Bitcoin Forum
December 15, 2017, 08:49:41 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.15.1  [Torrent].
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Pages: [1] 2 »  All
  Print  
Author Topic: my XFX 7950 can't reach 500-550kh/s each, also some visual glitches when mining.  (Read 5289 times)
akipfer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile WWW
April 22, 2013, 07:40:03 PM
 #1

my XFX 7950 can't reach 500-550kh/s each, also some visual glitches when mining LTC

HI so i have 2 XFX HD7950, on Guiminer, CGminer i can't, just can't get even close to 500kh/s EACH GPU

what i'm doing wrong?
here's the .bat
color 0A
cgminer --scrypt -o notroll.in:6332 -u akipfer.i53330 -p 12345 -I 17 --shaders 1792  --intensity 15 --worksize 256 -g 2 --thread-concurrency 21712
pause

i keep the user/password, what can happens if some one mine with those?

also, when start mining, after feews seconds, i don't know, 20s maybe less, my desktop starts glitching, lots of visual artifacts, the ones like when doing Overclock and getting into a game, some like that i guess..

Any one knows wtf is happening?

afaik each 7950 Should do 500 to 550 KH/s with stock clocks, i'm right?



BTC 1LDZwmLNULuEKPANry5DTbH5seLKwph8ua         | [WebSite off] coopersite.com.br | Aceitaremos Moedas como pgto | Procurando franqueados!
LTC  LYMQwZbBHK2kdD7SJnxCnn8NcwbiFAmgnV        | [Twitter] https://twitter.com/allankipfer
[M.B.] Rules - [M.B.]-[Mercado Bitcoin] Esta da hora!   | [Facebook] http://www.facebook.com/allan.kipfer.tbo
1513327781
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513327781

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513327781
Reply with quote  #2

1513327781
Report to moderator
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1513327781
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1513327781

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1513327781
Reply with quote  #2

1513327781
Report to moderator
ribal
Member
**
Offline Offline

Activity: 61


View Profile
April 22, 2013, 07:43:44 PM
 #2

my XFX 7950 can't reach 500-550kh/s each, also some visual glitches when mining LTC

HI so i have 2 XFX HD7950, on Guiminer, CGminer i can't, just can't get even close to 500kh/s EACH GPU

what i'm doing wrong?
here's the .bat
color 0A
cgminer --scrypt -o notroll.in:6332 -u akipfer.i53330 -p 12345 -I 17 --shaders 1792  --intensity 15 --worksize 256 -g 2 --thread-concurrency 21712
pause

i keep the user/password, what can happens if some one mine with those?

also, when start mining, after feews seconds, i don't know, 20s maybe less, my desktop starts glitching, lots of visual artifacts, the ones like when doing Overclock and getting into a game, some like that i guess..

Any one knows wtf is happening?

afaik each 7950 Should do 500 to 550 KH/s with stock clocks, i'm right?




My settings for 7950 XFX are "--intensity 20 --worksize 256 -g2 --thread-concurrency 21712" and it gets ~600 khash depending on clocks.

You could also try to undeclock them slightly to see if it helps for artifacts.
237
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264



View Profile
April 22, 2013, 07:59:54 PM
 #3

You should have a clock ratio for GPU/MEM clock of at least 0.7, best
results with 0.57 (0.57 for example GPU 900MHz --> MEM 1,580 MHz).

Also if you are having problems with artifacts, i am sure you are using
the Catalyst 13.x Driver. Try for example 12.6 to get rid of artifacts while
mining. (worked for me at least)

Edit: Try 825 GPU and 1,450 MEM clocks at I 19. That should give you
almost exact 500KH/s

Donatioins always welcome Wink
BTC: 148nRwhghr9Abnpp9vShYxSPDbyMFQzjhr
LTC: LL2UDTbQNx9UiP37ZzJ4CLQDWm6JPgZG8t
cannonfodder
Full Member
***
Offline Offline

Activity: 174



View Profile
April 22, 2013, 08:18:50 PM
 #4

Obviously every card is different, but my settings here give me 620kh/s on each card. Using 12.8 drivers and OC'd to 1095/1575, voltage dropped to 975.

