scarface
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
|
|
April 07, 2017, 12:46:36 PM |
|
Bunlar parayi toplayan ve ortaliktan kaybolanlar degilmi? Benim bildigim matchpoolu hortumladilar. Yoksa benmi yalnis okudum??
Kimsenin bir yere kaçtığı yok. En azından şimdilik sadece millete söylemeden bir miktar Ether bozdurup btc olarak çekmişler ki bence iyi yapmışlar şuan sattıkları miktarın %10 altında Ether. Tek sıkıntı kendi içlerinde anlaşmazlık çıktı söylememeri gereken şeyleri söylediler birbirine.
|
▄▄████████████▄▄ ▄███▀▀▀░░░░░░░░░░▀▀▀███▄▄ ▄██▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀██▄ ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███ ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄█████████████▄ ▄██░░░░░░░░░░░▄▄█████████░░░░░░░░░░░░▀█▌ ▐██░░░░░░░░▄█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀████▄░░░░░░░░▀█▌ ▐██░░░░░░▄███▀▀███████████████▀▀██▄░░░░░░██▌ ████▄░░▄██▀███████▄██████▄████████▀██▄░░░▐██ ██░▀████▀██████████████████████████████▄░░██ ██░░░▀██▄█████████████████████████▄██▀▀██▄██ ██▌░░░░▀███▄████████▀▀▀▀███████▄██▀░░░░░▀███ ▐██░░░░░░░▀███▄▄███████████▄▄██▀▀░░░░░░░░██▌ ▐██░░░░░░░░░░▀▀████████████▀░░░░░░░░░░░▄█▌ ▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄████████▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░▄█▌ ▀███▀▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀ ▀██▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀ ▀███▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄██▀ ▀████▄▄░░░░░░░░░░▄▄▄███▀ ▀▀▀██████████▀▀▀
| | | | | |
|
|
|
NavySeals
|
|
April 07, 2017, 01:10:12 PM |
|
Bunlar parayi toplayan ve ortaliktan kaybolanlar degilmi? Benim bildigim matchpoolu hortumladilar. Yoksa benmi yalnis okudum??
Kimsenin bir yere kaçtığı yok. En azından şimdilik sadece millete söylemeden bir miktar Ether bozdurup btc olarak çekmişler ki bence iyi yapmışlar şuan sattıkları miktarın %10 altında Ether. Tek sıkıntı kendi içlerinde anlaşmazlık çıktı söylememeri gereken şeyleri söylediler birbirine. önceki sayfada okuduklarıma göre paranın neredeyse 4'te biri gibi bir kısmını bitcoine çevirmişler. bitcoin'deki değer kazancıyla beraber bir nebze de olsa dengelendiklerini düşünüyorum değer kaybına karşı.
|
|
|
|
|
Riskylisk
|
|
April 07, 2017, 04:15:53 PM |
|
Adınızın karsısında ether adresiniz var ve dogruysa imzanızı değiştirebilirsiniz. Cogu kişi deiştirmiş zaten bir aralar heryer matchpool reklamıydı. Bu fasılda bitti
|
|
|
|
|
vincetcm
|
|
April 07, 2017, 04:24:48 PM |
|
ETH tabanlı yeni bir şey var mı ona girelim
|
|
|
|
|
deepocean
|
|
April 07, 2017, 05:00:26 PM |
|
sağolun hocam. bende girdim ama 50 post yetişecek mi sıkıntılı orası. en az 75 karakter istiyorlar bi de
|
|
|
|
dnz gns
|
|
April 07, 2017, 06:27:18 PM |
|
macthpool cuların alatyı taas giriş yapmaya başaldı ilk girenlerin ekmekleriyle oyunuyonuz ilk başta 30 kişi vardı şimdi doldu taştı valal düzgünde imza yok bakalım bizimkinden ne çıkcak
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
April 07, 2017, 06:36:00 PM |
|
macthpool cuların alatyı taas giriş yapmaya başaldı ilk girenlerin ekmekleriyle oyunuyonuz ilk başta 30 kişi vardı şimdi doldu taştı valal düzgünde imza yok bakalım bizimkinden ne çıkcak Hocam tamam ama şöyle bir şey de var, coin'in reklamı ne kadar fazla olursa ne kadar fazla yayılırsa o kadar da popüler oluyor ve akabinde fazla yatırım alıyor. Haliyle bounty'nin de değeri o kadar fazla oluyor ödül avcıları için. Düşünsene istediği kadar süper bir projesi olsun birinin, bunu etrafa yayamadıktan sonra hiçbir şey pazarlayamaz bile. Topluluk ne kadar büyükse yatırım yapmak isteyenler de o kadar fazla güveniyor ister istemez. Yanlış veya doğru orası tartışılır ama.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
April 07, 2017, 06:36:23 PM |
|
macthpool cuların alatyı taas giriş yapmaya başaldı ilk girenlerin ekmekleriyle oyunuyonuz ilk başta 30 kişi vardı şimdi doldu taştı valal düzgünde imza yok bakalım bizimkinden ne çıkcak macthpool un Sosyal medya ödüllerinden bir haber yok daha, ne olcak bakalım. Herkes rızkını yer. Ben de buraya kaydım bakalım.
