Bitcoin Forum
July 15, 2018, 09:40:56 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 »
  Print  
Author Topic: GPU RIGS Δημιουργία (0-100)  (Read 74474 times)
ChPan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
November 11, 2017, 04:09:39 PM
 #701

Καλησπέρα παιδια
εδω και κανα οχταμηνο εφιαξα εναrig με 4 RX480.
Ολα μια χαρα δουλευαν μεχρι χτές.
Έπεσε στα χέρια μου μια RX560 και αφού ήταν τζάμπα είπα να την βάλω πάνω στο rig
Απο εκείνη τη στιγμή και δεν αναγνωρίζει την 5η κάρτα και αναφέρει κωδικό σφάλματος  code 43
έχω windows 7 τους τελευταίους drivers εχω κάνει άπειρες επανεκκινήσεις και αλλαγες risers.
Καθε φορα διαβάζει τις 4 απο τις 5 κάρτες
Καμμια ιδέα πως να το φτιάξω
1531690856
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531690856

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531690856
Reply with quote  #2

1531690856
Report to moderator
The World's Betting Exchange

Bet with play money. Win real Bitcoin. 5BTC Prize Fund for World Cup 2018.

Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1531690856
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1531690856

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1531690856
Reply with quote  #2

1531690856
Report to moderator
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
November 11, 2017, 05:36:50 PM
 #702

Καλησπέρα παιδια
εδω και κανα οχταμηνο εφιαξα εναrig με 4 RX480.
Ολα μια χαρα δουλευαν μεχρι χτές.
Έπεσε στα χέρια μου μια RX560 και αφού ήταν τζάμπα είπα να την βάλω πάνω στο rig
Απο εκείνη τη στιγμή και δεν αναγνωρίζει την 5η κάρτα και αναφέρει κωδικό σφάλματος  code 43
έχω windows 7 τους τελευταίους drivers εχω κάνει άπειρες επανεκκινήσεις και αλλαγες risers.
Καθε φορα διαβάζει τις 4 απο τις 5 κάρτες
Καμμια ιδέα πως να το φτιάξω

Είναι θέμα Windows 7 που δεν αναγνωρίζει την 5η
Υπάρχει patch που το διορθώνει αυτό
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
November 11, 2017, 05:39:32 PM
 #703

Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω μια και είναι το πρώτο μου ποστ στο φορουμ.  Smiley
Εδω και έναν περίπου μήνα κάνω mining zero στο suprnova με withdraw στο wallet του cryptopia. Σήμερα ανακάλυψα ότι η μεταφορά των χθεσινών zero δεν έχει γινει στο cryptopia. Ξέρει κανείς κάτι; Υπάρχει πρόβλημα με το wallet? Αν ναι τι κάνουμε; υπάρχει άλλο ανταλλακτήριο; αυτά τα ολίγα .... Grin

Υπάρχει θέμα με το ανταλλακτήριο. Μόλις καταλάβει το cryptopia ότι το bug δεν έχει καμμια σχέση με το zero θα το επαναφέρει

Δεν υπάρχει άλλο ανταλλακτήριο προς το παρόν

Έχεις 2 επιλογές
1) Κρατάς τα zero σε πορτοφόλι εκτός cryptopia
2) Κάνεις mining άλλο crypto μέχρι να το φτιάξουν
ChPan
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 63
Merit: 0


View Profile
November 11, 2017, 09:28:40 PM
 #704

Καλησπέρα παιδια
εδω και κανα οχταμηνο εφιαξα εναrig με 4 RX480.
Ολα μια χαρα δουλευαν μεχρι χτές.
Έπεσε στα χέρια μου μια RX560 και αφού ήταν τζάμπα είπα να την βάλω πάνω στο rig
Απο εκείνη τη στιγμή και δεν αναγνωρίζει την 5η κάρτα και αναφέρει κωδικό σφάλματος  code 43
έχω windows 7 τους τελευταίους drivers εχω κάνει άπειρες επανεκκινήσεις και αλλαγες risers.
Καθε φορα διαβάζει τις 4 απο τις 5 κάρτες
Καμμια ιδέα πως να το φτιάξω

Είναι θέμα Windows 7 που δεν αναγνωρίζει την 5η
Υπάρχει patch που το διορθώνει αυτό

Που μπορώ να το βρώ?
ConstantinGR
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 213
Merit: 100


View Profile
November 11, 2017, 10:41:06 PM
 #705

Quote
link?

