώσικα - Ευχαριστούμε OculusMan  
Ινδονησίας - Ευχαριστούμε xdtiagonzhar  
Ολλανδικά - Ευχαριστούμε kaltun  
Κορεάτικα - Ευχαριστούμε rolings  
Γαλλικά - Ευχαριστούμε adrimaug  

Κάλυψη ΜΜΕ


★★★ 450+ GREEK★★★TRANSLATIONS ★★★
FAST ★★★ FLAWLESS ★★★ CHEAP ★★★ https://bitcointalk.org/index.php?topic=1175769.new#new
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!