vincetcm
|
|
April 06, 2017, 04:25:30 PM |
|
Ben de 1 günlüğüne istanbul'a gidip gelmek için bilet aldım. Ama sen evet vereceksin. Parti merkezine gidip bilet bedelini geri alırsın yardımcı olurlar. Kişi kendinden bilir işi Şaka bir yana bir evet eksik olacak, şimdiye kadar katıldığım seçimlerde verdiğim oy çıktı. Bakalım bunda nolcak. Since 2002
|
|
|
|
LGD2Business
Legendary
Activity: 2702
Merit: 1568
|
|
April 06, 2017, 04:35:57 PM |
|
2002'den beri akpye oy veren birinin burada hala imza kovalaması ilginç. Ne oldu sizi unuttular mı tüm çevrelerini zengin ederken? Ben olsam küserdim siz baya iyi niyetlisiniz anlaşılan. 15 yıldır sıranızın gelmesini mi bekliyorsunuz?
|
| Duelbits | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | TRY OUR UNIQUE GAMES! ◥ DICE ◥ MINES ◥ PLINKO ◥ DUEL POKER ◥ DICE DUELS | | | | █▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ ███ ▀▀▀ | | ▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀ KENONEW ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ | ▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄█ | | 10,000x MULTIPLIER | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ | | ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ ██ |
[/tabl
|
|
|
vincetcm
|
|
April 06, 2017, 04:37:49 PM |
|
2002'den beri akpye oy veren birinin burada hala imza kovalaması ilginç. Ne oldu sizi unuttular mı tüm çevrelerini zengin ederken? Ben olsam küserdim siz baya iyi niyetlisiniz anlaşılan. 15 yıldır sıranızın gelmesini mi bekliyorsunuz? Belki ben sandığınız gibi bir yobaz değilimdir, farklı bir yobazımdır olamaz mı?
|
|
|
|
sammys
|
|
April 06, 2017, 05:02:10 PM |
|
500tl lik ucak biletimi yaktım sırf seçimde hayır verebilmek için. kimisine posetle oy verdirtirler kimiside oy vermek icin para harcar. umudum yok ama maksat safımız belli olsun.
Ah iş parayla olsaydı da bizim de kafamız rahat olsaydı cumartesi akşamı otobüse binip 11 buçuk saat yolculuk oy kullan ondan sonra gerisin geri akşamı bin pazartesi sabahı mesai ahh ahh
|
|
|
|
scarface
Sr. Member
Activity: 350
Merit: 250
Spectiv VR Crowdsale: 12/08/17
|
|
April 06, 2017, 05:11:09 PM |
|
500tl lik ucak biletimi yaktım sırf seçimde hayır verebilmek için. kimisine posetle oy verdirtirler kimiside oy vermek icin para harcar. umudum yok ama maksat safımız belli olsun.
Ah iş parayla olsaydı da bizim de kafamız rahat olsaydı cumartesi akşamı otobüse binip 11 buçuk saat yolculuk oy kullan ondan sonra gerisin geri akşamı bin pazartesi sabahı mesai ahh ahh Hocam bir yandan haklı gibi gözükmek ile birlikte bence haksızsınız yarın öbür gün sizin istediğiniz düşünce çıkmadığı zaman sandıktan söylenmeye bile hakkınız olmayacak. Bence bu kadar eziyete katlanıp oyunuzu kullanmanız gerek sonuç olarak bu düzen o kadar önemli ki sizin çocuğunuz onun çocuğu bile etkilenecek belki de Evet veya hayır oyunuzun önemi yok gidin ve kullanın bence. Tabi son karar sizin.
