bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
July 24, 2017, 10:57:27 AM |
|
Kesin bu calınan paralatın içindr Gup da vardı herhalde. Yoksa bu fiyatlardan cok az kişi satar.
|
|
|
|
gorkem
|
|
July 24, 2017, 11:25:18 AM |
|
bu fıyatlardan neden satıyorsun be gerızekalı herıfler ya da denılen gıbı calıntı mı ne oldu. bu gupta bı ıpnelık bar ama ne cözemedık
|
|
|
|
Dammitt
|
|
July 24, 2017, 12:09:52 PM |
|
Kesin bu calınan paralatın içindr Gup da vardı herhalde. Yoksa bu fiyatlardan cok az kişi satar.
Varsa'da bu kadar süre boyunca durmadan nasıl dumplanıyor pekala? Şu ana kadar çoktan bitmesi lazımdı bana göre.
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
July 24, 2017, 12:19:46 PM |
|
bu fıyatlardan neden satıyorsun be gerızekalı herıfler ya da denılen gıbı calıntı mı ne oldu. bu gupta bı ıpnelık bar ama ne cözemedık Ekibin elinde bulunan gupları bozdurduğundan biraz şüpheleniyorum umarım yanılıyorumdur çünkü bu fiyatlardan satış yapmak gerçekten çılgınlık. Projeye bizim yerel topluluğumuzdan katılımda yüksek anladığım kadarıyla umarım kaybettirmez bize
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
July 24, 2017, 12:45:48 PM |
|
Ben de aynı durumdan şüpheleniyorum.Tokenlar kilitli diye biliyorum bu kilit sembolik bir kilit mi yani bir escrow v.s var mı bilgim yok.Umarım guppy herkesin kendisiyle kıyasladığı edgeless'i bir an önce yakalar.
|
|
|
|
turquaise
|
|
July 24, 2017, 12:49:56 PM |
|
bu fıyatlardan neden satıyorsun be gerızekalı herıfler ya da denılen gıbı calıntı mı ne oldu. bu gupta bı ıpnelık bar ama ne cözemedık Ekibin elinde bulunan gupları bozdurduğundan biraz şüpheleniyorum umarım yanılıyorumdur çünkü bu fiyatlardan satış yapmak gerçekten çılgınlık. Projeye bizim yerel topluluğumuzdan katılımda yüksek anladığım kadarıyla umarım kaybettirmez bize contract otomatik kilitlemiyor mu bunları? ben öyle biliyorum ama? isteselerde serbest kalmıyor diye biliyorum o kilitliler.
|
|
|
|
Balmain
|
|
July 24, 2017, 11:48:33 PM |
|
5000 altına anlık sarktı kalıcı olmadı tepki geldi. Artık ICO fiyatının yarısının altına satan varsa ya çalıntıdır ya bir şekilde havadan gelmiştir. Akıllı insanın yapacağı iş değil buralardan satmak.
|
|
|
|
beyinsi (OP)
|
|
July 24, 2017, 11:52:19 PM |
|
5000 altına anlık sarktı kalıcı olmadı tepki geldi. Artık ICO fiyatının yarısının altına satan varsa ya çalıntıdır ya bir şekilde havadan gelmiştir. Akıllı insanın yapacağı iş değil buralardan satmak.
evet. bence 1$ altı satılmaz bu GUP. beklemekte fayda var. Tabi paraya sıkışanlar yarım dolardan uçuracaktır...
|
|
|
|
GalaWan
|
|
July 25, 2017, 12:01:04 AM |
|
Millet sıkıntıdan sanırım dumplayıp duruyor bunu herhalde başka açıklaması yok. Bana göre bu projede baya bir bekletecek gibi duruyor.
|
|
|
|
Monkey1
|
|
July 25, 2017, 12:05:48 AM |
|
150. sıraya kadar gerilemiş coinmarketcap de . Bir an önce ortaya birşeyler koymaları lazım . Yoksa sağlam sosral medya projeleri var.
|
|
|
|
deepocean
|
|
July 25, 2017, 12:08:06 AM |
|
150. sıraya kadar gerilemiş coinmarketcap de . Bir an önce ortaya birşeyler koymaları lazım . Yoksa sağlam sosral medya projeleri var.
waves asseti olan jds geliyor şimdi. bana göre matchpoolu sollayacak bir coin olacak.
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1571
|
|
July 25, 2017, 12:27:01 AM |
|
waves asseti olan jds geliyor şimdi. bana göre matchpoolu sollayacak bir coin olacak. Bence JDS scam bir proje. Matchpool en azından ortaya alpha sürüm olarak bir şeyler koydu ve geleceği var gibi görünüyor. Betanın da bu sene bitmeden çıkması planlanıyordu en son eğer planda bir değişiklik olmadıysa. Bu fiyatlardan alanı pişman etmez gibi geliyor bana.
