Hedaelus
|
|
June 15, 2017, 08:51:39 AM |
|
Xst ATH'ye gidiyor.
|
|
|
|
Kalemder
Legendary
Activity: 1918
Merit: 1727
Be A Hope
|
|
June 15, 2017, 09:01:20 AM |
|
Polo'nın hesap onayını 2 aydır yapmamış olmasından dolayı her gün bittrexe taşınıyorum. Çok kısa sürede hesabımı onayladılar. Tabi burada da yüksek miktar tutmamak lazım.
Bittrex piyasaları hacimsizlikten ölecek.
|
Kripto Para Rehberi: Koinmen▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄ ▄▄████████████████▄ ▄▄██████████████████████▄ █████████████▀█████████████▄ ▄█████████████▀ ▄█▀ ███████████ ▄██████████ ▀▀ ████████████ ▄█████████████ ▄▄▄ ▀▀██████████ █████████████▀ ████▄ ▀█████████▄ █████████████ ▀▀█▀▀ ▄██████████ ████████████▀ ▄▄ ████████████ ████████████ ▄████▄ ███████████ █████████ ██████ ██████████ █████████▄▄ ▄██████████ ▀██████████ ██ ▄▄▄▄████████████ ▀█████████▄▄█▄ ███████████████▀ ▀██████████████████████████▀ ▀█████████████████████▀ ▀▀██████████████▀▀ ▀▀▀▀▀▀▀ | |
|
|
|
Hedaelus
|
|
June 15, 2017, 09:28:42 AM |
|
Xst'yi kaçırmayın,ATH'ye gidiyor.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
June 15, 2017, 11:54:59 AM |
|
bittrex'te alan-satan tüm kademeler tam yansıtılmıyor galiba, birçok kez kendi girdiğim emri bile göremediğim oldu.
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
kadir79
Member
Activity: 81
Merit: 10
|
|
June 15, 2017, 08:52:19 PM |
|
Arkadaşlar bittrex kredi kullandırıyormu?
|
|
|
|
psy0
Full Member
Activity: 434
Merit: 101
Blockchain Marketing: tokensuite.io
|
|
June 15, 2017, 09:19:27 PM |
|
Arkadaşlar bittrex kredi kullandırıyormu?
Krediden kastınız margin ile alabileceğiniz ekstra ödünç coin ise hayır. Uzun süredir margin geliştiriyoruz diyorlar ama ortada fol yok yumurta yok. Margin için polo harici bitfinex, bitmex vs kullanılabilir. Gerçi bitmex de gelecek fiyat tahmini yapılan bir borsa.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
June 15, 2017, 10:35:21 PM |
|
Xst ATH'ye gidiyor.
ATH açılımı nedir ? Ne işe yarar ? Nasıl bir sonuç çıkar ? Teşekkürler
|
|
|
|
hhk1045
|
|
June 15, 2017, 10:39:39 PM |
|
Xst ATH'ye gidiyor.
ATH açılımı nedir ? Ne işe yarar ? Nasıl bir sonuç çıkar ? Teşekkürler hacı full member'sın sorduğun soruya bak yakışmıyor. anlaşılan hesabı satın almışsınız. ath demek bir coin'in gördüğü en yüksek seviyedir.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
June 15, 2017, 11:24:59 PM |
|
Xst ATH'ye gidiyor.
ATH açılımı nedir ? Ne işe yarar ? Nasıl bir sonuç çıkar ? Teşekkürler hacı full member'sın sorduğun soruya bak yakışmıyor. anlaşılan hesabı satın almışsınız. ath demek bir coin'in gördüğü en yüksek seviyedir. Merhaba öncelikle hesabı satın almadım. İlk üyeliğimden beri hesabım budur. En son bitcoin, altcoin sektörü ile 2014 yılında vedalaşmış ve 1 buçuk ay öncesine kadar hiç ilgilenmemiştim. uzun süredir takip etmeyip, ilgilenmediğim için çok yabancı kaldım ve öğrenmem gereken çok şey var. Bunları da sizlere sorarak öğrenmeye çalışıyorum. Postlara bakarsan en son hangi tarihlerde yorum yaptığımı görebilirsin.