|
▄▄████████████▄▄ ▄███▀▀▀░░░░░░░░░░▀▀▀███▄▄ ▄██▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀██▄ ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▀███ ▄██▀░░░░░░░░░░░░░░░▄▄▄▄▄█████████████▄ ▄██░░░░░░░░░░░▄▄█████████░░░░░░░░░░░░▀█▌ ▐██░░░░░░░░▄█████▀▀▀▀▀▀▀▀▀████▄░░░░░░░░▀█▌ ▐██░░░░░░▄███▀▀███████████████▀▀██▄░░░░░░██▌ ████▄░░▄██▀███████▄██████▄████████▀██▄░░░▐██ ██░▀████▀██████████████████████████████▄░░██ ██░░░▀██▄█████████████████████████▄██▀▀██▄██ ██▌░░░░▀███▄████████▀▀▀▀███████▄██▀░░░░░▀███ ▐██░░░░░░░▀███▄▄███████████▄▄██▀▀░░░░░░░░██▌ ▐██░░░░░░░░░░▀▀████████████▀░░░░░░░░░░░▄█▌ ▀██▄▄▄▄▄▄▄▄▄████████▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░▄█▌ ▀███▀▀▀▀▀▀░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀ ▀██▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄██▀ ▀███▄░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░▄▄██▀ ▀████▄▄░░░░░░░░░░▄▄▄███▀ ▀▀▀██████████▀▀▀
| | | | | |
|
|
|
sammys
|
|
April 06, 2017, 07:29:34 PM |
|
Ah iş parayla olsaydı da bizim de kafamız rahat olsaydı cumartesi akşamı otobüse binip 11 buçuk saat yolculuk oy kullan ondan sonra gerisin geri akşamı bin pazartesi sabahı mesai ahh ahh Hocam bir yandan haklı gibi gözükmek ile birlikte bence haksızsınız yarın öbür gün sizin istediğiniz düşünce çıkmadığı zaman sandıktan söylenmeye bile hakkınız olmayacak. Bence bu kadar eziyete katlanıp oyunuzu kullanmanız gerek sonuç olarak bu düzen o kadar önemli ki sizin çocuğunuz onun çocuğu bile etkilenecek belki de Evet veya hayır oyunuzun önemi yok gidin ve kullanın bence. Tabi son karar sizin. Yok zaten o çileye katlanıp oy kullanacağım farketmiyor sonuçta her aileden bir kişi böyle yapsa 4 kişilik aileden varsay ülkenin 4 te 1 i boş oy kullanmış olur
|
|
|
|
Granxis
|
|
April 06, 2017, 08:25:01 PM |
|
Ah iş parayla olsaydı da bizim de kafamız rahat olsaydı cumartesi akşamı otobüse binip 11 buçuk saat yolculuk oy kullan ondan sonra gerisin geri akşamı bin pazartesi sabahı mesai ahh ahh Bence insanin kendisine saygili olmasi lazim, kendine saygili olan kisi zxaten vatandaslik gorevlerini yerine getirir, seni tebrik ederim, yalniz degilsin
|
| | | . .Duelbits. | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | TRY OUR
NEW UNIQUE GAMES! | | . ..DICE... | ███████████████████████████████ ███▀▀ ▀▀███ ███ ▄▄▄▄ ▄▄▄▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀████▀ ▀████▀ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ▄████▄ ▄████▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀▀▀▀ ▀▀▀▀ ███ ███▄▄ ▄▄███ ███████████████████████████████ | . .MINES. | ███████████████████████████████ ████████████████████████▄▀▄████ ██████████████▀▄▄▄▀█████▄▀▄████ ████████████▀ █████▄▀████ █████ ██████████ █████▄▀▀▄██████ ███████▀ ▀████████████ █████▀ ▀██████████ █████ ██████████ ████▌ ▐█████████ █████ ██████████ ██████▄ ▄███████████ ████████▄▄ ▄▄█████████████ ███████████████████████████████ | . .PLINKO. | ███████████████████████████████ █████████▀▀▀ ▀▀▀█████████ ██████▀ ▄▄███ ███ ▀██████ █████ ▄▀▀ █████ ████ ▀ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ████ █████ █████ ██████▄ ▄██████ █████████▄▄▄ ▄▄▄█████████ ███████████████████████████████ | 10,000x MULTIPLIER | │ | NEARLY UP TO .50%. REWARDS | | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
Pfizer
|
|
April 06, 2017, 10:53:17 PM |
|
2002'den beri akpye oy veren birinin burada hala imza kovalaması ilginç. Ne oldu sizi unuttular mı tüm çevrelerini zengin ederken? Ben olsam küserdim siz baya iyi niyetlisiniz anlaşılan. 15 yıldır sıranızın gelmesini mi bekliyorsunuz? Ağzınıza sağlık! Ben hayır diyorum.
|
|
|
|
gorkem
|
|
April 07, 2017, 12:05:05 AM |
|
bosa kavga etmeyin.abd surıyeye girecek bızım secımde ıptal olacak sonuc olarak
|
|
|
|
Pfizer
|
|
April 07, 2017, 12:06:58 AM |
|
hocam kusura bakmayın da yazılan çizilen şeyler arasındaki en gerçekleşme ihtimali düşük olan şey sizinki olmuş.
|
|
|
|
gorkem
|
|
April 07, 2017, 12:10:31 AM |
|
hocam kusura bakmayın da yazılan çizilen şeyler arasındaki en gerçekleşme ihtimali düşük olan şey sizinki olmuş. at fav a bekle azıcık yabancı haber sitelerını gezmenı öneririm
|
|
|
|
Pfizer
|
|
April 07, 2017, 12:30:25 AM |
|
hocam kusura bakmayın da yazılan çizilen şeyler arasındaki en gerçekleşme ihtimali düşük olan şey sizinki olmuş. at fav a bekle azıcık yabancı haber sitelerını gezmenı öneririm Ben fav'a atacağıma sen buraya link atsan daha iyi değil mi? Yabancı haber sitelerini takip ediyorum, anormal hiç de bir şey yok. Savaş çığırtkanı Trump 2 laf söyledi diye mi tüm bunlar?
