Bitcoin Forum
November 19, 2017, 12:41:25 PM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 »  All
  Print  
Author Topic: [GUIDE] Setup your own Ethereum mining pool.  (Read 16157 times)
wherefree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
August 26, 2017, 05:45:36 PM
 #61

hi my friend ,when i run the command "apt-get install libdb4.8-dev libdb4.8++-dev" on step "Install Required Packages",it show me this massage :

Code:
root@eth:~# apt-get install libdb4.8-dev libdb4.8++-dev
Reading package lists... Done
Building dependency tree      
Reading state information... Done
Package libdb4.8++-dev is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source

Package libdb4.8-dev is not available, but is referred to by another package.
This may mean that the package is missing, has been obsoleted, or
is only available from another source

E: Package 'libdb4.8-dev' has no installation candidate
E: Package 'libdb4.8++-dev' has no installation candidate
root@eth:~#

it is mean i can't install the Packages?

I am on Ubuntu 16.04.3 LTS (GNU/Linux 4.4.0-87-generic x86_64)
1511095285
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511095285

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511095285
Reply with quote  #2

1511095285
Report to moderator
1511095285
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511095285

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511095285
Reply with quote  #2

1511095285
Report to moderator
1511095285
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511095285

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511095285
Reply with quote  #2

1511095285
Report to moderator
Join ICO Now A blockchain platform for effective freelancing
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1511095285
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511095285

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511095285
Reply with quote  #2

1511095285
Report to moderator
1511095285
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1511095285

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1511095285
Reply with quote  #2

1511095285
Report to moderator
bapparabi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826


View Profile
August 26, 2017, 05:48:43 PM
 #62

no need just skip that step and go to next step and do it i will work

Quote
apt-get install libdb4.8-dev libdb4.8++-dev
wherefree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
August 26, 2017, 07:57:20 PM
 #63

thanks for your help ! now I going to "Building Frontend" step.when i run these command

Quote
npm install -g ember-cli@2.9.1
npm install -g bower
npm install

then show me

Code:
root@eth:~/open-ethereum-pool/www# npm install
loadDevDep:ember-cli-cook ▄ ╢████████████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░╟
WARN engine ember-cli-app-version@2.1.0: wanted: {"node":"^4.5 || 6. || >= 7."npm WARN deprecated minimatch@2.0.10: Please update to minimatch 3.0.2 or higher to avoid a RegExp DoS issue
npm WARN deprecated bower@1.8.0: ..psst! While Bower is maintained, we recommend Yarn and Webpack for new front-end projects! Yarn's advantage is security and reliability, and Webpack's is support for both CommonJS and AMD projects. Currently there's no migration path, but please help to create it: bower/bower: Issue #2467
npm WARN deprecated node-uuid@1.4.8: Use uuid module instead
loadDep:yam → resolveWith ▌ ╢█████████████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░╟
WARN engine ember-try@0.2.16: wanted: {"node":">= 4.5"} (current: {"node":"4.2.6loadDep:sourcemap-validat ▀ ╢█████████████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░╟
WARN engine sourcemap-validator@1.0.5: wanted: {"node":"0.10.x"} (current: {"nodloadDep:ember-cli-babel → ▐ ╢█████████████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░╟
WARN engine ember-cli-babel@6.8.1: wanted: {"node":"^4.5 || 6. || >= 7."}

that is alright too?

at last ,i see this massage :
Code:
npm WARN optional Skipping failed optional dependency /chokidar/fsevents:
npm WARN notsup Not compatible with your operating system or architecture: fsevents@1.1.2
root@eth:~/open-ethereum-pool/www#
bapparabi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826


View Profile
August 26, 2017, 08:11:09 PM
 #64

The os you using is correct what os you using and what version you using
wherefree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
August 26, 2017, 08:31:40 PM
 #65

I am using Ubuntu 16.04.3 LTS

download from the Official website

I just follow the steps you said
bapparabi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826


View Profile
August 27, 2017, 03:12:12 AM
 #66

I am using Ubuntu 16.04.3 LTS

download from the Official website

I just follow the steps you said

then it not suppose to be problem ..try to do it freshly using os reinstall and see if this issue has been solved or not
wherefree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
August 27, 2017, 06:07:33 AM
 #67

okey my friend.i reinstall the os , problem still. ignore this.now come to the last step !please help me, my dear friend!

i am looking for a right command to run the geth and ./build/bin/open-ethereum-pool

now i have open a windows to run these 2 program...when i close the windows,the geth and open-ethereum-pool close too.
bapparabi
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 826


View Profile
August 27, 2017, 08:42:37 AM
 #68

okey my friend.i reinstall the os , problem still. ignore this.now come to the last step !please help me, my dear friend!

i am looking for a right command to run the geth and ./build/bin/open-ethereum-pool

now i have open a windows to run these 2 program...when i close the windows,the geth and open-ethereum-pool close too.

do pass this command :
Code:
screen
  and then geth or ./build/bin/open-ethereum-pool

and then close done the putty it will run the programs in that screen for every with out any problem .. even if you can see after words if there is any problem by using this command

first see the screen name

Code:
screen -ls

 it will so the screen rune running then this this command to open the screen

Code:
screen -r screenname

user screen name you findit in above command

wherefree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
August 27, 2017, 03:28:05 PM
 #69

thank you bapparabi !

now I have 2 questions .
1. when I  Installed go-ethereum from PPA. I must run the command" geth account new"   to create an account ? What is the account use to do for ?
2. can you give me some advice to run the "geth" ? for example "geth --rpc" --- I want to run this in the best mode
retal
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 168


View Profile WWW
August 30, 2017, 04:23:33 AM
 #70

Guys how to change from PROP to PPLNS?