Ψάξε στο Newegg. Τώρα η vega56 είναι στα $409. Σε amazon & newegg μπορείς να βρεις gtx1070 με $390.

Quote
Θα μπορώ να σου απαντήσω σε 2-3 μέρες που θα βάλω το καινούργιο RIG με τις 1070ti
να δουλέψει και θα κάνω συγκρίσεις

Ευχαριστώ Demar, περιμένω νεότερα. Επίσης αν μπορείς κάνε μια αναφορά για ποιό νόμισμα είναι καλύτερο για mining σε Windows αυτή τη στιγμή.

Quote
Είναι θέμα Windows 7 που δεν αναγνωρίζει την 5η
Υπάρχει patch που το διορθώνει αυτό

Είχα κι εγώ παρόμοιο πρόβλημα σε Win7, και προσπαθούσα με patches κλπ αλλά τελικά έφταιγε το ότι οι drivers της amd είναι ιδιότροποι και θέλουν σωστή εγκατάσταση. Δοκίμασε απεγκατάσταση με ddu σε safe mode, μετά επανεκκίνηση και εγκατάσταση των blockchain drivers (αν είσαι από τους "παλιούς" και ξέρεις πως να εγκαταστήσεις χειροκίνητα drivers μέσω των αρχείων inf, ακόμα καλύτερα). Αν οι κάρτες σου έχουν modded bios, πρέπει να βάλεις το clockwork patch αφού εγκαταστήσεις τους drivers, ΠΡΟΤΟΥ κάνεις επανεκκίνηση.
Jounx
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1
Merit: 0


View Profile
November 12, 2017, 09:33:05 AM
 #706

Καλημέρα σε όλους,

Ελπίζω το post μου να ταιριάζει στο topic.

Λοιπόν σκάβω εδώ και περίπου 2μιση μήνες. Έβγαλα 2 ETH, δυστυχώς έχω 6 GTX 1060 3gb G1 οπότε τα περιθώρια μου είναι περιορισμένα.

Πριν 2 μέρες πήρα το ραβασάκι της ΔΕΗ, 450€ για 2100KWh, όπου 2 μήνες από τους 4 τους λογαριασμού περιέχουν mining.

Ακούω συμβουλές undervolt (δεν ξέρω και πως), πούλα, hold κτλ.

Θα αλλάξω πάροχο αλλά το πρόβλημα είναι οτι όλα τα άλλα ΥΚΩ, ΕΤΜΕΑΡ κτλ χρεώνονται με τις 2100KWh και έτσι γίνεται το πάρτυ στο λογαριασμό. Ο νέος πάροχος οκ με συνέπεια στην πληρωμή θα μου γλιτώσει 50-60€.

Το rig μου κόστισε 2.700€ σχεδόν, με τα σημερινά δεδομένα απόσβεση σε 30μήνες (που δεν έχω λόγω 3gb), εκτός αν εκτοξευτεί το ETH.

Θα ήθελα τη γνώμη και συμβολή σας διότι είμαι πολύ στα χαμένα.

Ευχαριστώ.
chrizzzgr
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 5
Merit: 0


View Profile
November 13, 2017, 09:40:10 AM
 #707

Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω μια και είναι το πρώτο μου ποστ στο φορουμ.  Smiley
Εδω και έναν περίπου μήνα κάνω mining zero στο suprnova με withdraw στο wallet του cryptopia. Σήμερα ανακάλυψα ότι η μεταφορά των χθεσινών zero δεν έχει γινει στο cryptopia. Ξέρει κανείς κάτι; Υπάρχει πρόβλημα με το wallet? Αν ναι τι κάνουμε; υπάρχει άλλο ανταλλακτήριο; αυτά τα ολίγα .... Grin

Υπάρχει θέμα με το ανταλλακτήριο. Μόλις καταλάβει το cryptopia ότι το bug δεν έχει καμμια σχέση με το zero θα το επαναφέρει

Δεν υπάρχει άλλο ανταλλακτήριο προς το παρόν

Έχεις 2 επιλογές
1) Κρατάς τα zero σε πορτοφόλι εκτός cryptopia
2) Κάνεις mining άλλο crypto μέχρι να το φτιάξουν

Ok το διόρθωσαν στο cryptopia  Wink
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
November 13, 2017, 10:36:09 AM
 #708

ενα καλο ανταλακτιριο καποιοσ μπορει να μου πει Huh

Εξαρτάται τι θέλεις να κάνεις. Γιατί
1) δεν προσφέρουν όλα τα ανταλλακτήρια όλα τα crypto
2) Κάποια ανταλλακτήρια προσφέρουν διαφορετικά πράγματα απο κάποια άλλα