|
|
|
|
gorkem
|
|
April 07, 2017, 12:40:21 AM Last edit: April 07, 2017, 01:35:42 AM by gorkem |
|
|
|
|
|
NavySeals
|
|
April 07, 2017, 12:58:45 PM |
|
üstümüze düşüp hayır oyunu verelim de sonrasına bakarız artık inşallah adil bir seçim ortamı olur da evet çıkarsa ona da eyvallah demekten başka bir şansımız yok. insanlar düşünmekten acizse ne yapalım biz mi düzelteceğiz bunu.
|
|
|
|
Navigo
|
|
April 08, 2017, 06:10:40 AM |
|
Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey oyu kullanıp sonra sandık başında canlı canlı sayımı izlemek. Her hangi bir yanlışlıkta hop kardeş sen hayırdır o benim oyum hafif kenara taşmış diğer oyu kabul ettin ama bunu da kabul edeceksin diyerek eşit davranılmasını sağlamak 😝
|
|
|
|
Granxis
|
|
April 08, 2017, 07:59:12 AM |
|
Bu saatten sonra yapılacak en iyi şey oyu kullanıp sonra sandık başında canlı canlı sayımı izlemek. Her hangi bir yanlışlıkta hop kardeş sen hayırdır o benim oyum hafif kenara taşmış diğer oyu kabul ettin ama bunu da kabul edeceksin diyerek eşit davranılmasını sağlamak 😝
Kesinlikle herkesin gozunu 4 acmasi lazim sandik basinda, karsi tarafi biliyorsunuz, herseyden once kendinizin emegi icin sandiklari koruyun beyler.
|
| | | . .Duelbits. | | | █▀▀▀▀▀ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █▄▄▄▄▄ | TRY OUR
NEW UNIQUE GAMES! | | . ..DICE... | ███████████████████████████████ ███▀▀ ▀▀███ ███ ▄▄▄▄ ▄▄▄▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀████▀ ▀████▀ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ▄████▄ ▄████▄ ███ ███ ██████ ██████ ███ ███ ▀▀▀▀ ▀▀▀▀ ███ ███▄▄ ▄▄███ ███████████████████████████████ | . .MINES. | ███████████████████████████████ ████████████████████████▄▀▄████ ██████████████▀▄▄▄▀█████▄▀▄████ ████████████▀ █████▄▀████ █████ ██████████ █████▄▀▀▄██████ ███████▀ ▀████████████ █████▀ ▀██████████ █████ ██████████ ████▌ ▐█████████ █████ ██████████ ██████▄ ▄███████████ ████████▄▄ ▄▄█████████████ ███████████████████████████████ | . .PLINKO. | ███████████████████████████████ █████████▀▀▀ ▀▀▀█████████ ██████▀ ▄▄███ ███ ▀██████ █████ ▄▀▀ █████ ████ ▀ ████ ███ ███ ███ ███ ███ ███ ████ ████ █████ █████ ██████▄ ▄██████ █████████▄▄▄ ▄▄▄█████████ ███████████████████████████████ | 10,000x MULTIPLIER | │ | NEARLY UP TO .50%. REWARDS | | | ▀▀▀▀▀█ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ █ ▄▄▄▄▄█ |
|
|
|
Dammitt
|
|
April 08, 2017, 09:18:18 AM |
|
Bu zaten en başta olması gereken bir hareket olmalı zaten kendi oylarımıza sahip çıkmamız gerekiyor. Ayrıca görevli sandık başkanlarıda uyuyakalmasalar iyi olacak ben önceki seçimlerde bir kaçına denk gelmiştim adam resmen uyukluyordu.
|
|
|
|
hero1111
|
|
April 08, 2017, 01:56:09 PM |
|
Bir hafta kaldı malüm Türkiye nin kader oylamasına , bu hafta bakalım neler olacak çok merak ediyorum , ama içimden bir ses garip olaylar olacak gibi geliyor ama nasıl şeyler olacağını kestiremiyorum ya da bu içimdeki ses geçmiş zamanlarda kritik anlarda olan olumsuz olayların bizde bıraktığı etkidendir, temenniğimiz sap salim şu referandumu sorunsuz atlatmak ve sonucunda hayırlısıyla bu işi sonlandırmak bize düşen artık o gün geldiğinde yakınlarımızı alıp oylamaya götürmek , eşimizi dostumuzu bilgilendirmek , sonrası Allaha kalmış . Hepimiz için hayırlı olsun inş!
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
April 08, 2017, 08:40:23 PM |
|
Bir hafta kalmış zaman akıp geçiyor bayağı merak ediyorum sonucu..
|
|
|
|
Roronoa
|
|
April 09, 2017, 07:17:08 PM |
|
Bir hafta kalmış zaman akıp geçiyor bayağı merak ediyorum sonucu..
Seçimlerin en eğlenceli kısmı sayım yapılırken izlemek. Her ne kadar hiç bir zaman oy verdiğim parti, kişi vb. galip gelememiş olsa da eğlenceli oluyor izlemesi. Hatta bir kere K.K.T.C.'nin seçim sonuçlarını canlı izlemiştim o bile heyecanlıydı.
|
|
|
|
|