|
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
June 16, 2017, 06:18:45 PM |
|
Bat sıkıştı birazdan artacak inşallah
|
|
|
|
trdivine
Newbie
Activity: 5
Merit: 0
|
|
June 16, 2017, 06:23:00 PM |
|
Hocam bugün zaten artmamış mı ? Daha ne yapsın
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
June 16, 2017, 06:24:10 PM |
|
Bat sıkıştı birazdan artacak inşallah Hocam bugün zaten artmamış mı ? Daha ne yapsın Hedefim 25-30k asssllaa ytd
|
|
|
|
aragom
|
|
June 16, 2017, 06:40:37 PM |
|
burst hakkında söylentiler var. pumplayacaklar galiba.550-600 arasında toplattılar herkese. 700 ü de ilk hedef olarak koydular.
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
|
|
June 16, 2017, 07:13:02 PM |
|
bittrex'te alan-satan tüm kademeler tam yansıtılmıyor galiba, birçok kez kendi girdiğim emri bile göremediğim oldu.
ya bende mi sorun var yoksa bittrex kademeleri mi göstermiyor. böyle olur mu? 13k'dan 50k'ya geçiyor aradakileri göstermiyor
|
|
|
|
nicomedya5
|
|
June 16, 2017, 07:25:18 PM |
|
Bittrex de hesap onaylayana kadar olan limit gerçekten çok düşüktü ama hesabı onaylamaları hızlı sürdü.Edg-etc-waves sepeti yapılabilir bittrex üzerinden
|
|
|
|
coinzoid
|
|
June 16, 2017, 09:07:48 PM |
|
Poloniex'de bir asırdır onaylanmayan hesap Bittrex'de 24 saatten kısa sürede onaylandı. Bittrex'de bir sepet yapmayı planlıyorum.
|
|
|
|
coderfree
Newbie
Activity: 9
Merit: 0
|
|
June 17, 2017, 05:49:48 AM |
|
Polo daki Withdrawal History kısmında işlemle ilgili Txid kısmı var orayı kopyalayıp https://explore.sia.tech/ adresindeki Search by Hash kısmına yapıştırıp aratın. Eğer işlem gerçekleşti görünüyorsa sorun Bittrex 'te ama kayıt görünmüyorsa Polo 'da. hiçbir şey bulunamadı diyor teşekkürler Bu arada ben de ticket açıp düzgün bir dille ifade etmeye çalıştım, ekran görüntülerini falan da ekledim. Sonucu yine buradan yazarım, umarım kayıp yaşamayız. Bugün $SC transferim gerçekleşmiş arkadaşlar. Ticket 'a bir cevap gelmedi gerçi ama yine geç de olsa işlem tamamlandı.
|
|
|
|
intotherain
|
|
June 17, 2017, 06:28:11 AM |
|
Polo daki Withdrawal History kısmında işlemle ilgili Txid kısmı var orayı kopyalayıp https://explore.sia.tech/ adresindeki Search by Hash kısmına yapıştırıp aratın. Eğer işlem gerçekleşti görünüyorsa sorun Bittrex 'te ama kayıt görünmüyorsa Polo 'da. hiçbir şey bulunamadı diyor teşekkürler Bu arada ben de ticket açıp düzgün bir dille ifade etmeye çalıştım, ekran görüntülerini falan da ekledim. Sonucu yine buradan yazarım, umarım kayıp yaşamayız. Bugün $SC transferim gerçekleşmiş arkadaşlar. Ticket 'a bir cevap gelmedi gerçi ama yine geç de olsa işlem tamamlandı. Sorunun polodaki sia cüzdanından kaynaklandığını okumuştum.
|
|
|
|
uniquehero
|
|
June 17, 2017, 06:33:06 AM |
|
Kontrol ettim benimki de geçmiş çok şükür
|
|