PrintMule
|
|
May 09, 2017, 06:43:14 PM |
|
Son donemlerin en buyuk ico facialarından 1 chrono 2 bu benim görüşüm. Adamlar daha bounty kısmını kontrol edemiyorlar. Gun boyu ofiste(tabi varsa boyle bir yer) ne yapıyorlar merak ediyorum.arkadaş insanlar cemkirir projeye b.k atarken ben olsam ilk iş bounty derdinden kurtulur alacak verecek işlerini halleder sonra projeye odaklanırım ama ben proje icinde çalıştıklarını sanmıyorum. zaten para btc olarak duruyorsa durdugu yerde %50 deger kazandı ico başladığından beri. sonra yarın cıkar bunlar derler dolar bazında karımız %20 dalga gecerler.
7-8 milyon dolarlık projenin bounty yönetimini verirlerse bi tane gavat pezevengin eline gayet normaldir. Orospu çocuğu Jamal mıdır nedir dünyadan haberi yok ki bir de imza bounty'si yönetiyor sözde gavatın evladı... sessli güldüm valla hocam bazen formatın içine ediyoruz ama bu site yöneticileri de bunun bence farkındaydılar küfürü yasak etmeyerek insanlar cok doldu bununla ilgili ve bence en azından kendi adıma konusayim şu durumda beklemekten ziyade kimsenin olayı takmaması asıl mesele.insanlar zaten bir şekilde bekliyor bekleyecekte fakat şu sallamamazlik adami delirtiyor.tablolar hala sayildimi sayilmadi mi kim reject yedi kim kabul oldu belli değil mesela. edgeless ile ilgili projeyi ve bountyi iyi yönetti diye biri yazmiş evet adamlar gerçekten öyle yaptilar sürekli iletişimde kaldilar güncelleme yaptilar duyurdular boş bırakmadilar ne bountycileri ne icoculari nede forumdan takip eden insanlari. edgeless bounty bitti adamlar şak diye tabloyu yayımladı böldüler haftaları stakeleri listeyi cikarttilar peşin ödemeleri yapip kalanınıda şu zaman diye belirttiler.şu jamal hıyarı en azından signature'in tabloyu bi açaydi insanlar biraz olsun rahatlardi.
|
|
|
|
bileq
Legendary
Activity: 1288
Merit: 1068
|
|
May 09, 2017, 07:21:44 PM |
|
bunlar daha adres toplayacak degil mi? haziran ayina kadar listeler tamamlansa bari.
|
|
|
|
goraset
Legendary
Activity: 2338
Merit: 1070
|
|
May 09, 2017, 07:32:23 PM |
|
bunlar daha adres toplayacak degil mi? haziran ayina kadar listeler tamamlansa bari.
ico hesabına yatacak, mail isterler muhtemelen, hesap açmadıysan aç
|
|
|
|
dakota neat
|
|
May 09, 2017, 07:37:59 PM |
|
Aynn ico sitesinden adres alincak oraya gonderilecekmis ne gerek varsa aq uye sayisini artirip reklam mi yapacaklar ki
|
|
|
|
Navigo
|
|
May 09, 2017, 07:39:12 PM |
|
1 ay da liste topluyoruz diye sallarlar. Daha listeyi adam gibi duzenleyemeyen bunlar mail adresi toparlarsa işimiz iş eğer akıllı olurlarsa Ico sayfasına bir bölüm açarlar orada bir kod olur o kodu atınca oto onay filan olur vb sistem olur yoksa ağaç edecek bunlar. ico hesabına yatacak, mail isterler muhtemelen, hesap açmadıysan aç
|
|
|
|
temmuz
|
|
May 09, 2017, 08:15:07 PM |
|
üyelik alcam 2f geldi msj gönderdim gönderdiği msj kabul etmiyor lan bunlar bounty vermemek için ellerinden geleni yapacaklar heralde. ico 2f kendin aktif ediyordun şimdi direk 2f ile girdiriyo
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
May 09, 2017, 08:28:18 PM |
|
Dear Members. everything is going perfect from our side. I am checking all spreadsheets and updating them.. they will be open once they done. we are on the track and hopefully 18th may will be the first day of starting bounty distribution. (may take a few days to done all payouts)
I would ask you to keep patient and wait till requested time.
and Yes. do not forget to create your account in ICO portal. bounties will be paid through website.
Thank You all.
18 inde dağıtmaya başlıycaz diyor, bakalım
|
|
|
|
Dammitt
|
|
May 09, 2017, 10:02:26 PM |
|
and Yes. do not forget to create your account in ICO portal. bounties will be paid through website.
