temmuz
|
|
March 17, 2017, 04:13:19 PM |
|
mantıklı bir karar olmuş en zından dağıtımıda kur olarak ayarlarlarsa kesin yatırım alırlar.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 17, 2017, 05:20:22 PM |
|
5m $ demek, 120bin Ether demek...
O kadar toplanırmı, göreceğiz...
|
|
|
|
Dammitt
|
|
March 17, 2017, 05:54:27 PM |
|
8 gün kalmış İconun başlamasına sanki 1 yıl var gibi geliyor bana hiç çekilmiyor açıkcası. Hemen başlasa ve bitse'de rahatlasak.
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
March 17, 2017, 07:45:04 PM |
|
1-2 dolar falan eder heralde çokta umutlanma nadir icolar para verir deli gibi.
Naptın hocam ya sen de 1-2$ falan... Bu arada arkadaşlar herhangi bir siteye falan üye olma zorunluluğumuz var mıydı ödülü almak için? Ben göremedim de sonra boşu boşuna haftalardır imza kampanyasından boş dönmeyelim. Sadece formda Approved yazıyorsa tamam mıdır her şey?
|
|
|
|
torikan
|
|
March 18, 2017, 06:54:26 AM |
|
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 18, 2017, 01:38:56 PM |
|
Naptın hocam ya sen de 1-2$ falan... Bu arada arkadaşlar herhangi bir siteye falan üye olma zorunluluğumuz var mıydı ödülü almak için? Ben göremedim de sonra boşu boşuna haftalardır imza kampanyasından boş dönmeyelim. Sadece formda Approved yazıyorsa tamam mıdır her şey? başka birşey yok. formu doldurduysanız ve listede adınız varsa tamam.
|
|
|
|
|
dnz gns
|
|
March 19, 2017, 08:58:31 AM |
|
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
March 19, 2017, 09:10:44 AM |
|
Naptın hocam ya sen de 1-2$ falan... Bu arada arkadaşlar herhangi bir siteye falan üye olma zorunluluğumuz var mıydı ödülü almak için? Ben göremedim de sonra boşu boşuna haftalardır imza kampanyasından boş dönmeyelim. Sadece formda Approved yazıyorsa tamam mıdır her şey? başka birşey yok. formu doldurduysanız ve listede adınız varsa tamam. Hocam sağ ol cevap için. Bu arada 6666 olayı çok iyi olmuş bunu main topic'e koymanız lazım. Arkadaşlar 4 hafta daha mı stack biriktirebileceğiz?
|
|
|
|
|
ikm
|
|
March 19, 2017, 01:47:53 PM |
|
verdikleri karlı olsun ne kadar uzattıklarının pek bir önemi yok aslında
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
March 19, 2017, 02:41:47 PM |
|
verdikleri karlı olsun ne kadar uzattıklarının pek bir önemi yok aslında Hocam aynen, zaten sormamın sebebi de bu. Uzattıkları için başka bir kampanyaya da katılamıyoruz. Ben 6 haftadır burdayım, 4 hafta daha kalırsam 2.5 ayım bu kampanyada geçmiş olacak maalesef.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
March 19, 2017, 03:25:57 PM |
|
1 stake ne yapıyor şu anda bilen var mı?
|
|
|
|
torikan
|
|
March 19, 2017, 03:28:38 PM |
|
hangi kampanyada olduğuna göre değiş. toplam stake dağıtılacak coin ededine böl ordan çıkar
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
March 19, 2017, 03:33:07 PM |
|
hangi kampanyada olduğuna göre değiş. toplam stake dağıtılacak coin ededine böl ordan çıkar bu kampanyalar sonucu toplam 800.000 gup verileceği, toplam stake sayısına göre de oranlanarak bölüştürüleceği yazıyor da, ben hesaplayan oldu mu anlamında sordum, belki beyinsi biliyordur. ki zaten 1 gup kaç usd ya da btc olacak, ico baslamadan belli olmuyor sanırım?
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2394
Merit: 1379
|
|
March 19, 2017, 03:42:56 PM |
|
ICO 25 Martta mı başlayacak? 2 aydır para toplamadan sadece tanıtım mı yapıyorlardı?
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
emreunsal10
|
|
March 19, 2017, 03:50:28 PM |
|
ICO 25 Martta mı başlayacak? 2 aydır para toplamadan sadece tanıtım mı yapıyorlardı?
ve para toplamadan dünyayı gezdi adamlar...
|
|
|
|
SUPERSAIAN
Legendary
Activity: 2394
Merit: 1379
|
|
March 19, 2017, 03:53:44 PM |
|
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
|
rekcahxfb_foundation
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
|
|
March 19, 2017, 09:27:24 PM |
|
kısa dönem içinde çok fazla ico olacak nereye yatırım yapacağına şaşıracak insanlar. Hepsi mart nisanda
|
|
|
|
|