sanandreas
|
|
May 31, 2017, 12:18:43 PM |
|
Edg ve gup almanızı öneririm yaz sonuna kadar ikiside çıkış yapacak diye öngörüyorum
|
|
|
|
bigbooss
|
|
May 31, 2017, 12:59:13 PM |
|
Shift benim inandığım bir coin di çıktım hata yaptım 22 k da çıktım başka yerden kazanırım diye ama geçen ki dump bitirdi başlangıç noktasına geldim, çıkmasam şu an paranın üzerine yüzde elli daha koymuşum
|
|
|
|
taner32
|
|
May 31, 2017, 01:02:05 PM |
|
Edg ve gup almanızı öneririm yaz sonuna kadar ikiside çıkış yapacak diye öngörüyorum edg şu an yüksek değil mi? gup sizce tutar mı? matchpool icosundan çıkmıştı galiba.
|
|
|
|
CanErik
|
|
May 31, 2017, 09:41:11 PM |
|
Merhaba;
Shift severlerin bugün yüzü güldü, tam scalping yaparken yakalandım. Elimde çok az birşey kaldı. Tekrar toplamak şart.
EDG'in TR bölümünde çok seveni var. EDG ve GUP hala alınabilir seviyedeler, dikkate alınmaları gerek. YTD
İyi dileklerimle
|
|
|
|
ophyrim
|
|
May 31, 2017, 10:18:12 PM |
|
Arkadaşlar yeri tam olarak burası değil ama genede uyarmak istedim. Birkaç gün önce forumda denk geldi linkini bulursam koyarım özellikle son zamanlarda bittrex'te yoğun olarak insanların hesapları çalınıyormuş. Mutlaka güvenliğinizi üşenmeyin ve 2FA ya yükseltin. Çalınan hesap sahipleri 2FA güvenlik seviyesini kullanmadıklarını söylüyorlar.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
May 31, 2017, 10:32:58 PM |
|
Merhaba;
Shift severlerin bugün yüzü güldü, tam scalping yaparken yakalandım. Elimde çok az birşey kaldı. Tekrar toplamak şart.
EDG'in TR bölümünde çok seveni var. EDG ve GUP hala alınabilir seviyedeler, dikkate alınmaları gerek. YTD
İyi dileklerimle
Hep güldürdü hocam beklersen kazandırıyor tam yatırım coini bence, yani benim için öyle oldu iki ay beklettim dalgalı ama devamlı yükseliyor, bundan sonra ne olur bilmiyorum, Bob hocaya teşekkürler bizi o tanıştırdı bu coin ile, ben 4 k iken alıp acemilik nedeni ile elimden çıkarmıştım sonra 10 k dan aldım 22 k da çıktım En azından al sat yapmadığımdan içim rahattı yatırım yaptığım hissi oluşuyordu diğer türlü pump peşinde koşmak çok hoşuma gitmiyor, zaten kazanamıyorumda , Aslına bakarsan aç gözlü olunmasa. İyi kâr ediliyor, etc eth. Gibi coin al bekle zaten bir süre sonra parasını katlıyor
|
|
|
|
primeer
|
|
June 01, 2017, 10:04:24 AM |
|
Ark'ta hareketlenme var, Ubiq uçuşa geçmiş.
|
|
|
|
bigbooss
|
|
June 01, 2017, 07:26:28 PM |
|
Hayatımın hatası shift bırakmak oldu 48 k olmuş
|
|
|
|
taner32
|
|
June 02, 2017, 08:16:30 AM |
|
sizce GUP alınır mı? geleceği olan bir coin midir?
|
|
|
|
montanagang
Jr. Member
Activity: 43
Merit: 2
|
|
June 02, 2017, 12:55:42 PM |
|
Ubiq ve blocknet hakkında beklentisi ve bilgisi olan var mıdır? İkisi de gelecek vaad ediyor gibi yatırım yapasım var. Teşekkürler iyi günler
|
|
|
|
Crypto-irkek
|
|
June 02, 2017, 01:20:49 PM |
|
Ubiq ve blocknet hakkında beklentisi ve bilgisi olan var mıdır? İkisi de gelecek vaad ediyor gibi yatırım yapasım var. Teşekkürler iyi günler
bu fiyatlardan girilmez bekle.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
June 02, 2017, 04:20:17 PM |
|
Waves ne kadar çok yükselmiş öyle. Bir ethereum kadar olamaz ama gelecekte iyi fiyatlara el değiştirecekmiş gibi duruyor. Waves sahiplerini tebrik ederim.