--intensity 18 --thread-concurrency 24000 -w 128



akipfer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile WWW
April 22, 2013, 08:37:24 PM
 #5

You should have a clock ratio for GPU/MEM clock of at least 0.7, best
results with 0.57 (0.57 for example GPU 900MHz --> MEM 1,580 MHz).

Also if you are having problems with artifacts, i am sure you are using
the Catalyst 13.x Driver. Try for example 12.6 to get rid of artifacts while
mining. (worked for me at least)

Edit: Try 825 GPU and 1,450 MEM clocks at I 19. That should give you
almost exact 500KH/s
thx for the help, but i don't want to OC, not now at least...

can u send me the 12.6 driver? on amd.com only 13.x drivers now Sad

if i get at lease, 500 kh/s each gpu, i would be way more happy
EDIT -> i forgot to say, im have two but without crossfire, i don't have the crossfire cable right now, only sli Sad

maybe is that?

BTC 1LDZwmLNULuEKPANry5DTbH5seLKwph8ua         | [WebSite off] coopersite.com.br | Aceitaremos Moedas como pgto | Procurando franqueados!
LTC  LYMQwZbBHK2kdD7SJnxCnn8NcwbiFAmgnV        | [Twitter] https://twitter.com/allankipfer
[M.B.] Rules - [M.B.]-[Mercado Bitcoin] Esta da hora!   | [Facebook] http://www.facebook.com/allan.kipfer.tbo
flound1129
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 854


www.multipool.us


View Profile
April 22, 2013, 08:40:37 PM
 #6

You can download the old drivers from AMD's site.

Multipool - Always mine the most profitable coin - Scrypt, X11 or SHA-256!
akipfer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile WWW
April 22, 2013, 08:48:36 PM
 #7

You can download the old drivers from AMD's site.
i didn't find, cau u give me url for that?
edit -> Found on guru3D.com
let's hope that works, let's hope this fix the two of my problems Grin

BTC 1LDZwmLNULuEKPANry5DTbH5seLKwph8ua         | [WebSite off] coopersite.com.br | Aceitaremos Moedas como pgto | Procurando franqueados!
LTC  LYMQwZbBHK2kdD7SJnxCnn8NcwbiFAmgnV        | [Twitter] https://twitter.com/allankipfer
[M.B.] Rules - [M.B.]-[Mercado Bitcoin] Esta da hora!   | [Facebook] http://www.facebook.com/allan.kipfer.tbo
akipfer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile WWW
April 23, 2013, 12:47:44 AM
 #8

turns out...

that didn't work

im still so so sad ;(

starting to get tired of this too,

i try all, even get one of the GPU out of my motherboard(ASUS  8Z68-v PRO/GEN3)

here is my sys specs

i5 3330
motherboard ASUS  8Z68-v PRO/GEN3 (sli/crossfire ready)
1000w PSU from OCZ ZX Series 80+ Stamp certified
8Gigs DDR3 Dual Channel

Plus DvD Writer. who cares? haha.

so still can't pass 370-400mh/s ltc mining EACH CARD(only one plugged in right now, as said before)
is my sys spec a piece of shit for mining? i may use for gaming too, but mostly for mining(if i can get it to with 100% hash/s

BTC 1LDZwmLNULuEKPANry5DTbH5seLKwph8ua         | [WebSite off] coopersite.com.br | Aceitaremos Moedas como pgto | Procurando franqueados!
LTC  LYMQwZbBHK2kdD7SJnxCnn8NcwbiFAmgnV        | [Twitter] https://twitter.com/allankipfer
[M.B.] Rules - [M.B.]-[Mercado Bitcoin] Esta da hora!   | [Facebook] http://www.facebook.com/allan.kipfer.tbo
Gazylion
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile WWW
April 23, 2013, 12:57:27 AM
 #9

turns out...

that didn't work

im still so so sad ;(

starting to get tired of this too,

i try all, even get one of the GPU out of my motherboard(ASUS  8Z68-v PRO/GEN3)

here is my sys specs

i5 3330
motherboard ASUS  8Z68-v PRO/GEN3 (sli/crossfire ready)
1000w PSU from OCZ ZX Series 80+ Stamp certified
8Gigs DDR3 Dual Channel