Musicoin mining pool
http://unepa.com
DeadMan93
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20


View Profile
August 31, 2017, 09:16:01 PM
 #71

did the pool strictly according to the instructions, but for some reason I have 0 DAG file ... what am I doing wrong?
danielyc
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 1


View Profile
September 02, 2017, 03:49:44 PM
 #72

Hi

I'm trying to set up the open-ethereum-pool. I followed the guide but I always end in the following error up when I try to access the frontend url:

Error:

Stats API Temporarily Down
Usually it's just a temporal issue and mining is not affected.

Can someone help me on this?

Thx for answering


i'm having the same issue, any idea what is misconfigured?
musangking
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
September 03, 2017, 08:05:47 AM
 #73

Hi, Thanks for the tutorial... good to follow

I have already setup my own ethereum pool..

But the problem is my pool not showing the actual figure of network diff, network hashrate etc (as shown below):

Network Difficulty: 2.184 P
Network Hash Rate: 151.47 TH
Blockchain Height: 4,233,256
Current Round Variance: 25%



My pool show this figure below

Network Difficulty: 17.138 G
Network Hash Rate: 1.19 GH
Blockchain Height: 5
Current Round Variance: 210%

How to fixed this?

Many thanks
wherefree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
September 03, 2017, 03:18:41 PM
 #74

Hi, Thanks for the tutorial... good to follow

I have already setup my own ethereum pool..

But the problem is my pool not showing the actual figure of network diff, network hashrate etc (as shown below):

Network Difficulty: 2.184 P
Network Hash Rate: 151.47 TH
Blockchain Height: 4,233,256
Current Round Variance: 25%



My pool show this figure below

Network Difficulty: 17.138 G
Network Hash Rate: 1.19 GH
Blockchain Height: 5
Current Round Variance: 210%

How to fixed this?

Many thanks

First of all You need to run the command :geth --fast

when you see the massage :
Code:
fast sync complete, auto disabling
---the syncing has completed

then you can restart your geth

and the data will change

if not ,  Delete the chain data folder, fast sync again and actually wait for it to finish
musangking
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
September 03, 2017, 06:17:18 PM
 #75

Hi, Thanks for the tutorial... good to follow

I have already setup my own ethereum pool..

But the problem is my pool not showing the actual figure of network diff, network hashrate etc (as shown below):

Network Difficulty: 2.184 P
Network Hash Rate: 151.47 TH
Blockchain Height: 4,233,256
Current Round Variance: 25%



My pool show this figure below

Network Difficulty: 17.138 G
Network Hash Rate: 1.19 GH
Blockchain Height: 5
Current Round Variance: 210%

How to fixed this?

Many thanks

First of all You need to run the command :geth --fast

when you see the massage :
Code:
fast sync complete, auto disabling
---the syncing has completed

then you can restart your geth

and the data will change

if not ,  Delete the chain data folder, fast sync again and actually wait for it to finish

I've already make the sync... how long I can see the massage
Code:
fast sync complete, auto disabling
should I wait or just let the sync run for a couple of hours?
sverkere
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 41


View Profile
September 03, 2017, 09:33:00 PM
 #76

Welcome to check out http://ethpool.dynu.net   Cheesy
wherefree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
September 04, 2017, 02:17:26 AM
 #77

Hi, Thanks for the tutorial... good to follow

I have already setup my own ethereum pool..

But the problem is my pool not showing the actual figure of network diff, network hashrate etc (as shown below):

Network Difficulty: 2.184 P
Network Hash Rate: 151.47 TH
Blockchain Height: 4,233,256
Current Round Variance: 25%



My pool show this figure below

Network Difficulty: 17.138 G
Network Hash Rate: 1.19 GH
Blockchain Height: 5
Current Round Variance: 210%

How to fixed this?

Many thanks

First of all You need to run the command :geth --fast

when you see the massage :
Code:
fast sync complete, auto disabling
---the syncing has completed

then you can restart your geth

and the data will change

if not ,  Delete the chain data folder, fast sync again and actually wait for it to finish

I've already make the sync... how long I can see the massage
Code:
fast sync complete, auto disabling
should I wait or just let the sync run for a couple of hours?

By the way, the sync may take you a few days!
musangking
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 4


View Profile
September 04, 2017, 07:46:27 PM
 #78

Hi, Thanks for the tutorial... good to follow

I have already setup my own ethereum pool..

But the problem is my pool not showing the actual figure of network diff, network hashrate etc (as shown below):

Network Difficulty: 2.184 P
Network Hash Rate: 151.47 TH
Blockchain Height: 4,233,256
Current Round Variance: 25%



My pool show this figure below

Network Difficulty: 17.138 G
Network Hash Rate: 1.19 GH
Blockchain Height: 5
Current Round Variance: 210%

How to fixed this?

Many thanks

First of all You need to run the command :geth --fast

when you see the massage :
Code:
fast sync complete, auto disabling
---the syncing has completed

then you can restart your geth

and the data will change

if not ,  Delete the chain data folder, fast sync again and actually wait for it to finish

Ok, I've already see the massage :
Code:
fast sync complete, auto disabling

What should I do next... what is the best command to restart the geth?
wherefree
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 8


View Profile
September 05, 2017, 02:00:00 AM
 #79



What should I do next... what is the best command to restart the geth?

I am looking for too....

But they don't wanne teach me ...

now I just run the
Code:
geth --rpc
command
DeadMan93
Newbie
*
Offline Offline

Activity: 20


View Profile
September 05, 2017, 03:06:12 PM
 #80

how to fix write tcp 127.0.0.1:8545 broken pipe
Pages: « 1 2 3 [4] 5 6 7 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!