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
June 02, 2017, 04:26:21 PM |
|
Waves ne kadar çok yükselmiş öyle. Bir ethereum kadar olamaz ama gelecekte iyi fiyatlara el değiştirecekmiş gibi duruyor. Waves sahiplerini tebrik ederim.
Waves henüz yeni bir oluşum sayılır. Daha geliştirme aşamasında. Tek başına bir coin olarak değerlendirmek yanlış olur. Waves'in, Poloniex, Bittrex gibi bir borsayı içinde barındıran, merkezi olmayan bir borsa olma hedefi tutarsa o zaman değeri daha da anlaşılır. Waves platformu, Waves coin'den daha önemli çünkü yakında bu platformu kullanan ICO'lar göreceğiz. Şu an bile isteyn herkes kendi coin'ini bir kaç tıklama ile çıkarabiliyorken, Waves platformu geniş kitlelerce kabul gören bir platform olduğunda Waves coin'in Ether'den daha değerli olacağına inanıyorum..
|
|
|
|
uniquehero
|
|
June 02, 2017, 04:29:27 PM |
|
waves almadığım hergün yükselmeye devam ediyor maşallah
|
|
|
|
montanagang
Jr. Member
|
|
June 03, 2017, 03:45:29 PM |
|
ubiq bu fiyattan alınmaz dediniz hocam iki ye katladı neredeyse almadım üzücü oldu 5.57 den wavese giriyorum değerleneceğini düşünüyorum bir sonraki partimi ubiq veya ark yatıracağım
|
|
|
|
onurgozupek
|
|
June 03, 2017, 04:00:45 PM |
|
Ben olsam Waves için biraz daha beklerdim... 6.5$'dan döndü. Eğer biraz daha satış gelirse, 5$ altına inebilir... Waves, çok fazla satılan bir coin değil. Alan satmıyor. Fiyat yükselince bile hacim çok artmadı...
Ben uzun vadeli düşünüyorum. 10$'a kadar satın almalara devam edeceğim...
|
|
|
|
montanagang
Jr. Member
|
|
June 03, 2017, 04:16:07 PM |
|
sözünü dinledim paramı ark ve ubiq e yatırdım bakalım ordan katlarsam uzun vade waves değişeceğim bol şans herkese
|
|
|
|
torrentco
|
|
June 03, 2017, 04:37:42 PM |
|
ubiq bu fiyattan alınmaz dediniz hocam iki ye katladı neredeyse almadım üzücü oldu dostum burda yenisin sana altın değerinde bir tavsiye vereyim. burda tek bir kişi en ufak bir bok bile bilmiyor,bilemez. kripto dunyasında organize bir hareket içinde değilse ya da insider bilgi sahibi değilse kesinlikle tamamen atmasyondur insanların tahmini. dediğim gibi organize bir grup uyesi yada henuz public olmamış bir bilgi sahibisyede burada paylaşmaz zaten. o yuzden burdan kimseye bu ne olur bu artar mı azalrı mı diye sormanın bir anlamı yok. bu soruya cevap verenlerin hçbiri objektif cevap vermeyecektir zaten. ya elindeki koine artar diyecek ya da sattıgı koine dusecek diyecektir. o yuzden demem o ki kendin kaderin kendin çiz.
|
|
|
|
montanagang
Jr. Member
|
|
June 03, 2017, 04:47:41 PM |
|
değerli yorumun için teşekkür ederim kulağıma küpe olsun
|
|
|
|
BitPi
|
|
June 03, 2017, 06:35:46 PM |
|
Arkadaşlar bu Ubiq ve sanırım Ubiq alt yapısını kullanan Qwark hakkında bilgisi olan var mı?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler....
|
Ekranda gördüğün para senin değil cebine koyduğun para senindir...
|
|
|
|