torrentco
|
|
April 24, 2017, 09:41:13 AM |
|
bitrexe 3 btc bagıslıyan giriyor diye bir geyik dolanıyor ne kadar dogru bilmem. ama tabii ki girer bitrexe rahatca.polo açılışta imkansız.tutursa ilerde illaki.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
April 24, 2017, 11:17:01 AM |
|
bitrexe 3 btc bagıslıyan giriyor diye bir geyik dolanıyor ne kadar dogru bilmem. ama tabii ki girer bitrexe rahatca.polo açılışta imkansız.tutursa ilerde illaki.
Söylentiden ibaret genelde herkes bu söylemleri söylüyor ama sonrasında lafda kalıyor bir kanıtları varmı peki? Bende bittrexe girer diye düşünüyorum en başta ama poloya bile girerse bizim için çok büyük sürpriz olmaz.
|
|
|
|
exortis
|
|
April 24, 2017, 04:13:39 PM |
|
Arkadaslar bountyler dagitildimi acaba.Myetherwallet adresi versek eth olarakmi geliyor yoksa kendi ico olarakmi dagitim yapiliyor.
|
|
|
|
Navigo
|
|
April 24, 2017, 04:29:41 PM |
|
Kaldı son dört gün dört gün sonra sonunda bence hemen bir borsaya girecek. Acaba millet susamış gibi bu coini mi alacak yoksa doyduk havası verip biraz daha mı toplayacaklar.
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
April 25, 2017, 06:21:07 AM |
|
Günleri sayıyoruz umarım beklediğimize değer ben dump yeme ihtimalini çok görmüyorum
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
April 25, 2017, 10:39:31 AM |
|
Arkadaslar bountyler dagitildimi acaba.Myetherwallet adresi versek eth olarakmi geliyor yoksa kendi ico olarakmi dagitim yapiliyor.
bunu ben de bilmiyorum ve merak ediyorum. ne zaman dagıtılacakmıs bountyler?
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
April 25, 2017, 10:45:07 AM |
|
bunu ben de bilmiyorum ve merak ediyorum. ne zaman dagıtılacakmıs bountyler? Bounty dağıtımı mayıs ayında. yanlış hatırlamıyorsam 12 mayıs demişlerdi. Dolayısıyla borsaya girdiğinde bountyciler hemen mudahale edemicek.
|
|
|
|
Celebrity
|
|
April 25, 2017, 11:52:13 AM |
|
Bittrex zaten çöplüğe dönmüş. Oraya girmeyen mi var ki Matchpool girmekte zorlansın... Zaten proje potansiyelli.
|
|
|
|
Distraction
|
|
April 25, 2017, 01:01:54 PM |
|
Exchangeden yollayanlarin guplari ne oldu. O guplar dolaşıma katilmazsa guplarin değeri artmaz mı
|
|
|
|
vincetcm
|
|
April 25, 2017, 01:07:19 PM |
|
Exchangeden yollayanlarin guplari ne oldu. O guplar dolaşıma katilmazsa guplarin değeri artmaz mı
Borsaya eklenirse o kişinin gup u olur eklenmezse o borsa istese ona ulaşır.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
April 25, 2017, 02:41:11 PM |
|
Hello All, the guppy tokens will be transferrable between wallets starting Sun, 30 Apr 2017 15:00:00 on GMT timezone. ayın 30 unda gup kilidi açılacakmış. (28 nisan değilmiş)
|
|
|
|
dakota neat
|
|
April 25, 2017, 03:07:44 PM |
|
heycan dorukta bountyciler için tabi ilk olarak yatırım yapanlar piyasaya girecek onlar çorbasını bi alsın sonra bountyciler düşürür.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
April 25, 2017, 03:16:22 PM |
|
guplar şu anda belirttiğiniz cüzdanda gözüküyor mu? ayrıca myetherwalleta nasıl ekliyorduk bu gupu?
|
|
|
|
TheCarm
|
|
April 25, 2017, 04:36:16 PM |
|
Beyinsi bişey sorcaktım ben nicki google docs da göremedim ama bana mesaj atmıslar eth adresini ver diye. Gönderecekler mi acaba bişeyler? Az mesaj sayım vardı ama yinede atmıstım biraz mesaj kampanya süresince.
|
|
|
|
dnz gns
|
|
April 25, 2017, 05:03:47 PM |
|
bana da göndermişler imzasına girip çıkmıştım bi kere ozman kayda düştüm ama bişey vermiceklerdi sanırım zaten artık bitti sanırım 22 son du diye hatırlıyorum ama şansını dene kaybetceğin bişey yok bakarsın 3-5 gelen olur fena mı
|
|
|
|
rekcahxfb_foundation
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
CrowdWiz
|
|
April 25, 2017, 05:24:04 PM |
|
polonixe girebilirmi matchpool? 30 nisandan bir gün önce polonix duyuru yaparsa şaşırmayın
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
April 25, 2017, 05:43:40 PM |
|
En güncel haber bu. Ne olacağını şuan bizden kimse bilemez... Belki Poloniex ile Matchpool anlaştı. Başlarındaki yahudiden ben çok şey bekliyorum...
|
|
|
|
Dr.Cocktail
|
|
April 25, 2017, 06:36:17 PM |
|
Polo ile anlaştıysa gerçekten büyük iş olur.Benim hep takip edeceğim bir proje olarak kalıcak umarım imzasına giren ve yatırım yapan herkes karlı çıkar
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
April 25, 2017, 06:39:20 PM |
|
polonun son delist listesinden sonra, bir kaç tane daha süpriz coin eklemesini bekliyorum. matchpool bunlardan biri olma ihtimali var bence
|
|
|
|
torikan
|
|
April 25, 2017, 09:02:50 PM |
|
polonun son delist listesinden sonra, bir kaç tane daha süpriz coin eklemesini bekliyorum. matchpool bunlardan biri olma ihtimali var bence
olsun nolur olsun valla öyle bişey olsa varya bunun imzacıları zaten köşe oldu poloyada girer se köşegönderi olurlar valla
|
|
|
|
|