Bitcoin Forum
November 15, 2018, 08:06:24 PM *
News: Latest Bitcoin Core release: 0.17.0 [Torrent].
 
   Home   Help Search Login Register More  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 »
  Print  
Author Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100)  (Read 74737 times)
sonicaze
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 18, 2017, 10:17:06 AM
 #621

Αν γνωρίζει κάποιος και μπορεί να προτείνει ρυθμίσεις που μπορούμε να κάνουμε για το zero στις κάρτες μας.  Κρατάμε τις ρυθμίσεις που είχαμε για το ETH ή μήπως μπορούμε να τις αλλάξουμε για καλύτερα αποτελέσματα? Παρατήρησα ότι αν κανω undervolt πέφτει αρκετά η απόδοση.

ποιες καρτες εχεις;
περιμενω να μου ερθουν τεσσερα τεμαχια 580 8gb MSI,
διαθετει καποιος bios που σιγουρα παιζει;


6x Sapphire RX480 8GB και 6x Sapphire RX580 4GB. Προς το παρών τις τρέχω με τις ρυθμίσεις για ETΗ όπως αναγράφονται στην αρχή του post (Straps 1500). Δοκιμάζω και εγώ διάφορα settings, αν βρω κάτι αξιόλογο θα ενημερώσω. Προς το παρών ότι δοκιμάζω στον miner για ZERO κολλάει τουλάχιστον μία φορά τη μέρα ενώ με το ETH δεν είχα τέτοια θέματα. Είμαι σε windows αλλά μάλλον πρέπει να κάνω το μεγάλο βήμα για ETHos.
1542312384
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542312384

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542312384
Reply with quote  #2

1542312384
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1542312384
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542312384

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542312384
Reply with quote  #2

1542312384
Report to moderator
1542312384
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1542312384

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1542312384
Reply with quote  #2

1542312384
Report to moderator
Aegean Skipper
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 364
Merit: 126


|EYEGLOB.NET|EYE TOKEN|


View Profile
October 21, 2017, 04:35:59 PM
 #622

εχω απολυτη ερωτηση!

επειδη, οπως και ηδη μας εχεις πει ντεμαρ, το ζερο πορτοφολι δε παιζει στα windows
υπαρχει η δυνατοτητα να εγκατασταθει στο ethos?

Φυσικα
Όμως προτείνω να αποφύγεις να βάλεις το πορτοφόλι στο ίδιο Linux σύστημα με το mining.
.
Επίσης αυτό που πρότεινε ο bmxakias είναι η πιο εύκολη λυση
Κάνε mining κατευθείαν στη διεύθυνση του cryptopia
Απλά βάλε ένα ποσό (όχι πολύ μικρό) στάνταρ όποτε το συμπληρώνει στο Suprnova να πηγαίνουν αυτόματα στο cryptopia

ευχαριστω ντεμαρ
αν και ειναι λιγο επικινδυνο αυτο μαλλον εκει βλεπω να καταληγω

Envision the Future! – EYEGLOB.NETEye Health Global Ecosystem on blockchain!
Our Objective: Make EyeGlob.Net Global Eye Health Ecosystem. Join our Token Campaign!
[/b]
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
October 22, 2017, 08:13:21 PM
 #623

ρε παιδια προσπαθω να δουλεψω to zero(ZER) στο supernova poll
bazv to url   stratum+tcp://zero.suprnova.cc:6568
username
password
και περνω το μηνημα to live test απετυχε
 κοινος πηρα τα @ρχιδι@

τι στο πεος να κανω Huh?


Στο url θα βάλεις zero.suprnova.cc:6568
σκέτο, το stratum εννοείται
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
October 22, 2017, 08:16:27 PM
 #624

βλεπω οτι πολυ προτιματε το ETHERMINE POOL δειχνει να δουλεει καλα αλλα πως θα συνδεσω τον λογαριασμο μου Huh?

How to connect
Stratum mode using Genoils Miner
Download, configure and run Genoils Miner

Windows: Windows Builds
Source / Linux: Build instructions
Then start your miners by putting the following commands into a bat file

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -S eu1.ethermine.org:4444 -FS us1.ethermine.org:4444 -O <Your_Ethereum_Address>.<RigName>

το προβλημα ειναι πως να βαλω αυτες τισ εντολες into a bat file  Huh

bat file? μαλλον windows είσαι οπότε απλά δημιούργησε ένα αρχείο κενό με το notepad
κάνε copy paste τα παραπάνω και μετά κάντο save με επέκταση .bat
flabby
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 23, 2017, 06:58:20 AM
 #625

βλεπω οτι πολυ προτιματε το ETHERMINE POOL δειχνει να δουλεει καλα αλλα πως θα συνδεσω τον λογαριασμο μου Huh?

