CanErik
|
|
October 17, 2017, 11:33:03 AM |
|
Bittrex Türkiye'deki hesapları kapatıyor diye konu açılmış gerçek mi bu
Merhaba; Makaleden alıntıdır. “I talked to many users in Telegram groups and the most affected countries are Syria, India, Iran, Russia, Pakistan and Turkey.” İyi dileklerimle
|
|
|
|
wolwoo
Legendary
Activity: 2128
Merit: 1148
|
|
October 17, 2017, 12:19:34 PM |
|
gene bir george w Bush'luk peşinde bunlar zaten altlar iflahımızı kesti, heralde pump yapacaklar, öncesinde milleti panicsell'e sürüklüyorlar.
|
"Küllü hâlin yezûlü" =>> Her hâl geçicidir
|
|
|
by rallier
Legendary
Activity: 1848
Merit: 1334
just in case
|
|
October 17, 2017, 01:07:56 PM |
|
https://bitcointalk.org/index.php?topic=463202.1060şu konuyu okudum bazıları birkaç hesabım vardı kapatıldı demiş. Böyle birkaç hesap açan varsa verified olmayanlar varsa bence verify işlemini yapsin ve diğer hesapları kullanmayı bıraksın bir den fazla hesap kullanmak manasız belki manipülasyon amaçlı belkide kendileri güvenlik amaçlı yapıyor ama hesaplarınızdaki bakiyeleri korumak amaçlı açıklama gelene kadar çekmek bence mantıklı
|
signature not found.
|
|
|
avalonn
|
|
October 17, 2017, 03:54:12 PM |
|
stratisleri cüzdana çektim ama 0.2 fee ödedim tekrar yollasam yarım 0.4 olacak ..saçmalık ya
|
|
|
|
firestarter7
Newbie
Activity: 39
Merit: 0
|
|
October 17, 2017, 06:19:57 PM |
|
Daha yeni neo almıştım düşükken olmadı şimdi
|
|
|
|
torrentco
|
|
October 17, 2017, 06:24:06 PM |
|
apar topar butun bittrexi boşallttım. boyle açmalık olmaz. hangisine guvenecegimizi şaşırdık. once polo şimdide bittrex. liqui desen zaten support denen brşey yok. yeni gozdem tidex,binance ve waves dex. waves dex suport gibi support ömrümde gormedim. her ticket en fazla 10 dk da cevaplanıyor şaka gibi bildiginiz 10 dk.
|
|
|
|
CanErik
|
|
October 17, 2017, 08:00:10 PM |
|
|
|
|
|
Kripto_adam
Full Member
Activity: 350
Merit: 108
The World’s First Blockchain Core
|
|
October 17, 2017, 10:28:14 PM |
|
Bu borsa patlamaz en azindan suan buakdar buyuklerken cold storage bi sekilde patmalazsa bittrexde patlamaz.
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
October 18, 2017, 04:36:19 PM |
|
Hacim düşükken herşey toz pempeydi kimsenin gözüne batmıyordu dikkat çekmiyordu ee artık poloyu geçti haliyle normal bu tür hareketler. Tüm paranızı tek borsada tutmayın. Şuan bittrexe en iyi alternatif binance
|
|
|
|
grolll
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1014
|
|
October 18, 2017, 05:30:42 PM |
|
NAV napti öyle ya 500$ dumpta %100 artti gün icinde.Fork sonrasi ucacaginin isaretidir bence bu hareketi.
|
|
|
|
stewart2012
|
|
October 18, 2017, 09:11:47 PM |
|
Bittrex'in hesapları kapatma muhabbeti ne oldu? Hazır 25 Ekim yaklaşmışken Bittrex üzerinden bir operasyonla pump yapılmaya çalışıyor olabilir. Kapatılan hesaplarda hangi tokenler ağırlıktaydı acaba? Satışları engelleyip pump yapılabilir mi? bu komik bir senaryo mu olur..
dönen olaylara bir anlam verebildiniz mi?
