Dammitt
|
|
June 06, 2017, 01:24:28 AM |
|
şu sıralar neden yükseliyor matchpool? bileniniz varmı. alpha sürümümü çıktı Alpha sürümü çıkmasına daha çok var en azından yılbaşına kadar unutmak lazım. Normal bir pump şu anda bu.
|
|
|
|
omorfi
|
|
June 06, 2017, 09:59:41 AM |
|
Alpha sürüm cıkana kadar fiyatı tasımayı düsündükleri yerlere coktan taşımış olurlar ve satıs fırsatı olarak değerlendirebilirler. Bu nitelikte bir haberin satış fırsatı olarak kullanılması daha mantıklı geliyor bana. Alpha sürüm cıkmaya yakın coskulu bir harekette ben satmayı dusunuyorum sahsen. Bakalım nasip
|
|
|
|
BigRasputin
Sr. Member
Activity: 672
Merit: 253
Buy $BGL before it's too late!
|
|
June 07, 2017, 02:58:08 PM |
|
Alpha sürüm cıkana kadar fiyatı tasımayı düsündükleri yerlere coktan taşımış olurlar ve satıs fırsatı olarak değerlendirebilirler. Bu nitelikte bir haberin satış fırsatı olarak kullanılması daha mantıklı geliyor bana. Alpha sürüm cıkmaya yakın coskulu bir harekette ben satmayı dusunuyorum sahsen. Bakalım nasip
Çok büyük beklentim yok bu coin için, ekip içi çekişmeler hoş olmadı. Akıllı adamlar çıkacakları yeri bilir..
|
|
|
|
Dammitt
|
|
June 09, 2017, 01:08:48 AM |
|
Matchpool paylaşım yapmış sanırım Alpha sürümünün serbest kaldığından bahsediyorlar bunun üzerine 16k oldu gup sırf bu haberle bile yükselmeye geçti.
|
|
|
|
emreunsal10
|
|
June 09, 2017, 11:29:27 AM |
|
Matchpool paylaşım yapmış sanırım Alpha sürümünün serbest kaldığından bahsediyorlar bunun üzerine 16k oldu gup sırf bu haberle bile yükselmeye geçti. ben uzun vadede daha da değerlenecegini düşünenlerdenim, çıkış yapmayı düşünmüyorum bakalım daha nereye kadar gidecek. yorumları olan yazabilir.
|
|
|
|
Dammitt
|
|
June 09, 2017, 12:45:30 PM |
|
Tutmak mantıklı uzun vadede gup iyi kazandırır ama bir yerde illaki kalacak bu ne zaman olur bilinmez benimde bir hedefim var ona ulaşırsa elimden çıkartırım çünkü biraz da ihtiyaç var diyebilirim yoksa bekletmek daha mantıklı bir hareket. Tam olarak alpha sürüm çıkmamış sanırım çıkış yaptıktan sonrasında hiç durmaz.
|
|
|
|
CoinCini
|
|
June 09, 2017, 01:17:46 PM |
|
fitayı 10k altındayken yorumları okuyarak biraz alım yapmıştım iyiki de almışım bende kısa vadede satmayı düşünmüyorum ayda bunun gibi bir kaç proje yakalasak güzel olur.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
June 09, 2017, 03:25:26 PM |
|
Fiyatı hala uygun. site deneme amaçlı bile olsa kullanıma başlasın fiyatını katlayacaktır. Tum bountyleri dagıtıldı. Ekibi calısıyor ve düzgün bir ekibi var. Fiyatının yukselmeye devam etmemesi icin hicbir neden yok.
|
|
|
|
jmalkovich
|
|
June 09, 2017, 03:26:09 PM |
|
Akümülasyonu kaçırdık heralde füzeleri ateşlemişler sağlık olsun
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2716
Merit: 1571
|
|
June 09, 2017, 04:30:14 PM |
|
Geçen gün 10.000 satken almaya çalıştım alamadım şimdi 17.000 sata kadar çıktı. Biraz da kısmet bu işler artık önümüze bakıyoruz. Uzun vadede kazandıracağını düşündüğüm bir coin. Uygun bir nokta olursa alım yaparım diye takip ediyorum.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
Aqualung89
|
|
June 09, 2017, 05:02:19 PM |
|
Şu an 16 k demir atmış durumda alım yapacaktım sanırım geçti artık 1 aya kalmaz 20k bulur diye düşünüyorum daha sonrasında ise yükselme devam eder.
|
|
|
|
Nomad88
Legendary
Activity: 1582
Merit: 1268
|
|
June 09, 2017, 05:16:33 PM |
|
Çoğu dandik coinin fiyatı 30kyı geçti böyle projesi olan scam olmayan bir coinin rahat 50k fiyatları görmesi lazım ben icodan aldıklarımı beta sürüm kullanıma sunuluncaya kadar tutmayı planlıyorum.
|
|
|
|
polat90
|
|
June 09, 2017, 05:24:40 PM |
|
Çoğu dandik coinin fiyatı 30kyı geçti böyle projesi olan scam olmayan bir coinin rahat 50k fiyatları görmesi lazım ben icodan aldıklarımı beta sürüm kullanıma sunuluncaya kadar tutmayı planlıyorum.
Aynen öyle hocam shitcoin ler bile 10 kat primlendi, edg ve gup yerinde sayıyor hala. Birden uçaklar inşallah
|
|
|
|
Dammitt
|
|
June 09, 2017, 05:54:17 PM |
|
Yalnız o dandik coinler ile kimse al-sat yapmıyor doğal olarak bir yerden sonra yükseliyor gupa bir bakın mesela bir rahat bıraksalar 1 doları rahat görücek ve birden uçacak bir coin.
|
|
|
|
GalaWan
|
|
June 09, 2017, 05:56:37 PM |
|
Vay be daha yeni yeni 17k ları görmeye başladı çok yavaş ilerliyor beta sürümü çıkması lazım bununda bakalım ne zaman çıkacak.
|
|
|
|
Okuzgozu
|
|
June 09, 2017, 08:23:41 PM |
|
Yaz sonuna kadar atin kenara bekleyin unutun. Suan sadece zamana ihtiyaci var. ucmamasi icin hicbir nedeni yok
|
|
|
|
ForeverFener
|
|
June 09, 2017, 09:28:58 PM |
|
17.3 k ları görmesini beğenmeyenler olmuş ama bountyler dağıtıldığında 8k idi 1 ay önce fiyatı 1 ayda artış oranı gerçekten muazzam bence bunu görmezden gelmek büyük bir hata olur
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
June 09, 2017, 09:33:34 PM |
|
GUP için ben şahsen değer artışına sadece satoshi bazında bakıyorum. Yani bitcoin yarın 5 bin dolar olsa, GUP da 1$'a gelse bunu başarı olarak görmezdim. Ama şöyle gerçekten de 30-40k satoshi bandına gelse ne güzel olur. Ne tırt projeler bile nasıl şeylere geldi. İçimden bir ses durup durup sanki 1-2 gün fena patlayacak diyor ama umarım bu çok uzakta değildir de bu yıl görmek nasip olur.
|
|
|
|
Ponzibasqan
Newbie
Activity: 32
Merit: 0
|
|
June 10, 2017, 10:46:38 AM |
|
Matchpool nereden alabilirim?
|
|
|
|
jeks
|
|
June 10, 2017, 11:04:02 AM |
|
Matchpool nereden alabilirim?
http://liqui.io borsasından alabilirsin GUP diye geçiyor. biraz fazla almaya çalış YTD
|
|
|
|
|