Plus DvD Writer. who cares? haha.

so still can't pass 370-400mh/s ltc mining EACH CARD(only one plugged in right now, as said before)
is my sys spec a piece of shit for mining? i may use for gaming too, but mostly for mining(if i can get it to with 100% hash/s


500Mh/s or Kh/s ? Maybe you are using guiminer without scrypt...

akipfer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile WWW
April 23, 2013, 01:03:47 AM
 #10

turns out...

that didn't work

im still so so sad ;(

starting to get tired of this too,

i try all, even get one of the GPU out of my motherboard(ASUS  8Z68-v PRO/GEN3)

here is my sys specs

i5 3330
motherboard ASUS  8Z68-v PRO/GEN3 (sli/crossfire ready)
1000w PSU from OCZ ZX Series 80+ Stamp certified
8Gigs DDR3 Dual Channel

Plus DvD Writer. who cares? haha.

so still can't pass 370-400mh/s ltc mining EACH CARD(only one plugged in right now, as said before)
is my sys spec a piece of shit for mining? i may use for gaming too, but mostly for mining(if i can get it to with 100% hash/s


500Mh/s or Kh/s ? Maybe you are using guiminer without scrypt...
i`m connected to notroll.in(only ltc), it says mh/s but should be kh/s i think(Guiminer bug i guess)
if not, how to use --script with Guiminer?

BTC 1LDZwmLNULuEKPANry5DTbH5seLKwph8ua         | [WebSite off] coopersite.com.br | Aceitaremos Moedas como pgto | Procurando franqueados!
LTC  LYMQwZbBHK2kdD7SJnxCnn8NcwbiFAmgnV        | [Twitter] https://twitter.com/allankipfer
[M.B.] Rules - [M.B.]-[Mercado Bitcoin] Esta da hora!   | [Facebook] http://www.facebook.com/allan.kipfer.tbo
Eb0la
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 350



View Profile
April 23, 2013, 01:12:06 AM
 #11

don't mine from notroll... payouts don't work
Gazylion
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile WWW
April 23, 2013, 01:12:22 AM
 #12

You are using bad mining software, guiminer is for SHA-256 not scrypt, download this one for litecoin mining Wink And change pool to for example ltcmine.ru

buzzkillb
Sr. Member
****
Online Online

Activity: 252


Ellaism - The Polite Crypto


View Profile WWW
April 23, 2013, 01:17:06 AM
 #13

I have 2 XFX 7950's not in crossfire.  The newer one I just installed is voltage locked but I still am able to get over 500kh/s with intensity 18.  The lower intensity allows me to not have any slowdown while working on the PC.  I don't use Trixx, afterburner or anything besides the latest AMD beta drivers in Windows 8.

cgminer.conf
Code:
{
"pools" : [
{
"url" : "stratum+tcp://eu.wemineltc.com:3333",
"user" : "travanx.1",
"pass" : "1"
}
]
,
"intensity" : "18,14",
"vectors" : "1,1",
"worksize" : "256,256",
"kernel" : "scrypt,scrypt",
"lookup-gap" : "0,0",
"thread-concurrency" : "21712,21712",
"shaders" : "1792,1792",
"gpu-engine" : "0-850,0-850",
"gpu-fan" : "0-70,0-70",
"gpu-memclock" : "1250,1250",
"gpu-memdiff" : "0,0",
"gpu-powertune" : "0,0",
"gpu-vddc" : "0.962,0.962",
"temp-cutoff" : "100,100",
"temp-overheat" : "100,100",
"temp-target" : "100,100",
"api-port" : "4028",
"expiry" : "120",
"gpu-dyninterval" : "7",
"gpu-platform" : "0",
"gpu-threads" : "1",
"hotplug" : "5",
"log" : "5",
"no-pool-disable" : true,
"queue" : "1",
"scan-time" : "6",
"scrypt" : true,
"temp-hysteresis" : "3",
"shares" : "0",
"kernel-path" : "/usr/local/bin"
}
Gazylion
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile WWW
April 23, 2013, 01:21:25 AM
 #14