|
|
|
|
vincetcm
|
|
October 18, 2017, 09:14:22 PM |
|
KMD ufaktan hareketlenmeye başladı, yükseliş öncesi 53k sat civarındaydı, şimdilerde 33k dex yapısını iyice geliştirdiler sanırım. Sağda solda haberleri dönüyor. yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte normalleşmeyle birlikte 2x çıkma potansiyeli var
|
|
|
|
3723esad
Member
Activity: 67
Merit: 10
|
|
October 18, 2017, 11:17:53 PM |
|
Bittrex'in tek kötü özelliği kaos ile kazanamıyorum. Hitbtc'de iken coinin alış fiyatı 180k satış fiyatı 380k olmasına alışmışım direk hiç bişey yapmadan zeminden alıp yükseğe satabiliyordun aradaki uçurum sayesinde. Bu bittrexde alış-satış arası %1 oynuyor benim kaos işi de buraya geçince yattı maalesef
|
|
|
|
vincetcm
|
|
October 19, 2017, 11:13:37 AM |
|
Bittrex'in tek kötü özelliği kaos ile kazanamıyorum. Hitbtc'de iken coinin alış fiyatı 180k satış fiyatı 380k olmasına alışmışım direk hiç bişey yapmadan zeminden alıp yükseğe satabiliyordun aradaki uçurum sayesinde. Bu bittrexde alış-satış arası %1 oynuyor benim kaos işi de buraya geçince yattı maalesef
Hacim olamayan coinler ve borsalarda böyle bir uçurum olur, hacimi olan borsalarda bötle bir şey olması pek muhtemel değil.
|
|
|
|
deblue
Legendary
Activity: 1484
Merit: 1000
|
|
October 19, 2017, 01:59:41 PM |
|
Bittrex'in hesapları kapatma muhabbeti ne oldu? Hazır 25 Ekim yaklaşmışken Bittrex üzerinden bir operasyonla pump yapılmaya çalışıyor olabilir. Kapatılan hesaplarda hangi tokenler ağırlıktaydı acaba? Satışları engelleyip pump yapılabilir mi? bu komik bir senaryo mu olur..
Dediğiniz şeyin olacağını sanmıyorum. Genelde Ülkelere göre hesapları dondurmuslar. Hesap onaylaninca da açılacaktır bi pump senaryosu söz konusu değil bence.
|
|
|
|
3723esad
Member
Activity: 67
Merit: 10
|
|
October 19, 2017, 02:30:57 PM |
|
Hacim olamayan coinler ve borsalarda böyle bir uçurum olur, hacimi olan borsalarda bötle bir şey olması pek muhtemel değil. Evet biliyorum, ama ne olursa olsun öyle kazanmak çok zevkliydi
|
|
|
|
CanErik
|
|
October 19, 2017, 03:41:07 PM |
|
Dediğiniz şeyin olacağını sanmıyorum. Genelde Ülkelere göre hesapları dondurmuslar. Hesap onaylaninca da açılacaktır bi pump senaryosu söz konusu değil bence. Merhaba; Üstteki paylaşımım güncel değildir. Okuduklarımda Hollanda, Kanada, Danimarkadan da insanların hesaplarının dondurulduğunu gördüm. İyi dileklerimle
|
|
|
|
gorkem19888
|
|
October 19, 2017, 05:45:16 PM |
|
bu UNO ne alaka .yarın marketten cıkacaksa 50 dolardan 500 dolara kadar cıkıp suan 300 dolar sevıyesınden nasıl ıslem goruyor
|
|
|
|
lowcost
|
|
October 19, 2017, 06:22:56 PM |
|
bu UNO ne alaka .yarın marketten cıkacaksa 50 dolardan 500 dolara kadar cıkıp suan 300 dolar sevıyesınden nasıl ıslem goruyor
yine birileri haberi olmayanlara malı boşaltıyordur. onun için yükselmiştir.
|
|
|
|
furylmz
|
|
October 19, 2017, 06:25:26 PM |
|
valla bende anlamadım ama bir balina etkisi kerizleri avlamak için şişirip çakacaktır başka açıklaması yok bence bu unonun
|
|
|
|
|