Bitcoin Forum
September 22, 2018, 08:32:20 AM *
News: ♦♦ New info! Bitcoin Core users absolutely must upgrade to previously-announced 0.16.3 [Torrent]. All Bitcoin users should temporarily trust confirmations slightly less. More info.
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Questions about mining  (Read 713 times)
Rogue
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 52
Merit: 0



View Profile
April 17, 2013, 03:52:41 AM
 #1

Hey everyone...i've built my first rig...its running double 6990's....i know there's a lot of mining programs out there but which would be the best for the 6990's? and also do i need to have the block chain up to date in order to mine?
1537605140
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537605140

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537605140
Reply with quote  #2

1537605140
Report to moderator
1537605140
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537605140

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537605140
Reply with quote  #2

1537605140
Report to moderator
1537605140
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1537605140

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1537605140
Reply with quote  #2

1537605140
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
RaTTuS
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 792
Merit: 1000


Bite me


View Profile
April 17, 2013, 08:26:40 AM
 #2

cgminer
and if you point at a pool then you do not need the block chain.

In the Beginning there was CPU , then GPU , then FPGA then ASIC, what next I hear to ask ....

1RaTTuSEN7jJUDiW1EGogHwtek7g9BiEn
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!