1melyun (OP)
|
|
June 05, 2017, 08:29:20 PM |
|
@torikan, mail attın mı? Herkes aldı diye biliyorum. Daha öncede yazdım, proje ne olursa olsun biraz zaman tanıyın diye. Ben en başından temmuz ayını bekleyecem dedim öyle yapıyorum. Sizin gibi İCO yatırım yapmadım fakat, imza ve çeviriden gelenler katlansa yeter. Adamlar ilk dağıtımı yapsın eğer iyi birşey gelirse, çok daha uzun vadeli tutabilirim.
|
|
|
|
torikan
|
|
June 05, 2017, 08:33:13 PM |
|
@torikan, mail attın mı? Herkes aldı diye biliyorum. Daha öncede yazdım, proje ne olursa olsun biraz zaman tanıyın diye. Ben en başından temmuz ayını bekleyecem dedim öyle yapıyorum. Sizin gibi İCO yatırım yapmadım fakat, imza ve çeviriden gelenler katlansa yeter. Adamlar ilk dağıtımı yapsın eğer iyi birşey gelirse, çok daha uzun vadeli tutabilirim. listede adım var gördüm adreste doğru jamal pm atmam lazım yoksa başka bir yeremi onu anlamadım.
|
|
|
|
1melyun (OP)
|
|
June 06, 2017, 04:59:32 AM |
|
@torikan, mail attın mı? Herkes aldı diye biliyorum. Daha öncede yazdım, proje ne olursa olsun biraz zaman tanıyın diye. Ben en başından temmuz ayını bekleyecem dedim öyle yapıyorum. Sizin gibi İCO yatırım yapmadım fakat, imza ve çeviriden gelenler katlansa yeter. Adamlar ilk dağıtımı yapsın eğer iyi birşey gelirse, çok daha uzun vadeli tutabilirim. listede adım var gördüm adreste doğru jamal pm atmam lazım yoksa başka bir yeremi onu anlamadım. jamal'a at pm. Cüzdan adresini veya direkt geçmiş işlemlerin ekran görüntüsünü yollayarak taas tan ödeme gelmediğini göster. Bu jamal biraz kıt kafalı bu yüzden anlamayabilir.
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
June 18, 2017, 11:21:05 AM |
|
Son bounty dağıtımları yapılmış. Dimitri denilen arkadaş 15 Haziran' da Telegram üzerinden bildirmiş. Şuradan hareketlere bakabilirsiniz. Eksik alan yada alamayan var mı ?
|
|
|
|
nyks
|
|
June 18, 2017, 06:14:47 PM |
|
Bountyden aldığımız 3 kuruşuda 3 kuruşa sattık bounty de süründürdüler herkes scam diye diye başımızın etini yedi 1 hafta sonra fiyatı ikiye katladı. Yani bounty whore arkadaşlarımızı ayaküstü silktiler
|
|
|
|
torikan
|
|
June 18, 2017, 06:23:49 PM |
|
Bountyden aldığımız 3 kuruşuda 3 kuruşa sattık bounty de süründürdüler herkes scam diye diye başımızın etini yedi 1 hafta sonra fiyatı ikiye katladı. Yani bounty whore arkadaşlarımızı ayaküstü silktiler Bountycileri evet bounty whore hayır. hala elimde ve 4 6 dolar aralığını jamal söylemişti
|
|
|
|
exortis
|
|
June 18, 2017, 07:11:03 PM |
|
Ben icoya girmistim zararina sattim %20 bonus olmasina ragmen 0.2 btc zararla vermistim.Sinir etmisti beni jamal ökuzu.Sonra beni cikarmisti listeden bounty falan vermedi deve
|
|
|
|
anu
Legendary
Activity: 1218
Merit: 1001
RepuX - Enterprise Blockchain Protocol
|
|
June 21, 2017, 11:46:58 AM |
|
Ben icoya girmistim zararina sattim %20 bonus olmasina ragmen 0.2 btc zararla vermistim.Sinir etmisti beni jamal ökuzu.Sonra beni cikarmisti listeden bounty falan vermedi deve
Sırf merakımdan TaaS' a ait bounty spreadsheet' ini açtım baktım. Full time katılımcısına verdiği en iyi 20.60 TaaS. Sonra şöyle bir tebessüm ettim. Yani insanlar 11 hafta boyunca deliler gibi mesaj yazmışlar ve 11 hafta sonunda ellerine geçen sadece 20 TaaS' mı diye geçirdim içimden. Yani Jamal efendi seni listeden çıkartsa ne çıkartmasa ne? 60 dolar para için şu eziyet zaten çekilmezdi.
|
|
|
|
torikan
|
|
June 21, 2017, 12:02:50 PM |
|
20 tas değil yanlışın var ben aldım ilk giriş yapanlardanim 183 kusur tas geldi x ortalama 3 dolarda bence fena değil yani buda sr member için
|
|
|
|
karmenali
|
|
June 21, 2017, 01:17:23 PM |
|
ilk kar dağıtımı başlamadan bende alıyım diyorum, ekip sağlam çalışmışsa ve güzel bir kar paylaşımı yapılıırsa fiyat fırlayabilir. İçerde adamı olan yaşar bu durumlarda.