İco sitesine üye olunmasını istiyorda kod geliyor kod girilmiyor nasıl bir iş yapıyorlarsa benmi yanlış anladım.?
|
|
|
|
mentalpanda
Legendary
Activity: 1498
Merit: 1007
|
|
May 10, 2017, 05:14:20 AM |
|
taasçılar gözünüz aydın imza listesi açıklanmış listenin yarısı kırmızı imzacılara iyi pay düşmüş multisi olan köşe oldu yine
|
|
|
|
lettucebee
|
|
May 10, 2017, 05:17:14 AM |
|
Imza açıldı tahmin ettiğim gibi üç kuruş gelmiş ☺ allah bereket versin belirsizlik ortadan kalktı allahtan. Bir tane de form yayınladılar bunu doldurun yollayın diye.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
Activity: 2912
Merit: 1150
|
|
May 10, 2017, 05:46:20 AM |
|
Hayrına linkide koysaydınızda gudubet coinin sayfasına gitmeseydik. Sanırım twitterına katılmıştım bunun bakalım ne dusmus kesin 3 kurus para dusmustur.
|
|
|
|
goraset
Legendary
|
|
May 10, 2017, 06:48:15 AM Last edit: May 10, 2017, 07:13:45 AM by goraset |
|
TAAS bountyde son durumu iyice saçmaladılar , başkasının adına form doldurulabilir denmiş, ki haklı adamlar ,son karar jamale pm atıcaz, ico adresi olmak zorunda değil, mew de olabilirmiş https://medium.com/@jamalaezaz/submit-your-address-for-taas-bounty-payment-ca7360835b98format bu Bounty Payment Address Form: Bitcointalk Username: Bitcointalk Profile Link: Bounties You Have Participated: Payment Address:
|
|
|
|
Dammitt
|
|
May 10, 2017, 07:06:09 AM |
|
Aferin valla o kadar dur sonrasında ele adam neye göre eledi ? Altı üstü 3 kuruş alıcaz kafasına göre elemiş bunun kampanyalarını gördünmü kaçacaksın arkadaş.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
|
|
May 10, 2017, 07:06:16 AM |
|
Bir kampanyanın icine ne kadar sıcılabilirse adamlar o kadar sıctılar. Taas a güvenip yatırım yapanlar varsa geçmiş olsun bu coin artık iflah olmaz forum halkının gözünden düştü artık. bu arada twitter listesine daha dokunmamışlar bile yada dokundular eski liste duruyor hala halka acık olarak.
|
|
|
|
fkod
|
|
May 10, 2017, 07:26:20 AM |
|
Evet dün ilk sinyallerini verdiğini düşündüğüm gibi bugünde TaaS grafiğindeki sağlıklı grafik devam ediyor. Dünden bu yana periyodik göreceli olarak çoklu alımlar da gelmeye başladı uzun çubuk barlardan görebildiğimiz üzere. Dünden bu yana oluşan grafik itibariyle büyük yükselişe hazırlanan bir grafik olarak değerlendiriyorum kişisel kanaatim.
|
|
|
|
saulzaents
|
|
May 10, 2017, 08:00:12 AM |
|
katildigim en saçma bounty oldu. şu member halimle cok bi beklentim yok tamam eyvallah o kadar uzun süre bizi tuttular bana verdikleri taas miktari 63 insan bi 1oo verir bari de bişeye değer. buda böyle oldu valla edg'nin gözünü seveyim be. bu elemanlar hep kendilerine ayirdilar sanirim tokenleri paralari
|
|
|
|
bircoin
Sr. Member
Activity: 532
Merit: 251
Presale Starting May 1st
|
|
May 10, 2017, 08:17:45 AM |
|
En azından ico sayfalarına yatırmaktan vaz geçtiler. 2-3 işlemden kurtulmuş olduk.
|
|
|
|
|
Kubra Dam
|
|
May 10, 2017, 09:19:56 AM |
|
Bir de CTRL+F kapalı mı nedir ya formda ismimi bulamıyorum ben. Bu nasıl bir aptalca bir şeydir.
Beyler adama PM olarak myetherwallet adresimizi PM atabiliyoruz değil mi? İlla TAAS sitesindeki cüzdan kodu olmak zorunda değil yani?
Yanlış bir şey yapmayalım da zaten verdikleri 3 kuruşluk şey.
|
|
|
|
cabsav
Legendary
|
|
May 10, 2017, 09:26:56 AM |
|
Ana konuya bakayım dedim. 18inde ödenecekmiş bountyler. birde herkes isyan ediyor cunku alınan yatırımın %2si dağıtılacak denmiş ama suan minimum seviyeden dağıtım yapılıyor. suanki miktarın %50 fazlası olması gerekiyor. yani 100 taas yazıyorsa 150 olması lazım aslında alınan yatırımdan dolayı.
|
|
|
|
|