hhk1045 (OP)
|
|
March 02, 2017, 08:31:58 PM Last edit: March 17, 2017, 07:26:07 PM by hhk1045 |
|
Uzun süredir poloniex'te takipteyim tahminlerimde yanılmaz isem bu altcoin minimum %70 kar getirecek şuan sadece toplanıyor.
Edit: Yatırım tavsiyesi değildir.
Güncel 2: 17.03.2017: HEDEFE ULAŞILMIŞ NET KAR %70 GÖRÜLMÜŞTÜR.
BTM 24hr High 0.00019535
|
|
|
|
bobmarley650
Legendary
Activity: 1232
Merit: 1001
|
|
March 02, 2017, 08:38:35 PM |
|
Uzun süredir poloniex'te takipteyim tahminlerimde yanılmaz isem bu altcoin minimum %70 kar getirecek şuan sadece toplanıyor.
Hangisi
|
|
|
|
ophyrim
|
|
March 02, 2017, 08:52:47 PM |
|
Arkadaş epeyce gizem yaratmış. Eminim herkes merak etmiştir hangi altcoin olduğunu. Bari hangi seviyeden topluyorlar onu yazsaydın umarım tahminlerin doğru çıkar.
|
|
|
|
Cashcash
Sr. Member
Activity: 644
Merit: 250
🤖UBEX.COM 🤖
|
|
March 02, 2017, 09:11:18 PM |
|
Bol kazançlarda bari küçük bir tiyo verseydin .
|
|
|
|
Gorkem07
Member
Activity: 112
Merit: 10
|
|
March 03, 2017, 11:24:51 AM |
|
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
March 03, 2017, 11:27:35 AM |
|
Arkadaş kendine müslüman heralde takipteysen ve inanıyorsan sende toplamıştırsın veya topluyorsun o halde bizde nasiplenelim en azından doğruluğunu analiz edelim.
|
|
|
|
ophyrim
|
|
March 03, 2017, 11:58:29 AM |
|
Arkadaş kendine müslüman heralde takipteysen ve inanıyorsan sende toplamıştırsın veya topluyorsun o halde bizde nasiplenelim en azından doğruluğunu analiz edelim. Kaldıki, eğer topladıysan ne kadar çok insan alırsa senin içinde o kadar iyi. Hee yok toplamadım henüz, toplamayı bitiriyim ondan sonra isim veririm diye de düşünüyor olabilirsin elbette.
|
|
|
|
ikm
|
|
March 03, 2017, 02:30:45 PM |
|
|
|
|
|
hhk1045 (OP)
|
|
March 03, 2017, 02:38:51 PM |
|
Arkadaş kendine müslüman heralde takipteysen ve inanıyorsan sende toplamıştırsın veya topluyorsun o halde bizde nasiplenelim en azından doğruluğunu analiz edelim. Kaldıki, eğer topladıysan ne kadar çok insan alırsa senin içinde o kadar iyi. Hee yok toplamadım henüz, toplamayı bitiriyim ondan sonra isim veririm diye de düşünüyor olabilirsin elbette. Toplamadım toplayacağım 11 mart'ı bekliyorum. Bitcoin davası sonuçlandıktan sonra gerekli yatırımı yapacağım. Topladıktan sonra ismini atacağım buraya.
|
|
|
|
coinmetelik
Member
Activity: 91
Merit: 10
https://litecointalk.io
|
|
March 03, 2017, 07:35:26 PM |
|
Umarım arzu ettiğinizi elde edersiniz. Bu düşüncenizden olumlu sonuçlar almanız dileğiyle. İyi forumlar dileklerimle.