|
|
|
|
dakota neat
|
|
June 21, 2017, 01:31:15 PM |
|
Sonm bancor falan girdiler diyebduyurdular piyasada tutacaknolan projelere daliyorlar ve bildirim yapılıyor yatırımdan sonra bakalım girdiği projelerde tutarsan kar dağıtımı temmuz gibi olacaktı elimde bountylden gelenler var bekletiyorum is goruru birşey gelirse alıp biraz daha kenara atarim
|
|
|
|
kripto para
|
|
July 01, 2017, 09:16:06 PM |
|
Sonm bancor falan girdiler diyebduyurdular piyasada tutacaknolan projelere daliyorlar ve bildirim yapılıyor yatırımdan sonra bakalım girdiği projelerde tutarsan kar dağıtımı temmuz gibi olacaktı elimde bountylden gelenler var bekletiyorum is goruru birşey gelirse alıp biraz daha kenara atarim
Kar dağıtımını 1 ağustos'ta yapacaklarını duyurdular. Fiyat o yüzden toparlandı biraz da. 0.0008 btc'nin altına düşerse TaaS, toplarım biraz. Temmuz sonuna doğru 0.0015'i görmesi olası çünkü.
|
|
|
|
valley365
|
|
July 22, 2017, 05:58:12 AM |
|
Temmuz sonunda toparlanma olur. Benim beklentim de o yönde. İlk açıkladıklarında 12 milyon doların üzerindeydi karları. (kaba hesap) Total tokenlerin %1' ine sahip olan 6000 dolarlık kar payı alır.
|
|
|
|
gogo1903
|
|
July 22, 2017, 06:33:43 AM |
|
Bende biraz satin aldim gecenlerde simdilik yerinde sayiyor ama onumuzdeki ay artma potansiyeli var bence. bekleyip gorucez
|
|
|
|
grkms
|
|
July 24, 2017, 08:53:13 AM |
|
Bende biraz satin aldim gecenlerde simdilik yerinde sayiyor ama onumuzdeki ay artma potansiyeli var bence. bekleyip gorucez
Kar dağıtımı yapıldıktan sonra artacağından şüphem yok . Bir miktar birikimim mevcut Ağustos ayında yapacakları kar payı sıkıntısız bir şekilde gerçekleşirse sonraki süreçlerde güzel bir kazanç elde edecek gibi duruyor .
|
|
|
|
torikan
|
|
July 24, 2017, 09:06:18 AM |
|
Çok karlı olacak taas snt iyi kazandırdı . coindashten sorun olmazsa kesin it kar dağıtabilir bende biraz almak istiyorum fiyatı iyiken
|
|
|
|
karmenali
|
|
July 24, 2017, 12:10:09 PM |
|
Çok karlı olacak taas snt iyi kazandırdı . coindashten sorun olmazsa kesin it kar dağıtabilir bende biraz almak istiyorum fiyatı iyiken
Temmuz sonunda toparlanma olur. Benim beklentim de o yönde. İlk açıkladıklarında 12 milyon doların üzerindeydi karları. (kaba hesap) Total tokenlerin %1' ine sahip olan 6000 dolarlık kar payı alır.
ana konuya baktımda kar paylaşımına dair hiçbirşey yok hatta insanlar sorup duruyor tarihi ve miktarı. Böyle bir link varsa paylaşırmısınız, ben sadece ellerinde tuttukları coinleri görebiliyorum. Mesela bugün yüklü miktarda btc satmışlar. Fakat şu kadar kar ettik şu kadar dağıtacaz diye bir bilgiye rastlamadım. Bizimlede paylaşırsanız sevinirim.
|
|
|
|
grkms
|
|
July 24, 2017, 01:28:59 PM |
|
ana konuya baktımda kar paylaşımına dair hiçbirşey yok hatta insanlar sorup duruyor tarihi ve miktarı. Böyle bir link varsa paylaşırmısınız, ben sadece ellerinde tuttukları coinleri görebiliyorum. Mesela bugün yüklü miktarda btc satmışlar. Fakat şu kadar kar ettik şu kadar dağıtacaz diye bir bilgiye rastlamadım. Bizimlede paylaşırsanız sevinirim. 4 Temmuz ' da Ağustos da kar payları dağıtılacak bilgisi mevcut sadece . Tam net bir tarih veyahut şu kadar bir kar payı oluştu diye de açıklama yapılmadı .
|
|
|
|
exortis
|
|
July 24, 2017, 02:22:29 PM |
|
Sırf merakımdan TaaS' a ait bounty spreadsheet' ini açtım baktım. Full time katılımcısına verdiği en iyi 20.60 TaaS. Sonra şöyle bir tebessüm ettim. Yani insanlar 11 hafta boyunca deliler gibi mesaj yazmışlar ve 11 hafta sonunda ellerine geçen sadece 20 TaaS' mı diye geçirdim içimden. Yani Jamal efendi seni listeden çıkartsa ne çıkartmasa ne? 60 dolar para için şu eziyet zaten çekilmezdi. Twittera falan bakmışsındır sen 20 tokene kimse imza taşımaz yanlış yere bakmışsın imzacıları surundurduler,bu surundurme fursayı ilk taasla başladı
|
|
|
|
valley365
|
|
July 24, 2017, 02:35:13 PM |
|
Sırf merakımdan TaaS' a ait bounty spreadsheet' ini açtım baktım. Full time katılımcısına verdiği en iyi 20.60 TaaS. Sonra şöyle bir tebessüm ettim. Yani insanlar 11 hafta boyunca deliler gibi mesaj yazmışlar ve 11 hafta sonunda ellerine geçen sadece 20 TaaS' mı diye geçirdim içimden. Yani Jamal efendi seni listeden çıkartsa ne çıkartmasa ne? 60 dolar para için şu eziyet zaten çekilmezdi. Twittera falan bakmışsındır sen 20 tokene kimse imza taşımaz yanlış yere bakmışsın imzacıları surundurduler,bu surundurme fursayı ilk taasla başladı Onu bir ara ben de gördüm. Ama o veri yanlış. Tam zamanlı imzada kalan orta-üst rütbeye sahip olan arkadaşlar sanırım 400-500 arası TaaS token aldılar. Parça parça dağıtıldı ve eziyet edildi insanlara ama aldılar sonuçta.
|
|
|
|
|