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
deepocean
|
|
July 25, 2017, 12:30:52 AM |
|
waves asseti olan jds geliyor şimdi. bana göre matchpoolu sollayacak bir coin olacak. Bence JDS scam bir proje. Matchpool en azından ortaya alpha sürüm olarak bir şeyler koydu ve geleceği var gibi görünüyor. Betanın da bu sene bitmeden çıkması planlanıyordu en son eğer planda bir değişiklik olmadıysa. Bu fiyatlardan alanı pişman etmez gibi geliyor bana. bu fiyatlar cidden dip fiyatlar ama ekip sanki biraz gecikti. özellikle icodan girenler baya zararda şu anda. ethnin pump yemesi ve gupun dump yemesi lose+lose yaptı yatırımcıları.
|
|
|
|
gorkem
|
|
July 25, 2017, 01:35:42 AM |
|
elomızde patlıycak bu gup anlasılan ya da cok buyuk sabır sabretcez baska yolu yok malaseffff
|
|
|
|
CoinCini
|
|
July 25, 2017, 01:42:57 AM |
|
başka bir proje daha var buna benzer yeni çıkmış o proje hayata geçmeden bu tutsaydı bari piyasanın kaymağını kim yiyecek bakalım.
|
|
|
|
kenanzz
Legendary
Activity: 1036
Merit: 1000
|
|
July 25, 2017, 04:44:25 AM |
|
waves asseti olan jds geliyor şimdi. bana göre matchpoolu sollayacak bir coin olacak. Bence JDS scam bir proje. Matchpool en azından ortaya alpha sürüm olarak bir şeyler koydu ve geleceği var gibi görünüyor. Betanın da bu sene bitmeden çıkması planlanıyordu en son eğer planda bir değişiklik olmadıysa. Bu fiyatlardan alanı pişman etmez gibi geliyor bana. JDS'nin scam olduğuna nereden kanaat getirdiniz merak ettim yanlış anlamayın projeyi savunmak için söylemedim aklımda bir miktar yatırım yapmak vardı o yüzden merak ettim yoksa sadece bir içgüdüyle mi söylediniz bunu
|
|
|
|
valley365
|
|
July 25, 2017, 06:46:50 AM |
|
Biri 1 dolardan aşağıya satılmaz demiş. 98 milyon supply ile kısa vadede 1 doları görmesi bence çok güç. Edgeless bile 80 cent' den dönüş yaptı. Ancak belki 1 sene sonra bu mümkün olabilir.
|
|
|
|
needmoney
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1023
I am a good bro
|
|
July 25, 2017, 07:35:07 AM |
|
waves asseti olan jds geliyor şimdi. bana göre matchpoolu sollayacak bir coin olacak. Bence JDS scam bir proje. Matchpool en azından ortaya alpha sürüm olarak bir şeyler koydu ve geleceği var gibi görünüyor. Betanın da bu sene bitmeden çıkması planlanıyordu en son eğer planda bir değişiklik olmadıysa. Bu fiyatlardan alanı pişman etmez gibi geliyor bana. JDS'nin scam olduğuna nereden kanaat getirdiniz merak ettim yanlış anlamayın projeyi savunmak için söylemedim aklımda bir miktar yatırım yapmak vardı o yüzden merak ettim yoksa sadece bir içgüdüyle mi söylediniz bunu JDS çöpçatan sitesi. Matchpool tüm topluluklar için var olacak bir sistem. İkisini karıştırmamak lazım. Ayrıca toplam supply 98 milyon ama circulating supply 75 milyon.
|
|
|
|
Ergenekon
|
|
July 25, 2017, 09:15:09 AM |
|
waves asseti olan jds geliyor şimdi. bana göre matchpoolu sollayacak bir coin olacak. Bence JDS scam bir proje. Matchpool en azından ortaya alpha sürüm olarak bir şeyler koydu ve geleceği var gibi görünüyor. Betanın da bu sene bitmeden çıkması planlanıyordu en son eğer planda bir değişiklik olmadıysa. Bu fiyatlardan alanı pişman etmez gibi geliyor bana. JDS'nin scam olduğuna nereden kanaat getirdiniz merak ettim yanlış anlamayın projeyi savunmak için söylemedim aklımda bir miktar yatırım yapmak vardı o yüzden merak ettim yoksa sadece bir içgüdüyle mi söylediniz bunu waves üzerinde geliştirilen projelere bende pek güvenemiyorum, scam olmayabilir ama waves ne ki, asseti iş yapsın diye bir düşüncem var. elimde biraz matchpool var, tutacaz artık biraz daha.
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
July 25, 2017, 09:18:55 AM |
|
Biri 1 dolardan aşağıya satılmaz demiş. 98 milyon supply ile kısa vadede 1 doları görmesi bence çok güç. Edgeless bile 80 cent' den dönüş yaptı. Ancak belki 1 sene sonra bu mümkün olabilir.
1 sene beklemeye razıyım. Market cap bir gün 500kk milyon dolar oldugunda rahat satarız.
|
|
|
|
|