Γενικά αν σε βοηθάει εγώ χρησιμοποιώ πολύ χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα τα εξής:

Bitfinex
Kraken
Poloniex
Bittrex
Livecoin
Cryptopia
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
November 13, 2017, 10:37:08 AM
 #709

Καλημέρα και καλώς σας βρίσκω μια και είναι το πρώτο μου ποστ στο φορουμ.  Smiley
Εδω και έναν περίπου μήνα κάνω mining zero στο suprnova με withdraw στο wallet του cryptopia. Σήμερα ανακάλυψα ότι η μεταφορά των χθεσινών zero δεν έχει γινει στο cryptopia. Ξέρει κανείς κάτι; Υπάρχει πρόβλημα με το wallet? Αν ναι τι κάνουμε; υπάρχει άλλο ανταλλακτήριο; αυτά τα ολίγα .... Grin

Υπάρχει θέμα με το ανταλλακτήριο. Μόλις καταλάβει το cryptopia ότι το bug δεν έχει καμμια σχέση με το zero θα το επαναφέρει

Δεν υπάρχει άλλο ανταλλακτήριο προς το παρόν

Έχεις 2 επιλογές
1) Κρατάς τα zero σε πορτοφόλι εκτός cryptopia
2) Κάνεις mining άλλο crypto μέχρι να το φτιάξουν

Ok το διόρθωσαν στο cryptopia  Wink

ΙΣΧΥΕΙ

Ευχαριστούμε για το update chrizzzgr
petand
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 6
Merit: 0


View Profile
November 13, 2017, 10:43:33 AM
 #710

Kalimera se olous.
Loipon meta apo 2 mines meletis se auto to forum kai ypomonis na paralavo ta eksartimata katafera kai eftiaksa k egw to diko mou Rig mesa se Server Frame.Poly analytiko to prwto Post tou Dermasac opws kai protasis apo alla paidia pou me voithisan arketa.

Loipon i oli diadikasia kostise 3000euro kai to Rig exei 5x AMD Saphire Nitro RX580 kai 1 AMD Rx 480.Me windows 10 leitourgiko kai ola pros to paron default rymthisis to systima exei 125mh/s.opws evgala tis kartes apo to kouti kai tis evala sto Rig exoun apodosi 21mh/s i kathe mia.To Rig douleui edw kai 3 meres, se ena dwmatio me thermokrasia (20o) kai parakolouthontas to vlepw pws anevazi ti thermokrasia sta ipsi tou dwmatiou.ti mporo na meiwsw stis kartes gia na min exw tosi thermotita?Mesw MSI afterburn opws diavazo alla ti akrivos na kanw gia autes tis kartes?

Episis tha ithela kapies odigies sto pws na kanw tis kartes mou na dinoun 29-30mh/s opws diavazo pws mporoun na apodosoun?An k auto ksero pws tha mou dini perissoteri thermotita....
Opws sas eipa stis kartes den exw piraksi tpt akomi oute katanalwsi reumatos (fotovoltaika etsi den me endiaferi k poly auto) oute overclock.

Pantws xreiazete arketi wreksi kai diavasma gia na petyxis ola osa xreiazonte gia ena RIG.Egw ekei pou nomiza pws teleiwsa me ola auta molis to katafera na doulepsi vlepw pws akomi exw alla tosa na rymthiso....I ikanopoiisi omws pou pairnis otan vlepis kati pou etoimazis apo to miden na douleui den tin allazo me tpt.
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
November 13, 2017, 11:15:29 AM
 #711

Kalimera se olous.
Loipon meta apo 2 mines meletis se auto to forum kai ypomonis na paralavo ta eksartimata katafera kai eftiaksa k egw to diko mou Rig mesa se Server Frame.Poly analytiko to prwto Post tou Dermasac opws kai protasis apo alla paidia pou me voithisan arketa.

Loipon i oli diadikasia kostise 3000euro kai to Rig exei 5x AMD Saphire Nitro RX580 kai 1 AMD Rx 480.Me windows 10 leitourgiko kai ola pros to paron default rymthisis to systima exei 125mh/s.opws evgala tis kartes apo to kouti kai tis evala sto Rig exoun apodosi 21mh/s i kathe mia.To Rig douleui edw kai 3 meres, se ena dwmatio me thermokrasia (20o) kai parakolouthontas to vlepw pws anevazi ti thermokrasia sta ipsi tou dwmatiou.ti mporo na meiwsw stis kartes gia na min exw tosi thermotita?Mesw MSI afterburn opws diavazo alla ti akrivos na kanw gia autes tis kartes?