|
|
|
|
|
ikm
|
|
April 08, 2017, 02:09:30 PM |
|
benimde kafam karıştı adres listesinde adresim kayıtlı ama diğerlerinde boş olanlar var acaba ordaki adresi kullanıcaklar mı?
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
April 08, 2017, 02:20:23 PM |
|
ana konuda matchpool şöyle bişey yazmış
"We understand some of you are currently in other campaigns, but we will not use google forms as well as it can be used for fraud claming as happened in other campaigns before. WAIT FOR FURTHER INSTRUCTIONS"
benim cüzdan adresi google formların hepsinde mevcut ona güvenerek imzayı değiştirip taasa girmiştim ben.. sorun olur mu diye de sordum ama cevap olmadı henüz.
sıkıntı çıkar mı acaba?
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
April 08, 2017, 02:39:01 PM Last edit: April 08, 2017, 03:46:51 PM by Dr.Cocktail |
|
Beyinsi hocam ben sosyal medya kampanyalarına başvurmuştum gerekli şartları yerine getirdim ama listede twitter tamam ama facebookta red yemişim beğendim ben sayfayı bir pm atma şansın olursa benim adıma çok sevinirim
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 08, 2017, 02:57:34 PM |
|
Listeleri kontrol ettim, bende sıkıntı yok, imza için verdiğim ether adresi,sosyal medya kampanyalarında da gözüküyor. Açıkçası gayet karlı bir bounty olacak benim için
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
April 08, 2017, 04:10:22 PM |
|
benim newsletter reject yemiş kaydolmuştum ama onay maili gelmediği için onaylayamadım. diğer face tw ve imzada sıkıntı yok adresleri çekmişler.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
April 08, 2017, 04:54:44 PM |
|
Listeleri kontrol ettim, bende sıkıntı yok, imza için verdiğim ether adresi,sosyal medya kampanyalarında da gözüküyor. Açıkçası gayet karlı bir bounty olacak benim için imza tamam da sosyalde 7 şer stake var ve katılım çok yüksek. oradan pek bir şey çıkmayacak gibi.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
April 08, 2017, 04:56:42 PM |
|
Listeleri kontrol ettim, bende sıkıntı yok, imza için verdiğim ether adresi,sosyal medya kampanyalarında da gözüküyor. Açıkçası gayet karlı bir bounty olacak benim için bir member olarak legendary imza gelirini düşünemiyorum hocam, hayırlısı olsun şimdiden umarım dev bir dump yemez member olarak imzadan, slackten, newsletterdan, facebooktan 7'şer stake almışım, toplam 28 stake yapıyor. 1stake=0,5 eth ediyormuş şu an sanırım. bu durumda 28 stake, şu an eth=45 dolar desek, 630 dolar yapıyor. ben mi uçtum yoksa hesaplamamda bir sıkıntı mı var?
|
|
|
|
vincetcm
|
|
April 08, 2017, 05:11:09 PM |
|
Listeleri kontrol ettim, bende sıkıntı yok, imza için verdiğim ether adresi,sosyal medya kampanyalarında da gözüküyor. Açıkçası gayet karlı bir bounty olacak benim için bir member olarak legendary imza gelirini düşünemiyorum hocam, hayırlısı olsun şimdiden umarım dev bir dump yemez member olarak imzadan, slackten, newsletterdan, facebooktan 7'şer stake almışım, toplam 28 stake yapıyor. 1stake=0,5 eth ediyormuş şu an sanırım. bu durumda 28 stake, şu an eth=45 dolar desek, 630 dolar yapıyor. ben mi uçtum yoksa hesaplamamda bir sıkıntı mı var? imzada öyle. FB tw de 100er bin toekn var ve birine 10000 birine 3000 stake var toplam. yanlış hesap yani.
|
|
|
|
|