Bitcoin Forum
July 23, 2018, 02:42:56 AM *
News: Latest stable version of Bitcoin Core: 0.16.1  [Torrent]. (New!)
 
   Home   Help Search Donate Login Register  
Poll
Question: What AMD Driver Version Are you Using for RX 470 4GB?
17.3.2 (3/15/17) - 2 (9.5%)
17.3.1 - 0 (0%)
17.2.1 - 0 (0%)
17.1.2 - 0 (0%)
17.1.1 - 0 (0%)
16.12.2 (1/9/17) - 2 (9.5%)
16.12.1 - 1 (4.8%)
16.11.5 - 2 (9.5%)
16.11.4 - 0 (0%)
16.11.3 - 0 (0%)
Other - 4 (19%)
16.9.1 - 4 (19%)
16.10.3 - 2 (9.5%)
17.3.3 - 0 (0%)
16.9.2 - 4 (19%)
Total Voters: 21

Pages: [1]
  Print  
Author Topic: What Driver Version Are you Using for RX 470 4GB Cards [POLL]  (Read 715 times)
cashen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 251


View Profile
April 04, 2017, 03:02:10 PM
 #1

Title says it all.
1532313776
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532313776

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532313776
Reply with quote  #2

1532313776
Report to moderator
fair bitcoin games | pvp - pve - solo pve games | faucet |
Free satoshi code btcoon500
Advertised sites are not endorsed by the Bitcoin Forum. They may be unsafe, untrustworthy, or illegal in your jurisdiction. Advertise here.
1532313776
Hero Member
*
Offline Offline

Posts: 1532313776

View Profile Personal Message (Offline)

Ignore
1532313776
Reply with quote  #2

1532313776
Report to moderator
koody
Member
**
Offline Offline

Activity: 109
Merit: 20


View Profile
April 04, 2017, 03:03:19 PM
 #2

16.9.1
Tmdz
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 1000


View Profile
April 04, 2017, 03:04:52 PM
 #3

16.10.3 works for me.

no reason to update
dddrgonzooo
Jr. Member
*
Offline Offline

Activity: 57
Merit: 0


View Profile
April 04, 2017, 03:23:42 PM
 #4

16.11.5
Truthchanter
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 553
Merit: 251


View Profile
April 04, 2017, 04:07:17 PM
 #5

It seems windows 10 installations sometimes have 16.6 as default and just sticking with that works fine.

Also I voted 16.9.1 although  I use 16.9.2 if the default win10 driver doesn't support modded bios
cashen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 251


View Profile
April 04, 2017, 04:10:31 PM
 #6

The only one I can get to work with my modded bios is the one dated 11/23/16. I think it is 16.11.5
klaaas
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 798
Merit: 514


ACE - AD Campaign Experts -:-


View Profile
April 04, 2017, 07:17:14 PM
 #7

win10 says display device Crimson ReLive 17.3.3

        ▄▄███████████▄▄
     ▄██▀▀           ▀▀██▄
   ▄█▀   ▄▄█████████▄▄   ▀█▄
  █▀  ▄███████▌ █▌ █████▄  ▀█
 █▀  ██  ██         ▀█████  ▀█
▐█  ██▀▀█████   ▄▄▄   █████  █▌
█▌ ▐██▄▄████▌  ████   █████▌ ▐█
█  ███  ████        ▄███████  █
█▌ ▐█▀▀████▌   ▄▄▄  ▀██████▌ ▐█
▐█  █▄▄████   ████   ▐█████  █▌
 █▄  ████           ▄█████  ▄█
  █▄  ▀████  ███  ██████▀  ▄█
   ▀█▄   ▀▀█████████▀▀   ▄█▀
     ▀██▄▄           ▄▄██▀
        ▀▀███████████▀▀
bitcore.
...The Future Is Now...
▄▄▄▄▄▄▄▄    ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄     ▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

        ██
██████
        ██
        ██████
        ██
██████
        ██
        ██████
        ██
██████
                 ▄▄██
 ▄██████████████████████▄
█▀         ▄▄██▀▀   ██  ▀█
█▄     ▄▄██▀▀        ██  █
█▀█████████████████████████▄
█                          ▀█
█                           █
█              ▄████▄       █
█             ██▀  ▀██      █
█            ▐█▌    ▐████████
█             ██▄  ▄██      █
█              ▀████▀       █
█                           █
█▄                         ▄█
 ▀█████████████████████████▀
.
iOs
Android

