Bitcoin Forum
October 16, 2018, 05:55:28 PM *
News: Make sure you are not using versions of Bitcoin Core other than 0.17.0 [Torrent], 0.16.3, 0.15.2, or 0.14.3. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Questions about mining  (Read 713 times)
Rogue
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0



View Profile
April 17, 2013, 03:52:41 AM
 #1

Hey everyone...i've built my first rig...its running double 6990's....i know there's a lot of mining programs out there but which would be the best for the 6990's? and also do i need to have the block chain up to date in order to mine?
1539712528
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539712528

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539712528
Reply with quote  #2

1539712528
Report to moderator
In order to achieve higher forum ranks, you need both activity points and merit points.
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1539712528
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539712528

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539712528
Reply with quote  #2

1539712528
Report to moderator
1539712528
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1539712528

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1539712528
Reply with quote  #2

1539712528
Report to moderator
RaTTuS
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 792
Merit: 1000


Bite me


View Profile
April 17, 2013, 08:26:40 AM
 #2

cgminer
and if you point at a pool then you do not need the block chain.

In the Beginning there was CPU , then GPU , then FPGA then ASIC, what next I hear to ask ....

1RaTTuSEN7jJUDiW1EGogHwtek7g9BiEn
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!