How to connect
Stratum mode using Genoils Miner
Download, configure and run Genoils Miner

Windows: Windows Builds
Source / Linux: Build instructions
Then start your miners by putting the following commands into a bat file

setx GPU_FORCE_64BIT_PTR 0
setx GPU_MAX_HEAP_SIZE 100
setx GPU_USE_SYNC_OBJECTS 1
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
setx GPU_SINGLE_ALLOC_PERCENT 100
ethminer.exe --farm-recheck 200 -G -S eu1.ethermine.org:4444 -FS us1.ethermine.org:4444 -O <Your_Ethereum_Address>.<RigName>

το προβλημα ειναι πως να βαλω αυτες τισ εντολες into a bat file  Huh

Koita edo...
https://www.reddit.com/r/EtherMining/wiki/software/apps/windows#wiki_downloading_the_miner
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
October 23, 2017, 08:17:04 AM
 #626

Παίδες το Zero μπήκε στο Whattomine.com

Αυτό είναι πολύ μεγάλη κίνηση

Προς το παρόν τα stats που έχει στο whattomine είναι λάθος...
Όμως μόλις τα φτιάξουν θα εμφανιστεί ΠΡΩΤΟ στη λίστα με τα ΠΙΟ προσοδοφόρα crypto για mining

Νομίζω καταλαβαίνετε τι θα γίνει μετά....
flabby
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
October 23, 2017, 08:27:33 AM
 #627

Παίδες το Zero μπήκε στο Whattomine.com

Αυτό είναι πολύ μεγάλη κίνηση

Προς το παρόν τα stats που έχει στο whattomine είναι λάθος...
Όμως μόλις τα φτιάξουν θα εμφανιστεί ΠΡΩΤΟ στη λίστα με τα ΠΙΟ προσοδοφόρα crypto για mining

Νομίζω καταλαβαίνετε τι θα γίνει μετά....

Exo 4GB kartes GMT, den ginete mining tou zero eee?
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
October 23, 2017, 08:53:39 AM
 #628

Παίδες το Zero μπήκε στο Whattomine.com

Αυτό είναι πολύ μεγάλη κίνηση

Προς το παρόν τα stats που έχει στο whattomine είναι λάθος...
Όμως μόλις τα φτιάξουν θα εμφανιστεί ΠΡΩΤΟ στη λίστα με τα ΠΙΟ προσοδοφόρα crypto για mining

Νομίζω καταλαβαίνετε τι θα γίνει μετά....

Exo 4GB kartes GMT, den ginete mining tou zero eee?

Έχει βγάλει και για 4GB miner αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει
bisba
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200
Merit: 100

Zero-currency.org


View Profile
October 23, 2017, 01:01:10 PM
 #629

παιδια το zero se windows σκαβετε?
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
October 23, 2017, 01:48:40 PM
 #630

παιδια το zero se windows σκαβετε?

Σε Windows μόνο με AMD κάρτες αλλιώς κολάει
Αν έχεις Nvidia τότε μέχρι 2 κάρτες χωρίς πρόβλημα

Στο ethOS δουλεύουν τα πάντα
bisba
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200
Merit: 100

Zero-currency.org


View Profile
October 23, 2017, 02:06:51 PM
 #631

ok το εκανα δουλευει

σκαβω με optiminer και βλεπω απο 4.4 I/s - 11 S/s ...δεν εχω ιδεα αν ειναι καλα

υπαρχει καλυτερος miner?

ειμαι με στοκ bios και με οχι παλιους drivers με την rx 480 nitro 8g

to .bat μου

SET GPU_FORCE_64BIT_PTR=1

optiminer -s zero.suprnova.cc:6568 -u bisbaa.user -p 1 -m 8080

να συμπληρωσω κατι?
jproxer
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 22
Merit: 0


View Profile
October 23, 2017, 02:44:24 PM
 #632

Καλησπέρα και thx for the info!!
χάθηκα λίγο...
[2017-10-23 17:42:34.434] [info] [GPU0]  5.4 I/s 9.4 S/s (5s) 5.4 I/s 10.8 S/s (1m)

αυτό σημαίνει 10H/S? Άρα στο whattomine βάζουμε αυτό για calculations?

Επίσης υπάρχει τρόπος ο Miner να δείχνει και θερμοκρασία;(windows)
bisba
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200
Merit: 100

Zero-currency.org


View Profile
October 23, 2017, 11:44:07 PM
 #633

το κανει μονο του ανα μερα νομιζω
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
October 24, 2017, 06:13:51 AM
 #634

ρε παιδια τελικα τα καταφερα και εκανα να λειτουργησει supernova me to ZERO (ZER).
αλλα πως γηνετε η επιβεβαιωση Confirmed: 0.0000 ZERO ,τι πρεπει να κανω για να καταχωριθουν στο ταμειο μου /???