Episis tha ithela kapies odigies sto pws na kanw tis kartes mou na dinoun 29-30mh/s opws diavazo pws mporoun na apodosoun?An k auto ksero pws tha mou dini perissoteri thermotita....
Opws sas eipa stis kartes den exw piraksi tpt akomi oute katanalwsi reumatos (fotovoltaika etsi den me endiaferi k poly auto) oute overclock.

Pantws xreiazete arketi wreksi kai diavasma gia na petyxis ola osa xreiazonte gia ena RIG.Egw ekei pou nomiza pws teleiwsa me ola auta molis to katafera na doulepsi vlepw pws akomi exw alla tosa na rymthiso....I ikanopoiisi omws pou pairnis otan vlepis kati pou etoimazis apo to miden na douleui den tin allazo me tpt.


Μπράβο σου φίλε μου και καλωσήρθες στον κόσμο του mining

Για να έχεις τόσο μικρή απόδοση (ακόμα και με stock) κάρτες σημαίνει ότι οι drivers που έχεις βάλει δεν είναι oi blockchain

Άλλαξε τους drivers πριν απο οτιδήποτε άλλο να φτάσεις στο 25-27 MH/s να μην χάνεις χρόνο και χρήμα και μετά τα βλεπουμε τα υπόλοιπα
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
November 15, 2017, 12:46:00 PM
 #712

ποιος ειναι ο καλητερος miner για windows claymore h optiminer h kati allo Huh

ποιο ειναι το καλητερο πουλ για να μηναρω το bitcoin gold Huh

που θα βρω ενα καλο πορτοφολι για  bitcoin gold Huh

και τελος ενα καλους 3 μεσαζοντες που θα μεταφερει τα νομισμα τα μου στην τραπεζα με ασφαλεια και χαμηλο κοστος  Huh


Claymore

Suprnova

Coinomi


Συνδυασμός Bitfinex με Kraken
theoulis
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1001



View Profile
November 16, 2017, 10:39:40 AM
 #713

δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει κι εσεις.
αν εχετε συστηματα (minares) AMD kai nvidia Που χειριζεστε με teamviewer
το μεν nvidia δεν εχει θεμα και ανετα επιλεγεις αναλυση οθονης στο TV
το AMD θελει να εχει συνδεδεμενη οθονη πανω αλλιως η TV αναλυση ειναι κολλημενη στο 640χ480
και δεν αλλαζει με τιποτα!
μιλαω παντα για AMD vga 4xx,5xxκαι οχι για τις παλιοτερες 280 που δεν εχουν θεμα
Aegean Skipper
Full Member
***
Online Online

Activity: 308
Merit: 126



View Profile
November 16, 2017, 10:53:41 AM
 #714

δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει κι εσεις.
αν εχετε συστηματα (minares) AMD kai nvidia Που χειριζεστε με teamviewer
το μεν nvidia δεν εχει θεμα και ανετα επιλεγεις αναλυση οθονης στο TV
το AMD θελει να εχει συνδεδεμενη οθονη πανω αλλιως η TV αναλυση ειναι κολλημενη στο 640χ480
και δεν αλλαζει με τιποτα!
μιλαω παντα για AMD vga 4xx,5xxκαι οχι για τις παλιοτερες 280 που δεν εχουν θεμα

Ναι Ναι
συνεχεια μου κανει την ζωη δυσκολη αυτο ακριβως που περιγραφεις αλλα οπου διαθετει βαζω την onboard καρτα πανω σε σε ενα σπλιτερ και παιζει καλα

bmxakias
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 462
Merit: 250


View Profile
November 16, 2017, 12:29:59 PM
 #715

Η λύση ειναι dummy plug, Display Emulator και ειναι και φθηνό, κανα 6ευρω.
Μετα παιζει και στα 1080 αν θες!

