Bitcoin Forum
December 17, 2017, 04:51:26 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: nheqminer issues  (Read 1087 times)
siddartha1492
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


In love with Bitcoin!! 💓


View Profile WWW
January 28, 2017, 05:11:53 PM
 #1

I am just new to mining. I started with mining Lunacoins and it was working without any issues. After that I though of mining zcash with nheqminer 0.5c, but it does not seem to mine or use my cpu at all. If I add -t command, then it crashes. Really don't know where I am wrong. Do I need to place nheqminer in specific folder. I am using jaxx wallet for storing zec.

My computer specs:
OS: Windows 7 64bit
CPU: intel i5-4440
RAM: 6 GB
Hardisk: 1TB HDD
GPU: none

When I use the command: nheqminer -l zec-apac.suprnova.cc:2142 -u siddartha.sid -p xx
It shows:


When I use the command: nheqminer -l zec-apac.suprnova.cc:2142 -u siddartha.sid -p xx -t 3
It shows:
And crashes

Problem signature:
  Problem Event Name:   APPCRASH
  Application Name:   nheqminer.exe
  Application Version:   0.0.0.0
  Application Timestamp:   5877ebda
  Fault Module Name:   nheqminer.exe
  Fault Module Version:   0.0.0.0
  Fault Module Timestamp:   5877ebda
  Exception Code:   c000001d
  Exception Offset:   0000000000047d9c
  OS Version:   6.1.7600.2.0.0.256.1
  Locale ID:   1033
  Additional Information 1:   0c17
  Additional Information 2:   0c17f8340cd31a303af6adc085aa448f
  Additional Information 3:   9170
  Additional Information 4:   917092a18cb4ed0cd6fbb17660e50de6


I really don't know where I am wrong. I tried with flypool also, but same issue. I wrote: nheqminer -l asia1-zcash.flypool.org:3333 -u t1XefhR44q2xmFmghPEqQU1PGZHcPeKnSx2.tt

Please help me in this regard.
Thanks


Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513529486
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513529486

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513529486
Reply with quote  #2

1513529486
Report to moderator
UnclWish
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 271


View Profile
January 28, 2017, 09:01:48 PM
 #2

siddartha1492, try to add an option -e 1
This disables AVX2 and enable only SSE2 and AVX. On my CPU with AVX2 miner crashes too.
siddartha1492
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


In love with Bitcoin!! 💓


View Profile WWW
January 29, 2017, 05:47:36 AM
 #3

Thank you, thank you so much UnclWish. Although -e 1 did not work for me, but -e 0 worked!

Now I have to see the GPU problem. I have this GPU: Asus EAH5450 SILENT/DI/512MD2(LP)

When I run it, it shows Open Cl error 0 #101 - - 61. Then it shows 0 h/s. Any idea how to get rid of it?

Sir William
Member
**
Offline Offline

Activity: 105


View Profile
January 29, 2017, 07:07:41 AM
 #4

If I was to guess, I would guess that the Radeon 5450 is simply too old.  I don't believe it is supported.

BTC: 1ArHufTKEQZoDzoNicVAt1rBqJrvrqVzEH
siddartha1492
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 266


In love with Bitcoin!! 💓


View Profile WWW
January 29, 2017, 01:28:04 PM
 #5

Hmm, you might be right. This could be the reason.

Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!