|
|
|
|
Mimar
|
|
March 05, 2017, 10:26:44 AM |
|
Arkadaş kendine müslüman heralde takipteysen ve inanıyorsan sende toplamıştırsın veya topluyorsun o halde bizde nasiplenelim en azından doğruluğunu analiz edelim. Kaldıki, eğer topladıysan ne kadar çok insan alırsa senin içinde o kadar iyi. Hee yok toplamadım henüz, toplamayı bitiriyim ondan sonra isim veririm diye de düşünüyor olabilirsin elbette. Toplamadım toplayacağım 11 mart'ı bekliyorum. Bitcoin davası sonuçlandıktan sonra gerekli yatırımı yapacağım. Topladıktan sonra ismini atacağım buraya. özel mesaj ile bana söylermisin? bu bilgi karşılığında kaç btc istiyorsunuz
|
|
|
|
Navigo
|
|
March 05, 2017, 10:31:31 AM |
|
Arkadaş kendine müslüman heralde takipteysen ve inanıyorsan sende toplamıştırsın veya topluyorsun o halde bizde nasiplenelim en azından doğruluğunu analiz edelim. Kaldıki, eğer topladıysan ne kadar çok insan alırsa senin içinde o kadar iyi. Hee yok toplamadım henüz, toplamayı bitiriyim ondan sonra isim veririm diye de düşünüyor olabilirsin elbette. Toplamadım toplayacağım 11 mart'ı bekliyorum. Bitcoin davası sonuçlandıktan sonra gerekli yatırımı yapacağım. Topladıktan sonra ismini atacağım buraya. özel mesaj ile bana söylermisin? bu bilgi karşılığında kaç btc istiyorsunuz Konu sakıncalı konuya dönmüş hocam ne yapıyorsunuz belli ki adam trol ne %70 kar yapması sizden btc yi alır üzerine birde zarar edersiniz. %70 kar yapacak olduysa ne işi var burada gitsin zengin olsun. Sakın btc filan yollamayın benden demesi.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
March 05, 2017, 10:34:34 AM |
|
Arkadaş kendine müslüman heralde takipteysen ve inanıyorsan sende toplamıştırsın veya topluyorsun o halde bizde nasiplenelim en azından doğruluğunu analiz edelim. Kaldıki, eğer topladıysan ne kadar çok insan alırsa senin içinde o kadar iyi. Hee yok toplamadım henüz, toplamayı bitiriyim ondan sonra isim veririm diye de düşünüyor olabilirsin elbette. Toplamadım toplayacağım 11 mart'ı bekliyorum. Bitcoin davası sonuçlandıktan sonra gerekli yatırımı yapacağım. Topladıktan sonra ismini atacağım buraya. özel mesaj ile bana söylermisin? bu bilgi karşılığında kaç btc istiyorsunuz Konu sakıncalı konuya dönmüş hocam ne yapıyorsunuz belli ki adam trol ne %70 kar yapması sizden btc yi alır üzerine birde zarar edersiniz. %70 kar yapacak olduysa ne işi var burada gitsin zengin olsun. Sakın btc filan yollamayın benden demesi. yeni üyeler, buardakileri kriptopara profesörü zannediyor kimsenin birşeyden kesin haberi olamaz,balina vs değilse.. facebookta kimi dolandırıcılar varya, işte "tüyo geldi 2 maç 1/2 , 2/1 olacak, şu hesaba 300tl yatıranlarla paylaşacağm" demeleri gibi birşey olmuş
|
|
|
|
ozgr
Legendary
Activity: 1596
Merit: 1013
|
|
March 05, 2017, 02:06:16 PM |
|
Arkadaş kendine müslüman heralde takipteysen ve inanıyorsan sende toplamıştırsın veya topluyorsun o halde bizde nasiplenelim en azından doğruluğunu analiz edelim. Kaldıki, eğer topladıysan ne kadar çok insan alırsa senin içinde o kadar iyi. Hee yok toplamadım henüz, toplamayı bitiriyim ondan sonra isim veririm diye de düşünüyor olabilirsin elbette. Toplamadım toplayacağım 11 mart'ı bekliyorum. Bitcoin davası sonuçlandıktan sonra gerekli yatırımı yapacağım. Topladıktan sonra ismini atacağım buraya. özel mesaj ile bana söylermisin? bu bilgi karşılığında kaç btc istiyorsunuz Her ay minimum %10 kar vaat ediyorum 0.2 btc aylık ücretim batarsanız sorumluluk kabul etmiyorum pm lütfen
|
|
|
|
hhk1045 (OP)
|
|
March 06, 2017, 09:35:51 AM |
|
Ben trollukle suçlayan olmuş, troll degilim daha once 4 günde %40-50 kar yaptığım oldu poloniex'te. Takip ettiğim coinin %70 kar yapacak demem de kafadan sallama değil zira ilk tahminim tuttu ve bu altcoin beklediğim tarihte beklediğim gün %50-70 arası getiri sağladı. 3 aydır takip ediyorum altcoini, coinin adını paylaşmayacagım ancak beklenen hedef tutar ve %70 kar edersem kanıtlarıyla buraya resimlerini atarım.