Try to install latest stable version of drivers, maybe this will help.

akipfer
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 294



View Profile WWW
April 23, 2013, 02:09:50 AM
 #15

still the same, is my pc bad? i just spend almost 5K BRL(maybe 2k USD or plus)

BTC 1LDZwmLNULuEKPANry5DTbH5seLKwph8ua         | [WebSite off] coopersite.com.br | Aceitaremos Moedas como pgto | Procurando franqueados!
LTC  LYMQwZbBHK2kdD7SJnxCnn8NcwbiFAmgnV        | [Twitter] https://twitter.com/allankipfer
[M.B.] Rules - [M.B.]-[Mercado Bitcoin] Esta da hora!   | [Facebook] http://www.facebook.com/allan.kipfer.tbo
Gazylion
Member
**
Offline Offline

Activity: 98



View Profile WWW
April 23, 2013, 02:40:12 AM
 #16

Maybe something is wrong with GPUs, I have had once XFX gpu and it wasnt the best... Since then I try to avoid them.

Vilepickle
Member
**
Offline Offline

Activity: 76


View Profile
April 23, 2013, 02:56:11 AM
 #17

I haven't had high hashes with XFX cards hashing myself.  They're not very good for it.

BTC: 14PzAZCW1k8aA4FFFZ55LxizQqwBR969ee
vdek
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 32


View Profile
April 23, 2013, 03:14:45 AM
 #18

You should have a clock ratio for GPU/MEM clock of at least 0.7, best
results with 0.57 (0.57 for example GPU 900MHz --> MEM 1,580 MHz).

Also if you are having problems with artifacts, i am sure you are using
the Catalyst 13.x Driver. Try for example 12.6 to get rid of artifacts while
mining. (worked for me at least)

Edit: Try 825 GPU and 1,450 MEM clocks at I 19. That should give you
almost exact 500KH/s

The Catalyst 13.1 drivers have artifacting issues, I upgraded to the Beta 13.3 drivers and all artifacting went away.

BTC: 17ZbhY3EsWtphQxGkRFNUDqxSjf4nCdm2S LTC: LLvyrjqVPqPJtS31nsaAT8fg1t2HR6YGNH
237
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 264



View Profile
April 23, 2013, 08:10:32 AM
 #19

You should have a clock ratio for GPU/MEM clock of at least 0.7, best
results with 0.57 (0.57 for example GPU 900MHz --> MEM 1,580 MHz).

Also if you are having problems with artifacts, i am sure you are using
the Catalyst 13.x Driver. Try for example 12.6 to get rid of artifacts while
mining. (worked for me at least)

Edit: Try 825 GPU and 1,450 MEM clocks at I 19. That should give you
almost exact 500KH/s

The Catalyst 13.1 drivers have artifacting issues, I upgraded to the Beta 13.3 drivers and all artifacting went away.

Good to know, thanks. Will definatly try them out.

Donatioins always welcome Wink
BTC: 148nRwhghr9Abnpp9vShYxSPDbyMFQzjhr
LTC: LL2UDTbQNx9UiP37ZzJ4CLQDWm6JPgZG8t
Rubberduckie
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1442



View Profile
April 23, 2013, 09:00:26 AM
 #20

You should have a clock ratio for GPU/MEM clock of at least 0.7, best
results with 0.57 (0.57 for example GPU 900MHz --> MEM 1,580 MHz).

Also if you are having problems with artifacts, i am sure you are using
the Catalyst 13.x Driver. Try for example 12.6 to get rid of artifacts while
mining. (worked for me at least)

Edit: Try 825 GPU and 1,450 MEM clocks at I 19. That should give you
almost exact 500KH/s

The Catalyst 13.1 drivers have artifacting issues, I upgraded to the Beta 13.3 drivers and all artifacting went away.


I get artifacting using 13.1 and 13.3 on both my 7950's, at first I thought it might be the cards.

Having tried earlier drivers yet

Pages: [1] 2 »  All
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!