Πρέπει να γίνουν 720 block confirmations πρωτα
Δλδ. Λίγο παραπάνω από μια μέρα περίπου και θα αρχίσεις να τα βλέπεις confirmed
Voudas
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
October 24, 2017, 08:24:25 AM
 #635

Παίδες καλημέρα και καλώς σας βρήκα,
διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου ποστ. έχω ψιλο-πελαγώσει ως εντελώς άσχετος. έχω αγοράσει και στήσει rig με 3 κάρτες Νιτρο 570+ και νόμιζα ότι είναι εύκολο το σετάρισμά τους. αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενώ δουλεύει σταθερά με την μία κάρτα όταν βάζω δεύτερη και τρίτη είτε κολλάει το Clay και δεν ξεκινά το mining ποτε, είτε όταν ξεκινάει μετά από λίγη ώρα σταματάει κολλάει όλος ο υπολογιστής.  Εν ολίγοις σταθερότητα καμία. any help θα ήταν πολύτιμη για την ασχετοσύνη μου. δεν θέλω να πειραματιστώ με overclocking απλά να δουλέψουν σταθερά σε πρώτη φάση. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση 
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
October 24, 2017, 10:04:30 AM
 #636


Άσχετο με το thread και το έχω ανεβάσει στο σημείο που πρέπει σε άλλο σημείο του forum
αλλά για να μην λέτε ότι δεν σας το είπα και εδώ:


Παρέλαβα 2 Antminer D3 σήμερα και τα εκτελωνίζω.

Αύριο θα τα έχω και τα 2 στα χέρια μου

Το ένα θα το κρατήσω για μένα, το άλλο το πουλάω

Τροφοδοτικό δικό μου (καλύτερο ποιοτικά απο της Bitmain) EVGA

Όποιος ενδιαφέρεται pm

Η τιμή είναι 5.000 Ευρώ όλα μέσα (τροφοδοτικό, εκτελωνισμός, κλπ)



ΥΓ.  Θα το δώσω στην πρώτη σοβαρή πρόταση χρονικά που θα λάβω σε pm
mazda323f
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
October 24, 2017, 02:01:16 PM
 #637

Καλησπέρα και από μένα σας παρακολουθώ περίπου 4 μήνες και είπα να δοκιμάσω και εγώ μιας και έχω 2 rx480 8g. Έκανα όσα αναγράφονται στην αρχή για custom bios και όλα έγιναν με μεγάλη επιτυχία. Το θέμα είναι ότι τις 3 τελευταίες εβδομάδες μειώνετε συνεχώς η απόδοση των καρτών από τα 54mh τώρα έχω μόνο 49mh και συνεχώς μειώνετε. Έχω τους τελευταίους drivers 17.10.1. είδα στη σελίδα 23 πως αναφέρετε αυτό το πρόβλημα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα κάτι. μπορώ να κάνω κάτι να επανέλθει η ταχύτητα στα παλιά επίπεδα?
bmxakias
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 512
Merit: 250


View Profile
October 24, 2017, 02:39:12 PM
 #638

Παίδες καλημέρα και καλώς σας βρήκα,
διάβασα σχεδόν όλες τις σελίδες του συγκεκριμένου ποστ. έχω ψιλο-πελαγώσει ως εντελώς άσχετος. έχω αγοράσει και στήσει rig με 3 κάρτες Νιτρο 570+ και νόμιζα ότι είναι εύκολο το σετάρισμά τους. αυτό που συμβαίνει είναι ότι ενώ δουλεύει σταθερά με την μία κάρτα όταν βάζω δεύτερη και τρίτη είτε κολλάει το Clay και δεν ξεκινά το mining ποτε, είτε όταν ξεκινάει μετά από λίγη ώρα σταματάει κολλάει όλος ο υπολογιστής.  Εν ολίγοις σταθερότητα καμία. any help θα ήταν πολύτιμη για την ασχετοσύνη μου. δεν θέλω να πειραματιστώ με overclocking απλά να δουλέψουν σταθερά σε πρώτη φάση. σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση 

Βαλε εικονική μνημη, μαλλον αυτο ξεχασες να κανεις
bisba
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 200
Merit: 100

Zero-currency.org


View Profile
October 24, 2017, 02:43:35 PM
 #639

ok το εκανα δουλευει

σκαβω με optiminer και βλεπω απο 4.4 I/s - 11 S/s ...δεν εχω ιδεα αν ειναι καλα

υπαρχει καλυτερος miner?

ειμαι με στοκ bios και με οχι παλιους drivers με την rx 480 nitro 8g

to .bat μου

SET GPU_FORCE_64BIT_PTR=1

optiminer -s zero.suprnova.cc:6568 -u bisbaa.user -p 1 -m 8080

να συμπληρωσω κατι?

παιδες μια γνωμη για τα παραπανω?
mazda323f
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 14
Merit: 0


View Profile
October 24, 2017, 06:30:50 PM
 #640

είχες δίκιο για την εικονική μνήμη ήταν απενεργοποιημενη την ενεργοποιησα στα 32g άλλα δυστυχώς δεν άλλαξε η απόδοση. το pc έχει 16g ram.
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!