|
|
|
|
hhk1045 (OP)
|
|
March 06, 2017, 09:48:41 AM |
|
Arkadaş kendine müslüman heralde takipteysen ve inanıyorsan sende toplamıştırsın veya topluyorsun o halde bizde nasiplenelim en azından doğruluğunu analiz edelim. Kaldıki, eğer topladıysan ne kadar çok insan alırsa senin içinde o kadar iyi. Hee yok toplamadım henüz, toplamayı bitiriyim ondan sonra isim veririm diye de düşünüyor olabilirsin elbette. Toplamadım toplayacağım 11 mart'ı bekliyorum. Bitcoin davası sonuçlandıktan sonra gerekli yatırımı yapacağım. Topladıktan sonra ismini atacağım buraya. özel mesaj ile bana söylermisin? bu bilgi karşılığında kaç btc istiyorsunuz Konu sakıncalı konuya dönmüş hocam ne yapıyorsunuz belli ki adam trol ne %70 kar yapması sizden btc yi alır üzerine birde zarar edersiniz. %70 kar yapacak olduysa ne işi var burada gitsin zengin olsun. Sakın btc filan yollamayın benden demesi. yeni üyeler, buardakileri kriptopara profesörü zannediyor kimsenin birşeyden kesin haberi olamaz,balina vs değilse.. facebookta kimi dolandırıcılar varya, işte "tüyo geldi 2 maç 1/2 , 2/1 olacak, şu hesaba 300tl yatıranlarla paylaşacağm" demeleri gibi birşey olmuş Benim hangi yazımda yorumumda tahminim karşılığında para istediğim yazıyorda siz böyle yorum yapıyorsunuz anlamış değilim. Kimseden tahmin vs karşılığında para istemem istemedim. Altcoin adını da ilerleyen haftalarda paylaşacagım beklenti sonuclandiktan sonra. Tutmaz tutmaz sonuçta bu bir tahmindir ve beklentidir.
|
|
|
|
vincetcm
|
|
March 06, 2017, 10:34:55 AM |
|
Allah daha çok versin ama bunu paylaşmıyorsanız konu açmanın anlamı ne onu anlamadım. Tuhaf yani.
|
|
|
|
torikan
|
|
March 06, 2017, 10:39:45 AM |
|
Ben trollukle suçlayan olmuş, troll degilim daha once 4 günde %40-50 kar yaptığım oldu poloniex'te. Takip ettiğim coinin %70 kar yapacak demem de kafadan sallama değil zira ilk tahminim tuttu ve bu altcoin beklediğim tarihte beklediğim gün %50-70 arası getiri sağladı. 3 aydır takip ediyorum altcoini, coinin adını paylaşmayacagım ancak beklenen hedef tutar ve %70 kar edersem kanıtlarıyla buraya resimlerini atarım.
isim verme sistem güzel poloda ilk yüzde 70 kar olan parayı paylaş sonra nasıl bildim. lan varya süpersin hocam . aşırı zekayla paralel olarak söylediklerinizin hiç birinde güven veren bir şey yok tamamen öyle oldu böyle oldu ha inşallah kazanırısın ama buradan paylaşman kimseye yatırıma zormala olmaz o koinide şişirecek kadar kalabalıkta değil türk forumu. bence tam zartlak
|
|
|
|
hhk1045 (OP)
|
|
March 06, 2017, 11:13:25 AM |
|
Allah daha çok versin ama bunu paylaşmıyorsanız konu açmanın anlamı ne onu anlamadım. Tuhaf yani.
Normalde alım yaptıktan sonra paylaşacaktım ama bir kaç arkadaş işi farklı noktalara çekmiş, sahtekar olmadığımız kalmadı bir tek. altcoin ismini verecektim yani başta. Yine de neyse diyorum bugün alım yapacağım ismini buraya atarım kafasına yatan arkadaş alır. kafasına yatmayan almaz. Ufak bir miktar alacağım. Konuyu güncel tutacağım hedefim 15 gün içinde %70 kar.
|
|
|
|
beyinsi
|
|
March 06, 2017, 11:15:59 AM |
|
@hhk1045, ben lafımı geri alıyorum, kusura bakma.. konu kavgaya dönüşecek yakında. kilitle konuyu düşsün altlara..
|
|
|
|
|