        ██
        ██████
        ██
██████
        ██
        ██████
        ██
██████
        ██
        ██████


     ▄▄█████████▄▄
   ▄███▀▀     ▀▀███▄
  ███             ███
 ███               ███
▐██   ▐█▄   ▄███▄   ██▌
██▌    ███▄██████▀  ▐██
██▌    ▐████████    ▐██
▐██     ▐██████     ██▌
 ███   ▀█████▀     ███
  ███             ███
   ▀███▄▄     ▄▄███▀
     ▀▀█████████▀▀


     ▄▄█████████▄▄
   ▄███▀▀     ▀▀███▄
  ███             ███
 ███       ▄███    ███
▐██       █████     ██▌
██▌       ███       ▐██
██▌     ███████     ▐██
▐██       ███       ██▌
 ███      ███      ███
  ███             ███
   ▀███▄▄     ▄▄███▀
     ▀▀█████████▀▀


     ▄▄█████████▄▄
   ▄███▀▀     ▀▀███▄
  ███             ███
 ███         ▄▄█▌  ███
▐██      ▄▄█████    ██▌
██▌   ▄████████     ▐██
██▌  ▐████████      ▐██
▐██    ▀▀████       ██▌
 ███     ▀██       ███
  ███             ███
   ▀███▄▄     ▄▄███▀
     ▀▀█████████▀▀
Website
ANN
Block Explorer
Eyedol-X
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 840
Merit: 504



View Profile
April 04, 2017, 07:21:19 PM
 #8

16.9.2 I believe but I voted 16.9.1
mikhan
Member
**
Offline Offline

Activity: 84
Merit: 10


View Profile
April 05, 2017, 01:58:44 AM
 #9

16.9.2
newer drivers do nothing (not for nvidia case Smiley
NameTaken
Hero Member
*****
Offline Offline

Activity: 630
Merit: 502


View Profile
April 05, 2017, 02:05:29 AM
 #10

amdgpu-pro 16.60-379184.
cashen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 251


View Profile
April 05, 2017, 03:31:50 AM
 #11

Great Info.

The reason I was asking because I saw the Claymore ZCash Miner info below. This is why I was trying to update to 16.12.2. After reading all the posts I think I'm going to try 16.9.2.

Anyone who is running 16.9.2 can you post your rates for Claymore ZCash?

Claymore's ZCash AMD GPU Miner.
=========================

Latest version v12.4:

Catalyst (Crimson) 15.12 is required for best performance and compatibility.
15.12 does not support some Fiji cards, use 16.3.2 for them.
For 4xx cards (Polaris) Crimson 16.12.2 is recommended.

NOTE: For best performance on Fiji cards you must use 15.12 or 16.3.2 drivers. For newest drivers speed will be slower!
You can get bad results for non-recommended drivers, or miner can fail on startup.
Set the following environment variables, especially if you have 1-2GB cards:

cashen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 251


View Profile
April 05, 2017, 03:56:58 PM
 #12

I just Went from 16.11.5 to 16.9.2

No issues so far. I was crashing in Claymore 12.4. I'll run these for a couple days and check stats.
toptek
Legendary
*
Offline Offline

Activity: 1274
Merit: 1000


View Profile
April 06, 2017, 01:22:43 AM
 #13

Crimson ReLive Edition 17.4.1 Optional just came out to day i all ways use beta drivers unless they have some thing wrong when i install them then I use whatever i was using. ..


and using the RTM version of windows 10 creator , i love it , it is really  stable and due out live Tuesday. and a shit ton of stuff was fixed that took them years to finally fix, i was impressed.

to be honest never see a difference in speeds between driver version mining unless there is some thing wrong with the drivers i am using and I'll know it right a way ...  

For security, your account has been locked. Email acctcomp15@theymos.e4ward.com
cashen
Sr. Member
****
Offline Offline

Activity: 434
Merit: 251


View Profile
April 06, 2017, 03:31:05 AM
 #14

So you are using 17.4.1?

Do you have a modded bios?

What miners are you using?

Does WattTool work?
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Sponsored by , a Bitcoin-accepting VPN.
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.19 | SMF © 2006-2009, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!