temmuz
|
|
March 25, 2017, 07:25:23 PM |
|
burdan ico başlamadan 500 bin doları geçerse bende gönderirim 300 500 dolar elle hazırda olanı anca bakalım iş yapcak gibiler ama bilemiyorum projeleri öyle aman aman birşey değil başındaki eleman yahudi ona güveniyorum
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
March 25, 2017, 09:34:01 PM |
|
burdan ico başlamadan 500 bin doları geçerse bende gönderirim 300 500 dolar elle hazırda olanı anca bakalım iş yapcak gibiler ama bilemiyorum projeleri öyle aman aman birşey değil başındaki eleman yahudi ona güveniyorum Çok güvenme bizi de çarpma operasyonu olabilir. Şu Tinder'ın eski "head officer of communication" görevini yapan kadının transferi gözüme hoş görünmüştü benim de. Yalnız Matchpool'u düşünürsek aman aman sağladığı yenilik ya da farklılık var mı ben göremedim çok. LGBT konularından falan bahsedilmişti de çok mu mühimdi yani anlamadım. Varsa projenin gerçekten reel olarak diğer örneklerinden ayrılan yönlerini bilen varsa açıklayabilir mi?
|
|
|
|
omorfi
|
|
March 26, 2017, 09:52:29 AM |
|
ne cesit bir güvenlik problemi olmuski bilgisi olan varmı
|
|
|
|
Riskylisk
|
|
March 26, 2017, 10:57:21 AM |
|
burdan ico başlamadan 500 bin doları geçerse bende gönderirim 300 500 dolar elle hazırda olanı anca bakalım iş yapcak gibiler ama bilemiyorum projeleri öyle aman aman birşey değil başındaki eleman yahudi ona güveniyorum Çok güvenme bizi de çarpma operasyonu olabilir. Şu Tinder'ın eski "head officer of communication" görevini yapan kadının transferi gözüme hoş görünmüştü benim de. Yalnız Matchpool'u düşünürsek aman aman sağladığı yenilik ya da farklılık var mı ben göremedim çok. LGBT konularından falan bahsedilmişti de çok mu mühimdi yani anlamadım. Varsa projenin gerçekten reel olarak diğer örneklerinden ayrılan yönlerini bilen varsa açıklayabilir mi? En buyuk ozelligi havuzlar olusturuluyor.bu havuzlara sadece belirli ozelliklerdekiler giriyor. Ornegin 20-25 yas havuzu ankara yasayan olusturulduysa sadece basta bu tanimi yapmis kisiler bu havuza dahil oluyor ve kiz erkek sayisini sabit tutmaya calisiyorlar havuzda.buda partner secimini kolaylastiriyor.
|
|
|
|
temmuz
|
|
March 26, 2017, 01:13:37 PM |
|
burdan ico başlamadan 500 bin doları geçerse bende gönderirim 300 500 dolar elle hazırda olanı anca bakalım iş yapcak gibiler ama bilemiyorum projeleri öyle aman aman birşey değil başındaki eleman yahudi ona güveniyorum Çok güvenme bizi de çarpma operasyonu olabilir. Şu Tinder'ın eski "head officer of communication" görevini yapan kadının transferi gözüme hoş görünmüştü benim de. Yalnız Matchpool'u düşünürsek aman aman sağladığı yenilik ya da farklılık var mı ben göremedim çok. LGBT konularından falan bahsedilmişti de çok mu mühimdi yani anlamadım. Varsa projenin gerçekten reel olarak diğer örneklerinden ayrılan yönlerini bilen varsa açıklayabilir mi? En buyuk ozelligi havuzlar olusturuluyor.bu havuzlara sadece belirli ozelliklerdekiler giriyor. Ornegin 20-25 yas havuzu ankara yasayan olusturulduysa sadece basta bu tanimi yapmis kisiler bu havuza dahil oluyor ve kiz erkek sayisini sabit tutmaya calisiyorlar havuzda.buda partner secimini kolaylastiriyor. guzelmis bi ozellik. abaza sayisini sınırlı tutuyor.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 26, 2017, 02:26:25 PM |
|
2 Nisan
|
|
|
|
temmuz
|
|
March 27, 2017, 03:12:25 PM |
|
Hafi ya bunlarda evlencek kari gibi tam baslicak ertelio
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 27, 2017, 03:16:39 PM |
|
Pazar'a ne kaldı şunun şurasında...
|
|
|
|
bitcointarget
|
|
March 27, 2017, 04:50:14 PM |
|
Pazar'a ne kaldı şunun şurasında... anladigim kadariyla tinder'in biraz daha detayli hali gibi bir sey bu. bekarlari tutamiyoruz valla basliyorsa baslasin artik sistem.
|
|
|
|
markyminer
|
|
March 27, 2017, 06:28:47 PM |
|
Chronobank dan sonra böyle uzun icolar ürkütüyor allah BOUNTY hunter lara sabır versin. Böyle uzun uzun icolar yapıyorlar insanı canından bezdirir.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 27, 2017, 07:46:57 PM |
|
Chronobank dan sonra böyle uzun icolar ürkütüyor allah BOUNTY hunter lara sabır versin. Böyle uzun uzun icolar yapıyorlar insanı canından bezdirir.
aslında normal şartlarda ico süreciyle başlar imza kampanyaları ama biz erken girdik. Bakalım sonumuz hayırlımı olacak, hep beraber göreceğiz...
|
|
|
|
deepocean
|
|
March 27, 2017, 07:49:16 PM |
|
aslında normal şartlarda ico süreciyle başlar imza kampanyaları ama biz erken girdik. Bakalım sonumuz hayırlımı olacak, hep beraber göreceğiz... Uzun olması daha iyi aslında mesaj atmak için spam yapmıyorsun 50 mesaji 2.5 ayda çok rahat atıyorsun
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 27, 2017, 07:55:26 PM |
|
aslında normal şartlarda ico süreciyle başlar imza kampanyaları ama biz erken girdik. Bakalım sonumuz hayırlımı olacak, hep beraber göreceğiz... Uzun olması daha iyi aslında mesaj atmak için spam yapmıyorsun 50 mesaji 2.5 ayda çok rahat atıyorsun o yönden evet iyi ama riske giriyorsun bayağı bi.. Çünkü diyelim tokenler para etmezse 2ay'ını bir imzaya bağlayıp 3kuruş parayla çıkıyorsun veya diyelim altlimit kadar para toplanmazsa ve ico iptal olursa, sende patlamış oluyorsun...
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 27, 2017, 08:32:09 PM |
|
ICO BU PAZAR!
|
|
|
|
|
temmuz
|
|
March 28, 2017, 02:36:16 PM |
|
Bende merak ediyorum 3 gecer diye düşünmüştüm ozaman isyapar derdim ama bakalim nasil bisey cikarcaklar.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 28, 2017, 02:50:34 PM |
|
Matchpool Reklam Videosu
|
|
|
|
deepocean
|
|
March 28, 2017, 04:24:11 PM |
|
Matchpool Reklam Videosu imzayı boşver uygulama ne zaman çıkacak
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
March 29, 2017, 01:36:14 AM |
|
|
|
|
|
nyks
|
|
March 29, 2017, 03:58:11 PM |
|
Chrononun rekorunu kıracaklar galiba tokenleri bari erken alabilsek millet deli gibi imza değiştiriyor biz çakılı kaldık burda.
|
|
|
|
|