Τετοια εχω: https://m.ebay.com/itm/1Pack-DVI-dummy-plug-Headless-Ghost-Display-Emulator-Fit-Headless2560x1600-60hz/172982001837?hash=item284687e0ad:g:6FQAAOSwbD1ZhBaM
theoulis
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 994
Merit: 1001



View Profile
November 16, 2017, 01:42:27 PM
 #716

Η λύση ειναι dummy plug, Display Emulator και ειναι και φθηνό, κανα 6ευρω.
Μετα παιζει και στα 1080 αν θες!
βρηκα αυτο
http://www.geeks3d.com/20170609/simple-display-emulator-with-an-hdmi-vga-adapter/
και τα ετοιμα κινεζικα απο ebay
https://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2047675.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xdisplay+emulator.TRS0&_nkw=display+emulator&_sacat=0
ethflex
Member
**
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 10


View Profile
November 17, 2017, 12:33:08 PM
 #717

μπορει καποιος να περιγραψει την διαδικασια του σεταρισματος σε ethos για btg?
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
November 17, 2017, 03:41:33 PM
 #718

μπορει καποιος να περιγραψει την διαδικασια του σεταρισματος σε ethos για btg?

Αν έχεις AMD τότε θα χρησιμοποιήσεις τον claymore-zcash
Αν έχεις Nvidia τότε τον ewbf-zcash

ethOS
globalminer claymore-zcash (h ewbf-zcash)
proxywallet your address
proxypool1 To pool
poolpass1 x

Προτείνω suprnova γιατί εχει την σωστή αλυσίδα και δεν θα κάνεις mining αερα κοπανιστό όπως συνέβει σε άλλα pool τις πρώτες μέρες

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις suprnova είναι λίγο διαφορετική η διαδικασία
1)Ανοίγεις λογαριασμό στην suprnova
2)Χρησιμοποιείς το user name και worker name που έχεις στην suprnova αντι για proxywallet address

Όποιος έχει στείλει pm που δεν έχω απαντήσει θα τα απαντήσω όλα απλά δεν έχω προλάβει ακόμα.
ethflex
Member
**
Offline Offline

Activity: 93
Merit: 10


View Profile
November 17, 2017, 04:53:42 PM
 #719

μπορει καποιος να περιγραψει την διαδικασια του σεταρισματος σε ethos για btg?

Αν έχεις AMD τότε θα χρησιμοποιήσεις τον claymore-zcash
Αν έχεις Nvidia τότε τον ewbf-zcash

ethOS
globalminer claymore-zcash (h ewbf-zcash)
proxywallet your address
proxypool1 To pool
poolpass1 x

Προτείνω suprnova γιατί εχει την σωστή αλυσίδα και δεν θα κάνεις mining αερα κοπανιστό όπως συνέβει σε άλλα pool τις πρώτες μέρες

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις suprnova είναι λίγο διαφορετική η διαδικασία
1)Ανοίγεις λογαριασμό στην suprnova
2)Χρησιμοποιείς το user name και worker name που έχεις στην suprnova αντι για proxywallet address


Όποιος έχει στείλει pm που δεν έχω απαντήσει θα τα απαντήσω όλα απλά δεν έχω προλάβει ακόμα.

ευχαρισtώ demar.

πως καταλαβαινω αν εχω nvdia h amd?
1)αν εχω mix;
2)στο local.conf  βαζω 
user name *****
worker name  ****
σ'αυτη την μορφη;
Demarsac
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 504
Merit: 272



View Profile
November 17, 2017, 10:05:13 PM
 #720

μπορει καποιος να περιγραψει την διαδικασια του σεταρισματος σε ethos για btg?

Αν έχεις AMD τότε θα χρησιμοποιήσεις τον claymore-zcash
Αν έχεις Nvidia τότε τον ewbf-zcash

ethOS
globalminer claymore-zcash (h ewbf-zcash)
proxywallet your address
proxypool1 To pool
poolpass1 x

Προτείνω suprnova γιατί εχει την σωστή αλυσίδα και δεν θα κάνεις mining αερα κοπανιστό όπως συνέβει σε άλλα pool τις πρώτες μέρες

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσεις suprnova είναι λίγο διαφορετική η διαδικασία
1)Ανοίγεις λογαριασμό στην suprnova
2)Χρησιμοποιείς το user name και worker name που έχεις στην suprnova αντι για proxywallet address


Όποιος έχει στείλει pm που δεν έχω απαντήσει θα τα απαντήσω όλα απλά δεν έχω προλάβει ακόμα.

ευχαρισtώ demar.

πως καταλαβαινω αν εχω nvdia h amd?
1)αν εχω mix;
2)στο local.conf  βαζω 
user name *****
worker name  ****
σ'αυτη την μορφη;


Πες μου τι κάρτες έχεις κ θα σου πω ακριβώς
Pages: « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 »
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!